Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Ma protejeaza prea mult.. din 15 iul 2010 12:05 de dorinda
Este normal sa stai mai mult in casa daca prietenul ti-e plecat, dar daca ai prietene, mai iesi si tu din casa. Mergi la o teresa, la un film, nu sta sa-l astepti pe el. Daca e plecat, asta nu inseamna ca viata ta trebuie sa stea in loc si sa ...
Re: Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .? din 15 iul 2010 05:03 de Vali
Nu ii da sperante copilului degeaba ..deja a dato`n bara din prima faza ..spunandui ca o iubesti unei fete fara a fi cu ea e ceva grav ...deja are 1-0 si chiar daca are sa fie cu ea poate lua papuci in orice moment prost din relatie ...singura ...
Re: intrebare:-? din 15 iul 2010 04:22 de geoacasi
de la 15 ani iti place pula draguto?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcin din 15 iul 2010 02:16 de Mara
de documentat m-am documentat. Doar că a intrat paranoia în mine:|
Re: Re: Re: Re: Ma protejeaza prea mult.. din 14 iul 2010 23:27 de sgc
:flowers: ok. trebuie sa dea roade%%-
Re: Re: Ma protejeaza prea mult.. din 14 iul 2010 23:17 de sgc
sunt justificate si deloc ciudate sentimentele tale, la fel cum sentimentele parintilor tai sunt justificate si firesti. oricum, reiese ca si ei trebuie ca sunt mandri de tine asa cum si tu esti mandra de ei, pt. cum te-au crescut si format. faptul ...
Re: Re: Re: Nu stiu ce se intampla cu ea!!! din 14 iul 2010 22:51 de sgc
banuiam eu ca am dreptate. trebuie ca folosesti foarte multe usernames pe forum, ca doar asa s-ar justifica plangerea ta de mai-sus. altfel, judecand dupa frecventa aparitiei username exoticdream, se pare ca-i destul de des inchis oracolul, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: informatie din 14 iul 2010 21:37 de deea_88
intreaba si tu la un cabinet privat, mi se pare ca se dau pe reteta, sau nu stiu sigur. da trebuie sa ai maxim 8 saptamani, cam asa
Re: Re: Imi place de o fata,dar tot ma respinge din 14 iul 2010 20:17 de Danny_DaBoss
hai sa iti zic o chestie.. tu trebuie sa fi stapan pe viata ta, sa iti faci un stil al tau, sa nu imiti pe altii, sa inveti din greselile altora si sa faci ceea ce e bine si corect, si in principiu.. sa fi tu..
asta apreciaza si o fata, un baiat ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 14 iul 2010 17:01 de baby
Ma stateam si ma gandeam zilele astea dupa ce il revazusem ca nu mai trezeste nimic in mine.
Da' nimic.
Asa macar de dragul anilor in care cica ne-am iubit.
Nu !
Nici nu ma enerveaza:) nici nu ma bucura....ma asteptam sa simt naibi ceva.
Poate ...
Re: Re: Re: Re: Timid, fara prietena... din 14 iul 2010 15:16 de gabi4play
Tu nai inteles :blink: Am 16 ani,nu pot sa ma duc pe toate planeta sa caut o fata din toate de pe pamant.Trebuie sa cunosc lume,nu pot sa ma duc pe strada , si sa o bag in seama,ca se sperie,si stiu ca fetelor , nu le plac baietii bagatori de ...
Imi place de o fata,dar tot ma respinge din 14 iul 2010 03:03 de Anonimg
Salut!Aici Gabi din Alba-Iulia.Am si eu o problema.Sunt clasa a10a la un liceu din Alba,si ca in fiecare an asteptam sa vedem ce boboace au venit,ce noi achizitii are liceul nostru.Am cunoscut o parte din fete,timpul trece..si ma trezesc la mijlocul ...
123 din 14 iul 2010 02:28 de razro1911
Eu am 14 ani si o aveam de 8 cm si ca s-o cresc am facut asa:
Stau la etajul 2 si ca s-o maresc mi-am legat-o de monitor si am aruncat monitorul pe geam. Incercati ca merge.. poate va vad maine pe la stirile de seara :lol:
LE: Postul e un pamflet ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de pri din 14 iul 2010 01:45 de valentine
In principiu da. Sau cand ma bag la somn. Mi se pare normal, atunci e timpul pt...gandit.
Cum poti sa seduci o fata nu. Cum gandeste femeia, da. E o diferenta cam...mare. Nu de alta, dar tipul care nu a avut nicio iubita e interesat sa afle cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prieten din 14 iul 2010 01:39 de ExoticDream
Nu-mi spune ca singurele ganduri pe tema seductiei le ai intre doua statii de metrou sau in timp ce faci dus! Nu-mi spune ca n-ai stat sa cauti carti povestind, "stiintific" sau empiric, cum poti sa seduci o fata. Nu-mi spune ca nu analizezi, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena ce din 14 iul 2010 01:32 de valentine
Dar nu e domne nimic de invatat sau de planuit. E chestia de apreciere proprie. Ce vina am eu ca femeile in general, daca te lasi moale la ele ti se urca in cap cu prima ocazie? Date fiind circumstantele, trebuie sa devi un barbat sigur pe el, care e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea ma din 14 iul 2010 01:05 de ExoticDream
Voi chiar nu aveti altceva bun de facuT?!? Cum v-oti putea pierde vremea facand astfel de scenarii, planuri de atac si alte aberatii similare cand in scurtul timp care ne este ingaduit pe pamant avem atat de multe lucruri cu adevarat fascinante ...
Re: De ce fotbal? din 14 iul 2010 01:05 de Kaya
mie imi place fotbalul, e o chestie a noastra, a baietilor. probabil as putea detalia insa nu e chiar locul potrivit :) iar acei oameni destepti, deobicei au alte seturi de valori - asimilarea informatiei, cunoastere.. si se simt impliniti in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vagin larg din 14 iul 2010 00:49 de Donna D
Draga mea, eu la 20 de ani ma masturbam cu obiecte groase fara nicio problema, aveam un vagin destul de larg. Cand l-am intalnit pe el, cel cu care sunt de 10 ani, m-am lasat de sportul acesta, caci eram f larga pt el. Dar am descoperit, fara sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea este proa din 14 iul 2010 00:33 de ExoticDream
Oi fi patit tu ceva de te-ai suparat pe tot mapamondul. Toti trecem prin fazele noastre gri, negre, din care mai iesim sau nu, insa de cenzurat trebuie sa cenzurezi exprimarea din spatele blocurilor gri, avem niste responsabilitati aici, nu-i ...
Pagina 224 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |