Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 4 iul 2010 12:17 de baby
Nu credeam ca are atatea asteptari de la mine.
Tare mi-e teama ca daca vrea sa transformam relatia in ceva din ce in ce mai serios ma apuca o disperare si fug mancand pamantul.
Daca pana acum mi s-a parut o joaca....s-a cam schimbat ...
Re: O parere...va rog?! din 4 iul 2010 04:20 de dorinda
Parerea mea este ca tu esti ingrozitor de infantila. Vrei mereu ce nu ai. Nu stiu cum ti-ai permis sa inviti niste persoane la tine si sa nu le bagi in seama. Si cum vine asta, il astepti la tine dar fara sa-l inviti? Deja l-ai invitat!
El asteapta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină.. din 3 iul 2010 22:24 de careva
Poi mah copiilor, inainte sa va incepeti viata sexuala, trebuie sa va informati si voi putin.
Eu zic ca poti sa te duci la doctor si fara mama ta; vorbesc in general. Oricum, din punctul meu de vedere, tot trebuie sa te duci sa iti faci niste ...
Re: vreau sa nu mai cresc din 3 iul 2010 17:01 de Teodora
[nic eu nu vreau sa im creasca sani dar am 14 ani si deja port sutien si mia venit si ciclu it dai siama ce nasol!
dar pritenul meu soune ca nu trebuie sa am fac probleme,asa ca nic tu nu trebui sa it faci ...
#Metode pentru tampirea populatiei din 3 iul 2010 09:03 de Danny_DaBoss
V-aţi întrebat vreodată de ce nu vă ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiţi rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveţi în casă, de ce vă vine mereu să vă certaţi cu toată ...
Re: Re: Re: Re: Decembrie 1989 din 3 iul 2010 08:14 de Machiavelli
Nimeni nu plange de mila nimanui (aici pe forum)
Eu unul nu pot intelege cum au ramas mii de crime neelucidate pana acum.Totusi vorbim de vieti omenesti si nu trebuiesc evitate.
Suntem oameni si trebuie sa ne dam seama ca cineva a vrut sa lupte ...
Re: Re: Re: Decembrie 1989 din 3 iul 2010 08:00 de Machiavelli
Draga mea acum nu trebuie sa nu fim de acord cu asasinarea lui Ceausescu,putem spune INTR-UN FEL ca am scapat de comunism (ceea ce nu cred :ok: ) dar adevaratele crime si organizatii au urmat in anii urmatori.
Tin sa mentionez ca Ceausescu era ...
Dreptul (solitar) la crampeie de vise! din 3 iul 2010 03:19 de ExoticDream
Cand ceva in lumea noastra se prabuseste infernal, avem nevoie de o mica substitutie....., dar nu de aceea grotesca, egoista, cinica, rautacioasa, pe care o vedem defiland la semenii nostri! Cand ti se fura aproape toate visele, trebuie sa gasesti in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 3 iul 2010 02:30 de Machiavelli
Cum sa iasa o varza.Asta in caz ca o faci dinadis-ul ... Nu ... Trebuie doar sa te lasi dus de val.
Restul vine de la sine :ok: .
Re: Primul raport sexual din 2 iul 2010 21:45 de simosimina
nu trebuie sa fii prea stresat (iti spun asa..pt ca sunt convinsa ca vei fi:)))), incetul cu incetul vei reusi...nu trebuie sa te grabesti, lasa lucrurile sa vina de la sine! Vei vedea ca vei stii sa te descurci singur, fara sfatul ...
Re: Poate intarzia ciclul din cauza medicamentelor din 2 iul 2010 17:46 de gabrriiella
va multumesc mult pentru timpul acordat si aceasta a fost cauza din care mi-a intarziat ciclul. Astazi mia venit. Va multumesc
Re: Primul raport sexual din 2 iul 2010 14:43 de Bozgoru
sa fii linistit increzator. sa te comporti pasional si gentil :D
Re: Decembrie 1989 din 2 iul 2010 14:40 de Bozgoru
in partidul Comunist care a ajuns la putere in 45.. si pana in 89 s-au inscris mlioane de oameni din tara asta.. asta e clar.. iar intrebarea aia :" cati au fost de fapt care au pus la cale toate astea in 89?".. pai ganditi-va ca din milioanele ...
Re: Oare sunt insarcinata? din 2 iul 2010 12:10 de SIMPLU
Ati avut dreptate ,azi mi-a venit :P
Multumesc!
Primul raport sexual din 2 iul 2010 11:12 de TO007
:heart:am si eu nevoie de parerile voastre! cum trebuie sa procedez la primul act sexual? cum trebuie sa fie comportamentul,ce trebuie sa fac? :unsure::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor,va plac mangaieril din 2 iul 2010 09:27 de andra
heiiiiiiiiii........eu sunt fata.....:((:((si da imi place sa fiu mangaiata inainte de a face stiti voi ce......:love::love:apropo baiet trebuie sa ne luati prin surprindere!!!!!!!!!!11:D
Re: Decembrie 1989 din 2 iul 2010 08:22 de SORIN28
Super articol si in mare parte sunt de acord cu ce este scris.
...si sunt 1000% de acord ca Ceausescu nu putea sa faca asta de unul singur.
Arhivele sunt tinute secrete pentru ca, cel putin teoretic, multi s-ar duce la puscarie.
Desi nu se afla ...
Decembrie 1989 din 2 iul 2010 03:54 de Machiavelli
Stiu ca nu are legatura cu ceea ce sugereaza acest site dar pe mine unul "ma macina" anumite ganduri deoarece ma simt mintit in ultimul hal.
Va recomand urmatorul articol pe care daca vreti bineinteles as vrea sa-l ...
Re: Re: Re: Diferenta dintre a face sex si a face din 2 iul 2010 03:28 de ExoticDream
Ca de obicei, eu nu as face diferente intre cele doua sexe, nu l-as scuza nici pe unul, nici pe celalalt, mai ales cand vine vorba de infidelitate. Ma enerveaza teribil povestile cu omul din Neanderthal, vanatoarea si vanatul, samanta care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibilitatea une din 2 iul 2010 03:20 de Machiavelli
M-ai lasat fara cuvinte..
Felicitari...
Din pacate nu putem da timpul inapoi...
Nu stiu unde v-om ajunge daca o tinem tot asa...serios vorbesc :(
Pagina 229 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |