Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: imi pare rau k femeile nu sunt des din 20 iul 2010 00:41 de dorinda
Sa stiu ca i se ofileste cucu si tot n-as accepta nici macar a treia persoana. Mi-ajunge pisica mea cea curioasa...
De felul meu sunt un pic geloasa si posesiva, dar oricat as sti ca ma iubeste, tot n-as accepta sa-l impart cu alta sau sa ma ...
Re: Re: Re: imi pare rau k femeile nu sunt deschis din 19 iul 2010 23:33 de Danny_DaBoss
hai sa te lamuresc in privinta sexului in trei:
Orice bărbat visează, măcar o dată, la o partidă de sex cu două tipe. Sunt cupluri care experimentează, frecvent, amorul cu un al treilea partener. Sexul în trei sau în grup poate fi o ...
Re: Cum sa o fac sa tresara? din 19 iul 2010 22:24 de SORIN28
Ma mir cum de partea asta nu a starnit reactii violente din partea purtatoarelor de vagin.:rolleyes:
Asta de regula o spunem noi...si cand o spunem e jale.:ok:
Re: Re: DA, mai este vergina...! din 19 iul 2010 15:56 de sergiu
Dr. Bianca Ghizdavu raspunde:
In primul rand nu e deloc bine sa te speli in vagin deci te rog nu mai fa asta. Vaginul se curata singur prin secretia aceea normala. Mediul din interiorul vaginului trebuie lasat sa-si gaseasca singur echilibrul. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2010 14:31 de sgc
:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 19 iul 2010 14:29 de Danny_DaBoss
eu sunt total de acord cu GoldenLady.. trebuie sa ai imaginatie si sa iti placa sa surprinzi partenerul mereu cu cate ceva frumos ca sa nu se plictiseasca... nu e greu.. numai sa vrei :flowers:
Re: Un mic sfat va rog! din 19 iul 2010 14:10 de alinutzaa
Prea bine nu e sa iti incepi viata sexuala la varsta asta dar...:ermm: daca simti ca esti pregatita si ca ai gasit persoana potrivita de ce nu:p.Banuiesc ca el nu e virgin daca spui ca are 18 ani.In cazul in care nu e ar trebuie sa ...
Re: Timid, fara prietena... din 19 iul 2010 12:52 de DarkAngel
Uite un sfat care te poate ajuta.
Incearca sa socializezi cu cat mai multa lume si fete si baieti ca sa inveti sa te adaptezi in diferite contexte sociale. Nu iti pune ca obiectiv sa agati fata cu care vorbesti doar sa te imprietenesti cu ea. Sa o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse din 19 iul 2010 12:35 de Joanna
Pai asa ziceam si eu cu acea metoda a calendarului:ermm:... Am sa fac totusi un test daca spuneti ca rezultatul va fi cat de cat concret:unsure:.MultumescB)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa din 19 iul 2010 12:29 de basturk
fa un test....cum sa mergi dupa metoda calendarului ( care oricum nu este sigura) cand tu nici nu ai ciclul regulat?fa un test...nu trebuie sa treaca neaparat 2 sapt.asta sa fi tu sigura
Re: Re: MA EJACULEZ REPEDE din 19 iul 2010 11:18 de alinutzaa
Cum a spus si Basturk mai sus...Trebuie sa te inarmezi cu multa tarie.. In plus daca e virgina nu te gandi la placerea ta. Concentreaza-te asupra ei, urmareste fiecare reactie a ei, ajut-o sa se simta cat de cat ok( sa n-o doara prea tare etc).In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu din 19 iul 2010 11:08 de Joanna
Offf. Pai eu din cate stiu un test de sarcina se poate face dupa 2 saptamani de la actul sexual... Nu?:unsure:.Daca l-as face acum ar fi un rezultat concret?...Dupa cum am mai spus.. El m-a sfatuit sa stau linistita ca totul o sa fie ok, ca a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 iul 2010 11:08 de basturk
de exercitii stiu, dar faza cu masatul...ca se strange....stiu ca se contracta interiorul vaginului, dar....este ca si cum mi-ai spune ca daca eu aplic kegel , dupa 1 an sparg betonul de la temelia casei cu intrumentul din dotare, ceea ce nu prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insa din 19 iul 2010 10:58 de basturk
ideea este ca oricat de bine se controleaza el, ar fi fost bine sa nu mai aveti si al 2-lea act.sanse sa ramai sunt.testul barza e destul de ieftin si te scapa de neliniste, asa ca...fuguta la farmacie.eu cred ca in proportie de 95% nu trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Probleme cu penisul... din 19 iul 2010 10:48 de basturk
normal.ai trecut testul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roaccutane din 19 iul 2010 01:07 de dorinda
Pentru acnee este indicat ceaiul de trei-frati-patati. De fapt, el face o detoxifiere a organismului. Am baut cateva saptamani si s-au vazut rezultate, dar daca te tii de tratament asa cum scrie pe prospect, trebuie sa scapi de ele. Un produs ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insa din 19 iul 2010 00:45 de dorinda
Legat de anticonceptionale: de la unele te ingrasi (Diane 35, care sunt date mai mult pentru dereglari hormonale decat pentru contraceptie), in schimb iti cam fac pofta de mancare si de-asta se zice ca ingrasa, iar sanii ti se maresc si te dor un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o f din 19 iul 2010 00:24 de dorinda
Si daca nu-i place sa fie linsa? Eu una urasc asta!
Sa stii ca sunt femei pentru care orice faci niciodata nu este de ajuns. Din pacate ( sau din fericire ) exista si barbati la fel, care au pretentii. Adevarul este ca mereu este loc de mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcin din 18 iul 2010 22:36 de Joanna
Offf..Pai sincer imi e cam frica sa zicem asa, sa incep sa iau anticonceptionale:unsure:.Am auzit de la diferite persoane ca iti schimba metabolismul( te ingrasi, ti se maresc sanii, ti se deregleaza data la care trebuie sa iti vina menstruatia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma protejeaza din 18 iul 2010 20:46 de yoana
Si eu am trecut printr-o situatie ca a ta.In clasa a 9 a am inceput sa fiu cu un baiat cu 8 ani mai mare,la inceput nu a prea tinut,el fiind plecat in strainatate si venind in tara numai de sarbatori,concedii,ocazii..Desi imi placea foarte mult de el ...
Pagina 221 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |