Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dilema:de constiinta si/sexuala

din 11 iun 2011 14:29 de McLove

Daca crezi asta, nu e bine... nu are rost sa te demoralizezi cu o asa gandire. O sa reusesti. Nu cred... sunt sigur! Nu exista un prag, cand un cuplu isi incepe viata sexuala. Fiecare o incepe cand doreste, cand se simte pregatit, cand e ...

din 11 iun 2011 14:22 de Firentze

O sa ma gandesc la ceea ce ai spus...serios dupa o luna nu stiu cat e, dar stiu ca n-as regreta daca as fi cu el. Pentru ca eu consider ca atat timp cat vrei si-ti doresti nu e loc de regrete. Si eu zic ca va fi bine, acum cum as putea sa ma port:-? ...

Re: Cum sa ajungem la sex?

din 11 iun 2011 14:22 de Melisa

Ai rabdare cu ea , vorbiti deschis ... lasa timpu sa treaca , daca zici ca e din ce in ce mai bine e ok .

din 11 iun 2011 14:17 de McLove

Daca tu crezi ca el te place, si ca e serios, sunt sigur ca pentru el va fi diferit. Insa, daca doresti sa-l surprinzi, pregateste-i ceva frumos inainte, comporta-te in asa fel incat el sa nu se astepte la asta. Nu neaparat... o relatie serioasa ...

Re: Abuz sexual

din 11 iun 2011 06:10 de dorinda

Daca nu-i place primul, sa caute altul, nu e nimic batut in cuie, trebuie sa gaseasca un terapeut care sa-i fie pe plac. Ai grija sa nu se razgandeasca, trage de ea daca e nevoie, pentru ca altfel problema o sa se acutizeze.

Re: Coltul Turnatorului

din 11 iun 2011 02:34 de fiat_lux_mihi

Time Out e de rahat deasemenea. La kenvelo nu-s rele parerea mea, materialul si cusatura la blugi e buna insa nu gasesc model care sa-mi placa, numai rupti, decolorati, din aia emo gen. Pentru haine sport Adidas ramane favorita mea :D House of ...

Coltul Turnatorului

din 11 iun 2011 01:52 de DaNNY_DiViNO

[b]Daca ti-ai luat vreodata teapa cu haine, aici e locul sa le faci reclama celor care ti-au luat multi banuti pe haine si si-au batut joc de tine[/b] Eu? Da. Lee Cooper - Pret mare, calitate jalnica. Leonardo - Calitate ..nu jalnica, ci ...

Re: La revedere Forum

din 11 iun 2011 01:36 de simosimina

...ce pot sa zic...e decizia ta...imi pare sincer rau... dar iti doresc o viata plina de impliniri pe toate planurile pt ca meriti! Respect:flowers:

Re: Abuz sexual

din 11 iun 2011 01:19 de RockON

Am reusit intr-un dulce final sa o conving, o vizita la psiholog marti, o iau de manuta si merg cu ea ... vom discuta acolo cu doctorul exact daca este sau nu nevoie de parinti, confidentialitatea lui, etc. Sper ca totul sa-i fie pe plac si sa aiba ...

Re: La revedere Forum

din 10 iun 2011 23:27 de omu_negru

poate revii la decizie, daca nu ramane messu cu ajutorul caruia sa putem vorbi mai usor..numai bine si poate ne mai auzim !!!:)

Re: Cresterea barbii

din 10 iun 2011 23:25 de gazal

nu vreau nici sa ajung peste 3-4 ani sa dau cu lama in fiecare zi ... @McLove ai fost arogant sau nu se scrie asa ?

Re: Cresterea barbii

din 10 iun 2011 23:20 de omu_negru

mai mult ca sigur ca asa va creste toata viata, cel mai bine pentru tine (sa nu rada altii de tine) e sa te barbieresti de mai multe ori pe saptamana (odata la 2-3 zile sa zicem). da, conteaza directe in care dai la ras, cel mai bine e sa dai ...

Re: metode de copiat

din 10 iun 2011 23:17 de omu_negru

problema pe care o expui tu cu 4 supraveghetori e destul de complicata.....depinde si de cat de mare era sala sau amfiteatrul, ma rog... daca sunt 4, iar voi (studentii) sunteti putini ca numar slabe sanse :)

Re: metode de copiat

din 10 iun 2011 23:17 de omu_negru

problema pe care o expui tu cu 4 supraveghetori e destul de complicata:D..depinde si de cat de mare era sala sau amfiteatrul, ma rog... daca sunt 4, iar voi (studentii) sunteti putini ca numar slabe sanse :)

Cresterea barbii

din 10 iun 2011 23:11 de gazal

Salut, am o problema cu cresterea barbii pe langa faptu ca am 18 ani si nu prea e, asta care e creste in toate directiile si are o forma urata ... plus ca nu creste uniform am cateva locuri unde nu creste ... asa o sa creasca toata viata ? conteaza ...

Re: subiecte de discutie

din 10 iun 2011 20:27 de ThT

La 13 ani inca mai merge chestia asta...

Re: Cum sa ajungem la sex?

din 10 iun 2011 18:31 de victoria_ok

Mai dai putin timp! Cert este ca ea nu e sigura daca vrea sa faca asta sau nu! Discutati impreuna care sunt avantajele si dezavantajele de a incepe viata sexuala! Ea trebuie sa se simta iubita si incurajata pentru a face acest pas!

Re: Pana la ce varsta creste penis

din 10 iun 2011 18:23 de Guest

:flowers:

Re: subiecte de discutie

din 10 iun 2011 18:06 de Guest

pai intreabo si u ceva cea facut la sc daca are iubyt de unde este . sati zic eu cum am cucerito pe iubyta mea am cunoscuto pe mess si am jucat adv sau prov a ales adv si am intrebato daca ar vrea sa fie iubyta mea si a zis DA :heart: SUCCES si tie ...

Re: nu mai vreau

din 10 iun 2011 11:55 de Melisa

Pai daca te 'candesti' mereu acolo , fa SEX sau ocupa.ti timpu cu altceva

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 248 din 3731
«   1 ... 245   246   247   248   249   250   251 ... 3731   »

loading...