Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: se poate prietenie normala dupa un refuz?

din 13 iun 2010 00:17 de cineva

Ideea e ca nu ma mai atrage in felul ala. Doar ca e genul de persoana cu care imi place sa fiu prieten:P Si nu neaparat ma respinge. Ci doar avem momente in care dam impresia ca ne-am ocoli unul pe altul. Adica inainte sa-mi placa de ea o vedeam doar ...

Re: se poate prietenie normala dupa un refuz?

din 12 iun 2010 23:48 de Machiavelli

Atat timp cat ea te-a refuzat si continua sa o faca trebuie sa iti dai seama ca vede in tine maxim "cel mai bun prieten"...Parerea mea este ca nu poti fii decat un simplu prieten alaturi de o persoana care te atrage atat de mult :-` ...Mai bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 iun 2010 23:37 de ursaru

"fir intins"...mmm...asta suna tipic Tibanu:lol: noapte buna pischotzel:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 iun 2010 23:33 de Pischot

Dumnezeiesc de bine a fost azi! :D ... Superb! divin! Utopic! ... Dar... trebuie si cearta, normal! ... So... seara se lsa cu cearta... Si cu scuzele mele , asta numai sa stiu k o sa plece la pescuit si n-o sa ii mearga bine! Asa ca ...

Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 iun 2010 23:10 de Firentze

Majoritatea prietenilor mei in vacanta se distreaza pe banii parintilor... eu cum nu am trebuie sa muncesc deci... :( iar iubit nu am :D

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 12 iun 2010 21:46 de baby

Azi chiar m-a scos din sarite. Am avut o zi de 2 lei,am umblat prin soare ca prostu sa rezolv toate problemele,la munca mi-au iesit ochii.....si acum asta mai lipsea. Am mai vazut fite si talente dar nu in halul asta. Si daca vrea sa vada ...

Re: Ce traiesc e un infern!

din 12 iun 2010 20:38 de omu_negru

incearca sa iti creezi viata ta, paralela de cea a lor, in sensul ca ii saluti dimineata si seara apoi iti vezi de treburile tale...daca te-ai angajat si faci si o facultate sau liceu e si mai bine, iti gasesti ocupatie... repet...saluta-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfat

din 12 iun 2010 17:32 de dorinda

E si normal sa vrea sa mai "copilareasca" un pic daca este cel putin atat de tanar ca si ea. Un copil il poti face destul de usor, insa partea grea vine atunci cand trebuie sa ai grija de el. Si a avea grija de un copil nu inseamna numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE F

din 12 iun 2010 17:26 de dorinda

Ce tare! Se pare ca biserica te poate face din tarfa, sfanta. La cate aberatii spuse de inalti prelati am citit, nu ma mai mir de nimic. Era unul care, nu pot sa-mi explic altfel decat din cauza fanatismului religios, spunea ca "avortul are ...

Re: Ceva la care nu ma asteptam...

din 12 iun 2010 16:36 de dorinda

Se pare ca nici tu nu prea stii ce vrei. Esti inca mica si destul de capricioasa. Si eu daca as fi fost in locul lui as fi procedat cam la fel, numai ca mai elegant. Este si normal sa reactioneze in felul acesta pentru ca tu pur si simplu il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

din 12 iun 2010 13:46 de anonima

baieti eu sunt de acord cu voi cu sexul oral,si noi facem asta eu cu sotul meu si ajung sa am si 3 orgasme pe zi,acum un an am inceput sa facem asta chiar daca ne cunoastem de 3ani,de cand ne am casatorit facem aproape in fiecare zi sex oral e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s

din 12 iun 2010 13:39 de anonima

baieti eu sunt de acord cu voi cu sexul oral,si noi facem asta eu cu sotul meu si ajung sa am si 3 orgasme pe zi,acum un an am inceput sa facem asta chiar daca ne cunoastem de 3ani,de cand ne am casatorit facem aproape in fiecare zi sex oral e ...

Ceva la care nu ma asteptam...

din 12 iun 2010 13:08 de Marriia

Buna. As vrea sa va cer ajutorul intr'o problema despre care in urma cu ceva vreme v'am mai spus cate ceva. Bun...dupa ce am suferit atatea luni si dupa ce am insistat atata sa ne impacam, sa ramanem macar prieteni iar el nua fost de acord, acum 3 ...

Despre anticonceptionale

din 12 iun 2010 13:02 de alexia

buna.marti imi iese rezultatul de la papanicolau si trebuie sa ma duc la medic sa imi stabileasca anticonceptionale.citisem despre yaz,dar toata lumea se plange de ele.ce anticonceptionale recomandati?nu as vrea sa iau de buna tot ceea ce zice,ci sa ...

Re: Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi viata

din 12 iun 2010 11:05 de anonim

NU E O RUSINE DAR AI TOATA VIATA INAINTE PENTRU ASTA.SI eu am 14 ani dar nu ma gandesc la asta,tu trebuie sa te ocupi cu scoala shi altele.asta e parerea mea.dar tu hotarasti acest pas in viata ta.

Re: Re: salut!

din 12 iun 2010 02:51 de Machiavelli

Aoleu...ne-am dus dreacu...:wacko: La varsta ta de ce iti trebuie sa faci pe cuceritorul...chiar nu inteleg ... mai ziceam ceva eu inainte dar psyche m-a taxat imediat asa ca ma abtin chiar daca am dreptate :rolleyes:

Re: Re: Genaratia de 14 ani ..

din 12 iun 2010 01:58 de Machiavelli

Draga Exotic e normal sa aiba atata "nevoie" de sex cum au si cei din penitenciare....e de ajuns sa te uiti la stiri..nu mai trebuie sa spun de internet si toate cele...astea sunt timpurile din ziua de azi si trebuie sa ne acomodam lor chiar daca ...

Re: Re: Re: Re: am si eu o intrebare si vreau sa f

din 11 iun 2010 19:11 de moni_21

bine hai ca nu gandeste nimeni ca si mine...numai ca ne putem ,,giugiuli ,,doar de vineri pana duminica pt ca in cursul saptamanii nu avem timp ne vedem doar la amiaza 1 ora si aia cand mancam,si nu vad nimik rau in a ma pupa de fata cu unul ...

Re: Re: Re: am si eu o intrebare si vreau sa fiti

din 11 iun 2010 18:10 de McLove

Pai da! Tu stai sa te "giugiulesti" cu el, si parintii, pentru care trebuie sa ai un anumit respect, mai ales pentru varsta lor, sa se uite? Mi se pare cea mai mare nesimtire.. Stati la masa, mancati, vorbiti, ajungeti acasa si puteti sa va ...

Re: Decizie

din 11 iun 2010 13:29 de moni_21

chiar asa nu mai sta pe ganduri dute si distreazate. si mie mi s-a intamplat ceva de genul numai ca sunt fata nu baiat...toate fetele radeau de mine ca sun virgina si chesti deastea...ei intr-un final m-am dezvirginat si eu ca o proasta la varsta ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 239 din 1098
«   1 ... 236   237   238   239   240   241   242 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare