Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De ce barbatii suporta mai greu despartirile?

din 17 iul 2010 01:02 de ExoticDream

Alt articol sustine un pic opusul.... "Femeile plâng mai mult, cu mai puţine reţineri decât bărbaţii, anunţă un studiu german, publicat de săptămânalul francez Le Point. În schimb, până la 13 ani, fetele şi băieţii plâng aproape ...

De ce barbatii isi aleg iubita intr-o milisecunda?

din 17 iul 2010 00:22 de ExoticDream

Un alt articol privind felul in care leaga relatii [i]ei[/i] si [i]ele[/i]... "Bărbaţii care se îndrăgostesc instant de o fată, deoarece arată superb, sunt de obicei acuzaţi ca fiind superficiali. Dar acest lucru, spun oamenii de ...

Re: Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu ma simt preg

din 16 iul 2010 22:48 de dorinda

Pentru mine si la 25 ar fi devreme...eu am in plan ceva mai tarziu, ca pana atunci mai trebuie si altele.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena ce

din 16 iul 2010 22:10 de valentine

Tu-ti dai seama ce scandal avea cu mine daca-ti dadea dreptate?:D Practic nu stiu sa-ti spun ca depinde de circumstante. Teoretic, trebuie sa renunti la o mai admira. La a o mai vedea ca o tipa misto rau, care-ti place si care o vrei. ...

Re: Sotul meu vrea bebe iar eu nu ma simt pregatit

din 16 iul 2010 20:41 de baby

Varsta? Daca ai ajuns pe la 24-25 de ani e bine sa faci o gogoasa:love: Daca esti mai mica parerea mea e sa mai astepti putin. Trebuie sa te inteleaga. Nici eu nu ma vad facand un bebe in urmatorii 4 ani

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre forum

din 16 iul 2010 18:39 de SORIN28

Merci pentru preciere insa...hai sa nu exageram :P Aha, deci daca scria "deliutzaa" si se rferea la "alinutzaa" era aceeasi chestie, nu? Ca doar ce naiba, nu ne agatam acum de un nume =)) Nu ma leg de cine vrea sexu' meu, ma "leg" doar de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena m

din 16 iul 2010 18:20 de SORIN28

Nu am patit nimic, suparat nu sunt, oricum merci pentru grija. :D http://www.youtube.com/watch?v=bNoOusfqwMM Stiu :P

Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 16 iul 2010 16:32 de alex

vino la mine ca te rezolv eu...nu aio facut sex destul inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre forum

din 16 iul 2010 12:18 de alinutzaa

Pai mai Sorine... eu zic sa te uiti mai bine:blink: poate ai probleme;).Adi s-a adresat catre mine.Ca a scris "alinutzza" si nu "alinutzaa" asta e partea a doua, ok?Te inteleg ca ai varsta care o ai da asta nu inseamna ca trebuie sa te iei de ...

Re: Re: Si acum ... ?

din 16 iul 2010 12:18 de neverm0re

Eu mi-as dori mai mult, tocmai de-aia nu stiu ce sa fac.

Re: Sex fara orgasm!

din 16 iul 2010 09:54 de basturk

in primul rand nu mai crede tu ca la 17 ani ai tai si cele 8 luni de "experienta" ai incercat atat de multe.vei ramane uimita si peste 10 ani de ce vei invata pe parcurs. in primul rand, partenerul tau e varza O:).ar trebui sa discute cu tine, sa ...

Re: Si acum ... ?

din 16 iul 2010 07:12 de Machiavelli

Nu ati facut nimic iesit din comun. Ce s-a intamplat intre voi se poate intampla intre 2 viitori iubiti respectiv 2 viitori prieteni.Parerea mea este ca trebuie sa fii indiferent. Daca ea va vrea ceva mai mult cu siguranta te va cauta.Acum ...

Re: Re: Re: Farmece si vraji

din 16 iul 2010 06:05 de kyme32

eu cand eram mic ma trezeam noaptea si umblam somnambul, efectiv stateau ai mei sa aibe grija sa nu o tai de acasa...ma refer ca o luam prin curte alea alea...si am mers la o manastire, in tagadau daca stiti unde e aia, si cand am intrat in biserica ...

Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 16 iul 2010 05:29 de anonim

pai am gasit materialul pe net uite:Multi dintre voi v-ati imaginat cum trebuie sa decurga sarutul si multi intuiti corect ceea ce se intampla cand te saruti. Dar pentru ca inca nu ati trait experienta aceasta nu sunteti siguri ca ceea ce va ...

Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :)

din 16 iul 2010 04:55 de Machiavelli

Dar ce ma tu esti leu?:, Dupa ce ti-ai dat drumul prima data si terminati actul sexual in sine,savurati momentul timp de un sfert de ora si dupaia la dus. Daca te mai tin balamalele poti venii cu al doilea numar. Nu te grabii sa te duci repede ...

Re: Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai bu

din 16 iul 2010 04:14 de ExoticDream

Nu cred ca el munceste ca sclavul pentru ca sa o duc eu bine si nici pentru mancare. Exista munci interesante pe lumea asta, te-ai gandit ca el poate merge la munca in primul rand pentru ca ii place ceea ce face si abia apoi pentru salariu? Inca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o

din 16 iul 2010 00:59 de costy

Cel mai corect raspuns dintre toate!:ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa

din 15 iul 2010 18:31 de alinutzaa

Unu... In primul rand nu trebuie sa uiti de metoda de contraceptie, in cazul tau, prezervativul.Apoi inarmeaza-te cu multa rabdare si pasiune.Asta e ceea ce isi doresc fetele.In plus,fa-o sa se simta speciala( poate niste lumanari parfumate,o ...

Re: Re: Re: Indragostit de prietena cea mai buna

din 15 iul 2010 13:59 de SORIN28

Afirmatiile sunt foarte bune. Ce vor barbatii? Mancare, ca de aia munceste ca sclavul ca sa o duci "tu" bine. Macar atata poti face pentru el. Ce mai vor barbatii? Sex. Na, acum ce sa facem daca este una din placerile ramase dupa ce incepi o ...

Re: Primul raport sexual

din 15 iul 2010 13:56 de basturk

mergi pe ideea ca oricum o gafa tot ai sa o faci, pentru ca toata lumea face, chiar daca nu recunoaste.si nu e de condamnat, pentru ca toti plecam din acelasi loc.unde ajungem...e partea a 2-a.fi tu insuti, nu incerca sa pari ce nu esti.daca nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 223 din 1098
«   1 ... 220   221   222   223   224   225   226 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare