Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Timid, fara prietena...

din 13 iul 2010 23:26 de gabi4play

Ai mare dreptate ;).Daca as fi incercat de 50 ori , sa incep o relatie si tot nu mia mers, atunci as avea o probleme.Faza este ca nu stiu unde sa le gasesc. Fratilor zicetimi si mie,unde gasesc niste fete sa cunosc si eu de varsta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 iul 2010 23:23 de SORIN28

Nu sa ajungi sclav...dar nici doggy style nu-i de lasat.:devil:

Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu

din 13 iul 2010 23:20 de valentine

You're....subiectiva:rolleyes: Experienta personala nu are o valoarea prea mare, pentru ca implicit am fi subiectivi. Deci nu putem vorbi de mine si de tine ca sa putem analiza o problema din afara "cercului" nostru. Daca ne raportam strict la ...

Re: lovemai insista

din 13 iul 2010 22:53 de love

Re: Timid, fara prietena...

din 13 iul 2010 21:46 de wtgabriel

Primul pas ar fi sa incepi sa scrii corect, fara "k"/"qm" etc.( nu de alta dar m-am chinuit sa inteleg ce vrei sa zici); stai linistit,nu tine totul de frumusete.Poti fi si sosia lui Brad Pitt, daca esti prost,esti degeaba.( Nu mi-o lua in nume de ...

Re: Re: Re: Atza de pe scrot.

din 13 iul 2010 21:31 de Danny_DaBoss

da voi inainte sa va faceti de ras pe un forum public, nu mai bine pierdeti 10-15 minute inainte pe google si vedeti despre ce este vorba incat sa bagati si la cap si sa nu mai vorbiti aiurea?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul

din 13 iul 2010 19:44 de dorinda

Ups, eroare de judecata, domnule Sorin. Imi cer iertare Mariei Voastre ca am indraznit sa nu va impart ideile. Am impresia ca daca nu ti se da mereu dreptate in totalitate devii frustrat. Crezi ca iti scade barbatia? Sau orgoliul tau de mascul? ...

Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste

din 13 iul 2010 19:44 de irina

stiati ca?[/quote cind un baiat te iubeste trebuie sa stii ca el iti acorda mai mukta atentie si este ac[b]te iubesc[/b]

Fimoza - un impediment in viata

din 13 iul 2010 18:38 de No00e

Buna tuturor. Sunt foarte disperat de aproximativ 2 ani. Am o fobie cu operatiile deci nu as suporta gandul ca trebuie sa ajung la bisturiu. Am 15 ani jumatate, si cred ca am aceasta problema, numita fimoza . In erectie, pielea nu se da deloc ...

din 13 iul 2010 18:20 de medyana

TE PORTI FRUMOS DOAR CU CEI CARE TE POT SCOATE DE PE SITE NU?:`

din 13 iul 2010 18:18 de medyana

ai dreptate, nu meriti sa-si piarda cineva timpul cu tine, suferi rau cu capul,:`e ultimul coment la adresa ta asa ca te rog sa ma lasi in pace inca ...

Re: Re: Atza de pe scrot.

din 13 iul 2010 17:57 de gabi4play

Ce naiba e ata aia? Scula mea , parca nu arata diferit de a adultilor.Oare e pielita aia care se intinde de incojurul gaurii de unde ies lichidele ,si care se duce tot in jos ??? Inainte credeam , ca era ceva ce era inauntru penisului , ce facea ...

Re: Sarut nedorit......ce sa fac?

din 13 iul 2010 17:44 de gabi4play

Daca nu iti place ca te saruta in felul ala de ce il mai lasi ? Cum il lasi sa te sarute daca nu esti sigura ca il placi? Oare fetelor nu trebuie sai placa de un baiat ca sa il lase sa o sarute?Atunci de ce nu am eu inca o prietena?

din 13 iul 2010 13:18 de McLove

Nu o sa inteleg cum ati ajuns de la calculator la caine... Normal, un copil nu trebuie lasat la calculator... Dar, de la o anumita varsta, scoala te obliga sa il lasi. (aici ma refer cand vor fi la liceu) De atunci, trebuie sa ii explici... e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 iul 2010 13:05 de McLove

E grav daca cineva face asta... la figurat, nu ma intereseaza ce fac in pat. Inteleg, e iubire, e dragoste mare... dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi un catel.

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa il fac sa ma placa?

din 13 iul 2010 12:41 de masajerotik

Nu trebuie sa faci nimic pentru a fi pe placul cuiva,sa fii naturala , sa fii TU! sunt sigura ca exista o groaza de baieti care te plac asa cum esti daca asta nu s-a intamplat inseamna ca inca nu ti-ai gasit jumatatea. Goodlook

Re: Re: Nudismul

din 13 iul 2010 11:43 de Iulian

TOATA ADMIRATIA MEA!!! Frumos pusa problema (si mai ales gandita inainte de a spune toate astea). Am descoperit placerea de a face nudism nu foarte demult. Tot constantean sunt si eu ..si de abia acum incep sa explorerez (si descopar) locurile ...

Re: Re: Cum saruti?

din 13 iul 2010 01:08 de anyone

omule ... asa ziceam si eu la inceput ... ca nu stiu, nu stiu, si pe unde cautam, peste tot scria ca "vine de la sine" si asta iti zic si eu ... si stiu ca vrei sa stii exact ce trebuie sa faci ei bine, trebuie sa te iei dupa ea ... ...

Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 13 iul 2010 00:57 de Claudiu

Uite, iti spun asta din "proprie experienta"... Vezi tu, poate e rusinos si poate pe unii ii va face sa se simta prost, dar daca vrei sa scapi de cosuri nu o suta, dar o mie de procente, nu te mai excita sexual, lasa orgasmul, el duce la ...

Re: Re: sperma inghitita

din 13 iul 2010 00:55 de stan

trebuie sa fi tampit ca ei asa ceva in gura :x

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 225 din 1098
«   1 ... 222   223   224   225   226   227   228 ... 1098   »

loading...