Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Salut

din 15 iun 2010 11:43 de McLove

De ce trebuie toti copacii sa dea sfaturi? Iti spun eu, sunt cazuri unde au ramas insarcinate din picatura aia... Si contine spermatozoizi intr-un mic, dar e nevoie doar de unul sa fecundeze un ovul. Alex, tu faci biologie? E nevoie de un ...

Re: Semnificatia liniilor de la testul de sarcina

din 15 iun 2010 09:01 de Psyche

ai doua optiuni si ma gandesc ca instructiunile spuneau clar:una inseamna negativ,doua pozitiv,si aveai si modelul cum ar trebui sa arate. daca iti da cu virgula,deci nu iti da bine si nu esti convinsa,probabil nu aveai cantitatea suficienta de ...

Re: E bine ?;-s

din 15 iun 2010 08:57 de Psyche

revino in cativa anisori. poate pubertatea nici nu a inceput pentru tine,ai "putintica rabdare".

Re: Re: Re: Re: Re: Cum ar trebui sa fi???

din 15 iun 2010 02:08 de ExoticDream

Daca te duci la agatat, din capul locului cade chestia cu "cate carti a citit" si "care este filosofia ei de viata" din simplul motiv ca PE TINE nu te intereseaza asa ceva, faptul ca pleci la vanatoare cu arsenalul aferent te descalifica de la ...

Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata mare?

din 14 iun 2010 23:54 de ms pt rasp

Re: Re: Cum sa il cuceresc...?

din 14 iun 2010 23:40 de Anonim

Ok...Sa va explic cum sta treaba eu sunt in clasa a 7-a si mam indragostit de un baiat din clasa a 8-a ,ne vedem mereu pe hol,pt ca suntem la acelasi etaj si eu sunt prietena cu cateva fete de la el din clasa el stie ca il plac (cel putin asa cred) ...

Re: Cum sa il cuceresc...?

din 14 iun 2010 23:34 de Anonim

Gata fata.Este timpul ca cineva sa-ti dea raspunsul fara a mai pune intrebari inutile pe parcurs(este iubire, poate o s-o violeze, crezi ca vor sa faca un copil, oare este destul de matura sa se sarute si sa nu lesine de emotie?...).Vezi tu, ...

Re: Ceva la care nu ma asteptam...

din 14 iun 2010 21:21 de moni_21

nu te supara ca iti spun dar esti obsedata esti exact ca si fostul meu iubit,identici.numai ca el dupa despartirea mea de el a cam avut probleme din cauza obsesiei a ajuns si pe la preoti si vrajitoare ca sa imi faca ceva ca el moare daca nu e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 iun 2010 17:08 de SummerLove

Mi-a facut cunostinta si cu ai lui.Mamei lui ii e drag de mine...E femeie de treaba. A ajuns cam departe pentru a-si indeplini scopul,si tot nu reusit. ;))) Eii...lume roz?Nimic nu-i roz. Pai,astia mai mici sunt,in general mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 14 iun 2010 16:57 de McLove

Mai trebuie sa inveti comportamentul unui baiat... Unii stau si atat, doar sa obtina ce vor. Crezi ca in timpul asta, el a stat cuminte? Nu vreau sa iti distrug lumea roz, dar trezeste-te! Naivitatea nu te ridica, te arunca unde nu ...

din 14 iun 2010 13:52 de cineva

=>lungime penis = varsta/2

din 14 iun 2010 12:10 de baby

E bine cum iti place tie

Penis de 6 cm la 12 ani - ok?

din 14 iun 2010 11:38 de r0gu3

r3 aLLz... am 12 ani si am penisu de 6 cm oare e bine ?:alien::alien:

Beneficii ale masturbarii

din 14 iun 2010 10:41 de DarkAngel

[b]Despre masturbare[/b] Desi toata lumea discuta si face glume pe tema masturbarii, putini sunt cei care recunosc ca o si practica. Totusi, masturbarea este, in ordinea frecventei, al doilea act sexual, practicat de oameni. Si, in ciuda miturilor ...

Re: ma excit prea des

din 14 iun 2010 03:27 de Psyche

e normal. sunt hormonii care actioneaza asupra ta. nu intelege probabil nimeni cum de se ajunge in situatia in care unei femei sa ii fie refuzata o partida de sex. masturbarea e cea mai buna solutie. in tine zace un vulcan plin de tensiune ...

Re: Hellp

din 14 iun 2010 03:21 de Psyche

mie imi pare una dintre cele mai misto pozitii,mai ales daca,cu un pic de exercitiu inainte reusesti sa te ridici si in pod.poate inteleg faptul ca nu iti place(desi nu vad de ce nu ti-ar placea) dar ce nu imi intra in cap e de ce cu fostul ...

Re: Re: Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi v

din 14 iun 2010 01:21 de reMiz0r

Urasc persoanele care-si raspund singure la topic , e clar ca tot el e dupa felul de a scrie. Nu e o rusine sa o faci la 14 ani , e o rusine sa folosesti instrumentul drept creier

Re: Re: Re: Re: Re: ma excit prea des

din 14 iun 2010 00:44 de Machiavelli

Pai si de ce draga mea nu vrea sa fac sex cu tine?Mai ales ca sunteti impreuna de 2 ani.Vrea sa ajunga "curat" in fata altarului :lol: ...Eu cred ca nu il stimulezi indeajuns din punct de vedere sexual sau si mai rau nu il atragi ;)

Re: Re: Re: Re: Re: ma excit prea des

din 13 iun 2010 23:25 de mika

O idee buna ar fi sa iei niste lectii de limba romana..iti cam lipseste..poate iti si trece excitarea ca o sa fii foooarte ocupata..

Re: Re: Re: Re: ma excit prea des

din 13 iun 2010 23:16 de -

chiar daca ... asta nu ins k trebuie inselat doar pt k nu face sex k mn, suntem imp d 2 ani!:|

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 237 din 1098
«   1 ... 234   235   236   237   238   239   240 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare