Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu

din 10 iul 2010 21:59 de sgc

bravo:ok:. asa sa faci. exact, cum ai scris aici. nu m-apuc sa ma contrazic cu tine, ca tu esti nepot de preot, si mai esti si psiholog, adica absolvent, doar, iar eu am zis ce-am avut de zis. chestie, care evident, nu pacane cu a ta, ca nu-s ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandat

din 10 iul 2010 21:14 de sabrina

asa e cum spui tu si e f corect dar fetele nu inteleg asta.baietii tre sa-si traiasca momentele si chiar aventurile ca sa se simta bn,sa elimine....hormonii sunt mult mai dezvoltati decat fetelor.o fata poate sa stea 6 luni fara sa faca sex,chiar ...

Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 10 iul 2010 19:01 de alextm

Am fost alaturi de ea in momentele grele,imi cerea de multe ori sfaturi si eu i le dadeam.zicea de multe ori ca e nefericta si dupa ce vorbea cu mine spunea ca se simte bine...De multe ori am facut-o sa treaca peste starea naspa in care se afla.Am ...

Re: copii minori si internetul

din 10 iul 2010 17:51 de dorinda

Din pacate vorbesc in cunostinta de cauza. Uite, in cartierul in care am crescut eu erau mai multi mosi si babe, cat despre nepotii lor, aia veneau cateva saptamani in vacante. Practic singurul loc in care socializam era la scoala, dar ce faci ...

Re: Re: Re: copii minori si internetul

din 10 iul 2010 17:35 de dorinda

Sa stii ca aici un rol foarte important il are educatia pe care voi, parintii, le-o dati copiilor. Nu cred ca un copil supravegheat si pus in tema cu pericolele care le presupune internetul va ajunge sa fie victima unora. Cat despre materialele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de

din 10 iul 2010 16:15 de valentine

Nu! Logic ar fi sa sufere. Dar ele merg in paralel cu logica:rolleyes: Da-o-n pizda masii. Ce-ti trebuie tie sa fi amic cu ea? Te ajuta cu ceva? Nope. Da-o naiba. Sa-si gaseasca alt tip fara oo pe umarul caruia sa planga si sa nu ii dea ...

Re: Re: copii minori si internetul

din 10 iul 2010 14:33 de medyana

cauta pe net sa vezi ce de copii sunt racolati de pe net si amagiti cu sume de bani pt sex, dar daca ai avea o fata si s-ar duce la intalnire cu un necunoscut ,cum fac majoritatea, si nu s-ar mai intoarce, copii sunt usor de amagit,plus ca pe net ...

Re: Cum sa o conving sa facem sex oral?

din 10 iul 2010 13:40 de dorinda

Probabil i se pare scarbos ca are impresia ca trebuie sa inghita...numai ca nu-i obligatoriu. Explica-i ca nu o sa faca asta si eventual faceti o baie impreuna. Sa nu te sperii cand o sa scoata buretele de sarma si o sa inceapa sa ti-o frece ca ...

Re: Re: Re: copii minori si internetul

din 10 iul 2010 07:56 de SORIN28

Internet o sa aive cand o sa si-l permita sa-l plateasca. Am vazut destui copii "nenorociti" de internet, destui parinti nenorociti de copii. Stiu destule familii care aud in fiecare "zi" ceva de genul: "Nu mai merg la scoala daca nu am ...

Re: Re: copii minori si internetul

din 10 iul 2010 03:07 de Bozgoru

hai ca aclo o leaca messenger ii trebuie si lui sa vb cu colega de la clasa alaturata care i-a cerut id-ul in pauza.... cam aspru sorine:D

Dezvirginare neprotejat...Risc de sarcina ?

din 9 iul 2010 22:06 de devian

Exista riscul ca prietena mea sa fi ramas insarcinata ? Am dezvirginat-o,au fost doar cateva penetrari,cand am vazut ca a inceput sa-i dea sange,ne-am oprit...Nu mi-am dat drumul in ea,nu am folosit prezervativ...Peste maxim 7-10 zile trebuie sa-i ...

Re: copii minori si internetul

din 9 iul 2010 18:48 de McLove

Normal ca trebuie sa ii lasi si pe ei sa "abuzeze" de tehnologie. Doar nu vrei sa stea pana la 18 ani intr-o padure, cu lumanarea in mana. Intalnesc un pedofil... Si? Ii violeaza virtual? Depinde de educatie... daca ei isi fac poze stand pe ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 9 iul 2010 15:12 de alandalaura

Acum doua zile am trecut si eu prin experienta avortului…As fi jurat ca eu nu o o sa ajung vreodata in situatia asta si ca primul copil ma va face fericita si va fi si el fericit la randul lui…Dar uite ca viata ne dezamageste …Sincera sa fiu o ...

Re: Re: Re: Sex la 14 ani?

din 9 iul 2010 13:18 de wtgabriel

Amice, poti sa faci sex si la 20, puteai so faci si la 10, poti sa o faci la orice varsta ! Sexu nu are o limita de varsta sau un punct la care sa il faci, pur si simplu il faci cand te ajuta psihicu si cand esti sigur ca dupa ce o faci prima data nu ...

Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare !!!

din 9 iul 2010 00:00 de alexx

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prieten

din 8 iul 2010 22:20 de sgc

ok, ok, ok, te cred. a fost, doar o incercare de-a da putina nota de umor, acolo unde compot punea putin, paie pe foc. insa, revenind la ideea principala, cred ca cei ce si-au exprimat, deja pct. de vedere in acest subiect au dreptate. adica, e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena ce

din 8 iul 2010 22:05 de Sebastian

Ea nu e materialista, ci din contra. Nu este tipul de fata fitoasa, si sigur nu face asta din interes, fiindca stie ca nu trebuie sa se dea bine pe langa mine ca sa obtina ceva, fiindca totdeauna am ajutat-o cand a avut nevoie fara ai cere ceva ...

Re: o mica intrebare :)

din 8 iul 2010 21:46 de simosimina

Foloseste prezervativul! Ejaculeaza in el..logic ...apoi il arunci si iti faci un dus!

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 8 iul 2010 19:10 de mary

teama nu are de ce sa-ti fie,dar gandeste-te daca se merita sa se intample,pt k este ceva cu care nu te mai intalnesti.sunt de parere k este decizia ta nu a lui.tu trebuie sa fi oarecum pregatita,sa simti k merita.daca ve i face pasul acesta iti urez ...

Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginar

din 8 iul 2010 16:29 de wtgabriel

M-am documentat ceva vreme in legatura cu acest subiect pentru ca am vrut ca prima partida de sex sa fie perfecta pentru fiecare partenera virgina pe care am avuto si am aflat ca: 1.Trebuie sa fie complet relaxata, mintea complet detasata de ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 227 din 1098
«   1 ... 224   225   226   227   228   229   230 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare