Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Intrebare din 13 iul 2010 00:40 de SORIN28
Sa o spui la sugari ca tu cu doua gantere si cu abdomene "corecte" te-ai transformat dintr-un gras intr-un "Mister Olympia". Vezi ca unii de pe aici mai stiu si ce inseamna exercitii fizice facute acasa.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: copii minori si internetul din 13 iul 2010 00:20 de SORIN28
Da, vorbesc "frumos" cu cine merita...tu esti prea analfabeta ca sa poti intelege. Jignesc? Vai scuze, mi-a iesit o lacrima din pula.
Nici cand te-ai calmat nu ai scris corect proasto.
Nu-ti bate capul ala gol cu mine, nu are rost.
Eu nu ...
Re: Re: Re: Intrebare din 12 iul 2010 23:30 de robokap_buc
salutare tuturor! - eu unul am 30 de ani, 1,79 cu 74 de kg.
pana acum 3-4 ani nu am avut probleme cu a asimila grasimi.......avand mai tot timpul 68-70 de kg.
de cand am inceput sa asimilez.......ajunsesem la 76, am decis sa schimb "nenorocirea" ...
Re: Copiii minori si internetul din 12 iul 2010 23:30 de NEC
Fiind educatoare la grupa mica anul acesta,intr-o zi il aud pe un baietel spunandu-le copiilor ca seara trecuta,dupa ce s-au culcat parintii,el impreuna cu fratele sau care era clasa a 4 a s-au uitat la filme"cu sex"("faceau in gura") ,apoi ...
Re: Re: Erectia dispare cand pun prezervativul din 12 iul 2010 13:15 de r4r
Aha, multumesc. E buna ideea. :p:D
Re: Re: Penis curbat din 12 iul 2010 01:52 de ExoticDream
Eu zic sa-l bage la menghina, poate nu se mai [b]stramb[/b]eaz[b]a[/b].
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iul 2010 01:40 de ExoticDream
Cine-a zis ca-mi place? N-ai nimerit-o.... Sa fim seriosi, care sportiv nu s-ar fi simtit mega emotionat in clipa in care echipa sa ia aurul, cand miliarde de oameni casca gura la tine, inclusiv rege, regina bla bla bla?
Chestii care nu mi-au ...
Re: Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisu din 12 iul 2010 01:19 de T.
De ce sa nu ia?asta nu o inteleg.Multa lume confunda steroizii cu suplimentele.Fratilor,acele suplimente ajuta corpul cu proteine si carbohidrati cu o cantitate care ti-ar fi greu sa ajungi la ea doar prin alimente.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iul 2010 00:07 de valentine
Interesanta finala. Mi-a iesit si biletul la pariuri. Pacat ca nu am mizat o suma mai mare :(. X final, Spania ia cupa.
Pacat ca nu mi-a iesit si pariul de antrenor. Adica, ma gandeam in timpul meciului ca Iniesta ar trebuii scos, Xavi sa avanseze ...
Re: Erectia dispare cand pun prezervativul din 11 iul 2010 22:27 de wtgabriel
Atmosfera degajata din partea amandurora.
Curaj! Nu te va musca nimic din ce este intre picioarele partenerei!
Un preludiu lung si intens;pasional!
Saruta-ti partenera peste tot;pe tot corpul; te va excita si pe tine,si pe ea.
Lipsa de timp si ...
Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :) din 11 iul 2010 22:13 de wtgabriel
Nu e mai simplu sa incepi actul sexual si sa faci in asa fel incat sa dureze cat mai mult? Iti pui prezervativul cand penisul este in erectie, incepi actul sexual, iar cand simti ca ejaculezi ,scoti penisul din vaginul partenerei si ejaculez ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 iul 2010 21:07 de Incepator
Poi ori o alinti ori o pupi in ?
Ideea e ca nici nu ar trebui alintata aceasta "jumatate"....
Totul trebuie sa fie normal...ce tot atat pisoias si fluturas...
Unii vor zice...vai! cata insensibilitate!
Eu am observat ca relatiile acestea cu ...
Re: Re: Re: o mica intrebare :) din 11 iul 2010 20:30 de cristian18
ash mai dorii niste pareri pls :| deci 1. incepi actul sexual shi dupa ce ai terminat scoti balonashu shi dupa te duci sa te speli la penis shi dupa poti sa incepi a 2-a parte sau : 2. incepi actu sexual .. scoti balonashu il inozi shi dupa pui altu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete virgine din 11 iul 2010 14:50 de faceti sex
Re: Penis curbat din 11 iul 2010 13:30 de NICK
Penisul se strambeaza daca e in erectie intr-o pozitie stramba si in timp mai indelungat. Sa mai indrepti din el trebuie sa-l ai in erectie in sens invers cu e curbat,poate dura ani.Asa am procedat eu in 2 ani s-a mai indrepat ceva.
Re: Re: help ! din 11 iul 2010 02:03 de r4r
Comunicarea intre noi e buna. Am discutat despre problema asta si ea nu e deranjata, nu se grabeste. Pur si simplu nu dispunem de ocazii atat de dese si de aceea poate ca apare situatia asta :p
Multumesc de raspunsul complet, asa ceva caut...nu ...
Re: Re: copii minori si internetul din 11 iul 2010 00:12 de SORIN28
Am conturi pe toate site-urile enumerate de tine si totusi am timp si pentru strada.
Nu stii ce inseamna viata...nu vorbi.
Pe arest am fost, probabil in curand voi ajunge si la cusca, nu-mi explica mie ce inseamna "greseala", si stii care-i cea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recoma din 10 iul 2010 23:02 de ExoticDream
Bun, si ce propui sa facem noi, fetele astea neintelegatoare? Sa ne mangaiem cu gandul ca baiatul de langa noi "o face" si cu altele pentru ca asa este.... normal? Sau sa ne distram si noi in acelasi mod, incercand sa mentinem totusi o relatie... ...
Re: help ! din 10 iul 2010 22:40 de Incepator
Salut.
Felicitari pentru onorabila varsta de 19 ani, totodata felicitari si pentru relatia in care esti in care esti implicat.
Toti avem probleme care ne macina. Unii le expunem in public ca sa ne ajute cei ce pot, altii nu.
Tu le expui. Eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumata din 10 iul 2010 22:12 de sgc
'ei, bine c-ai ocupat tu juma da subiect:blink:. acuma, dac-o mai vrea careva sa zica vreo vorba de alint,... trebuie sa-si chinuie oamenii mintea. stie si jumatatea ta cum o alinti?
Pagina 226 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |