Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Cum ar trebui sa fi??? din 13 iun 2010 22:33 de ubyalex
eu as zice ca 50%cont aspectul fizic ....si 50% restul
Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern! din 13 iun 2010 17:35 de arla
eh e bine ca ai servici, altii cauta de innebunesc si nu gasesc nika bun:)
iti repet...incearca sa iti vezi de treburile tale, saluta-i dimineata si seara si gata certurile:)
Re: Prima noapte din 13 iun 2010 15:50 de dorinda
Daca o vrei, ar trebui sa-ti iei un pic inima-n dinti. Timiditatea excesiva nu prea le place fetelor.
Re: Prima noapte din 13 iun 2010 15:45 de sgc
daca o iubesti de 5 ani, si stii c-a mai avut 2-3 relatii in timpul acesta, se presupune ca o cunosti suficient de bine, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa pui problema sexului protejat din motive de bts.totusi, intrebarea moarte n-are, asa ca o ...
Re: Re: ajutor va rog din 13 iun 2010 15:15 de naty
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iun 2010 15:14 de ciguli-binna
pun pariu ca tu esti un jmecheras de 2 lei care stai pe banii parintilor pana la 30de ani,daca te pune unu sa sari un gard nu esti in stare,daca alergi 1km esti mort,esti un soarece de biblioteca,care atunci cand merge la fotbal vrea sa fie ca la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iun 2010 15:08 de ursaru
Lasa`l bai McLove ca nu are ce face.Daca nici alea nu sunt stadioane bune....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iun 2010 14:57 de McLove
Copac, e clar ca stadionele din Africa sunt mult mai moderne si mai bune decat celelalte.
Noi trebuie sa avansam, nu sa ramanem pe loc, cu aceleasi stadioane care au un design... mai bine le faceam eu care nu am nici o treaba cu asta.
Alea sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iun 2010 14:57 de ciguli-binna
bai vuvuzela eu ma uit la campionatul mondial de fotbal ca sa vad fotbal,nu ca sa il aud pe unu cum cata la vuvuzela(ce nume enervant),un campionat modial trebuie organizat in tari cu traditie in fotbal nu in tari in care sportul favorit este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mo din 13 iun 2010 12:24 de McLove
[b]Lost[/b]
- Probabil multi ati auzit de serialul acesta. A fost premiat de multe ori ca fiind cel mai bun serial drama, si... pentru vizionarea acestuia e nevoie de un IQ care sa te ajute sa il intelegi.
[i]Plot
După ce zborul Oceanic 815 ...
Re: Cum ar trebui sa fi??? din 13 iun 2010 11:32 de McLove
Depinde de fata... doar nu sunt toate la fel.
Re: Prima noapte din 13 iun 2010 03:30 de Bozgoru
intarat-o.. zi ca ai auzit ca nu e buna la pat etc...( normal in sensul de caterinca).. bate-i apropouri(normal tot in sensul de caterinca).. si sa vezi ca o sa va mai apropiati... este un caz testat.. da paginile la site-ul asta in urma si ...
Re: Cum ar trebui sa fi??? din 13 iun 2010 03:23 de Bozgoru
deobicei da... fizicul conteaza f mult.. si mai ales fatza.. nu conteaza ce suflet ai.. nu conteaza ce creier ai.. pt . ca prima impresie si atractia principala trebuie sa fie fizica si apoi cea emotionala.... ca sa intrii in vorba cu o fata sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE F din 13 iun 2010 03:22 de Machiavelli
Ai dreptate...intr-o relatie e bine sa exista sexul oral deoarece poate stimula f mult apetitul sexual...dar cum spuneai si tu daca fetei ii place sa zboare din floare in floare ;)
Re: Cum ar trebui sa fi??? din 13 iun 2010 01:55 de Machiavelli
Important este sa te duca mintea atunci cand vorbesti cu o fata si sa incerci sa fii mereu tu insuti...Astfel ea iti poate vedea frumusetea respectiv uratenia interioara...Bineinteles si aspectul fizic poate reprezenta un + ... depinde ce tip de ...
Re: Prima noapte din 13 iun 2010 01:53 de Machiavelli
Nu inteleg de ce treaba asta asa directa...voi nici nu sunteti impreuna si deja vreti sa treceti la treaba...nu e chiar asa usor (asta in caz ca nu e vreo vagaboanta)..trebuie mai intai sa o cuceresti ...normal ca e bine sa o faci protejat :ok:
Cum ar trebui sa fii ca sa ai o iubita??? din 13 iun 2010 01:36 de nexT
Trebuie sa fi frumos ca sa ai o iubita sau cum trebuie sa fi ??? sau nu este asa de mult importanta frumusetea, deci??
Prima noapte din 13 iun 2010 01:32 de Bananierul
Salut, am 15 si sunt virgin, de ceva timp vb cu o fost colega(pe care o iubesc de vreo 5 ani) ne plimbam seara, mai stam la o scara,etc... Faza este ca ea nu mai este virgina a mai facut-o de cateva ori(2-3) din cate stiu eu. Nu stiu daca si ei ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: se poate prietenie normala dup din 13 iun 2010 01:24 de sgc
da-mi voie sa-ti spun ca, nu exista persoana singura, total singura care-ar refuza fara motiv un partenerB) trebuie ca exista careva oficial, sau mai putin oficial, pt. care ai fost refuzat. categoric. cel putin din acest moment sa tii minte de la ...
Re: Re: Re: se poate prietenie normala dupa un ref din 13 iun 2010 00:20 de ursaru
deci sunteti doar prieteni foarte apropiati,chiar intimi.n-ai ce sa faci ,trebuie sa te multumesti doar cu atat
Pagina 238 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |