Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: o mica intrebare :)

din 8 iul 2010 11:01 de wtgabriel

Este cel mai bine sa iti speli penisu dupa fiecare ejaculare pentru simplul fapt ca poate pentru o clipa o sa se iveasca sexu neprotejat si nu ar avea rost sa te complici. Iar despre ejaculare, sunt sanse mici sa ai surprize daca folosesti ...

Re: Re: La 15 ani, prietenul meu vrea sa facem sex

din 8 iul 2010 09:51 de yobubumik

sincer......nu te merita.e un nesimtit dak sta k tn doar pt sex sh atat.trebuie sa existe sentimente ca sa o faci si mai ales la 15 ani.o sa gasesti pana l urma pe cineva potrivit pt tn.

Re: Re: Fetelor le plac baietii cu haine mulate ?

din 8 iul 2010 08:59 de iri15

mie nu imi plac. un baiat trebuie sa arate a baiat. Imi vine acum in minte un vers din parazitii: va imbracati ca niste .... sa va placa .... nu pot sa zic aici exact ca imi iau ban:D

Spalarea penisului intre doua acte sexuale?

din 8 iul 2010 08:45 de cristian18

as dori sa stiu shi yo : dupa ce termini un act sexual trebuie sa iti speli penisul inainte sa il incepi shi pe al doilea ... Shi cum e mai bine sa ejaculezi ( avand prezervativ ) in interioru lui sau in afara vaginului lasand prezervativul ?? PS: ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasa

din 8 iul 2010 08:19 de Incepator

Alo ? Domnu? Da ce faci ? Da lasa-ma sa ii zic si eu de astea. Deci fata, pe principiul "el ma iubeste si nu-mi va cerere nimic" mergi tu. Dar, exista si un dar ! Principiul asta nu mai e ....hmmm cum sa-ti zic sa iti fie mai pe ...

Re: Intrebare!

din 7 iul 2010 20:55 de simosimina

dermato-venerice...urolog... da exista cosuri pe testicule!

Cosuri pe testicule?

din 7 iul 2010 20:14 de Librescu

Daca am o boala la penis sau ceva unde trebuie sa merg?la ginecolog?ma scuzati de intrebare tampita da n`am avut niciodata probleme de genu...si mi`a iesit o bubita rosie pe testicole seamana cu un cos...se poate sa`ti iasa cosuri pe testicole?

Re: Re: Re: Re: Este ?

din 7 iul 2010 12:51 de wtgabriel

Frate cum poti sa spui ca alti colegi au penisu de 16+ ? Ai masurat tu ? Sa nu mai crezi tot ce auzi, stai tu linistit ca pana la 20 de ani o sa iti tot creasca. Pentru varsta ta e o dimensiune normala

Masaj

din 7 iul 2010 01:11 de Anonim

am 15 ani si nu am avut noroc de o partenera si as vrea sa merg la un masaj erotic... cateva intrebari: -trebuie sa am peste 18 ani -trebuie sa ma dezbrac de tot

Re: buna... am si eu o problema.

din 6 iul 2010 22:58 de simosimina

va mananca si pe voi direct unde nu trebuie... Sa faci testul la 10 zile de la contact si sa-ti fie invatatura de minte..in cazul in care nu ai ramas insarcinata!

Re: Igiena orala adecvata pentru un sarut !

din 5 iul 2010 23:43 de jj

dimineata inainte sa te speli pe dinti mai intai manaca astefel nu o sati mai miroasa gura, o parte din acel miros este datorat sucului gastric dar si bacteriilor dp limba si gingii, inceraca sa cureti si gingiiile si limba

Re: Re: Re: Re: Re: Decembrie 1989

din 5 iul 2010 18:13 de McLove

Oare? :ermm: Ce stiai tu la 8 ani? Abia aflasei de scoala, si incepi sa spui din auzite, cum era... La varsta aia, nici macar nu ai simtit dezavantajele comunismului. In fine, tac! Daca tu zici ca era bine, asa sa fie. PS: data viitoare, ...

Re: Re: Re: Re: Decembrie 1989

din 5 iul 2010 16:51 de Nekunoskuta

De-asta eu comentez si tu trebuie sa taci ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 5 iul 2010 16:47 de Nekunoskuta

Cred ca trebuie sa te interesezi din nou despre perioada fertila din ciclul menstrual, mi-e teama ca incercati tocmai atinci cand nu se prinde!

Re: Re: Re: Re: Re: O parere...va rog?!

din 5 iul 2010 14:55 de Marriia

Sunt constienta ca cea care trebuie sa se schimbe in totalitate sunt eu, tocmai din cauza aceasta m'am decis azi noapte sa port o conversatie cu el. De azi am inceput o viata noua, nu voi mai reveni la vechiile obiceiuri, orice ar fi si din greseli ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 5 iul 2010 14:47 de dorinda

Chiar crezi ca un copil vine cand bati din palme? Nu e chiar asa usor. Mergeti la doctor la control si la analize si daca totul e in regula, atunci nu va trebuie decat rabdare. Daca aveti probleme de fertilitate, cauta pe internet ...

Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 5 iul 2010 10:34 de Eu

Salut, Am aici in randurile voastre un verisor care mi-a spus de topica dezbatuta de voi . De asemeni mi-a spus ca sunt cativa baieti destul de complexati ( in ciuda impresiei pe care incearca sa o lase) ce isi fac griji datorita marimii ...

Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 5 iul 2010 09:59 de Eu

Re: O mica problema

din 5 iul 2010 01:24 de DarkAngel

Eu iti sugerez sa dispari pur si simplu, schimba numarul de telefon daca poti daca nu restrictioneaza apelurile de la ea catre numarul tau (asta sigur poti) si nu mai da nici un raspuns indiferent de ceea ce face ea. Daca chiar vroia sa se omoare ...

Re: smegma?

din 4 iul 2010 15:34 de Danny_DaBoss

Obisnuim, cand vorbim de smegma, sa ne referim la secretia aflata sub preput, la barbat. Dar o secretie asemanatoare este produsa si de vulva, in special de tesuturile ce imbraca clitorisul. Femeile au deci si ele smegma. Smegma este un lichid ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 228 din 1098
«   1 ... 225   226   227   228   229   230   231 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare