Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 11 iun 2011 14:29 de McLove
Daca crezi asta, nu e bine... nu are rost sa te demoralizezi cu o asa gandire. O sa reusesti.
Nu cred... sunt sigur!
Nu exista un prag, cand un cuplu isi incepe viata sexuala. Fiecare o incepe cand doreste, cand se simte pregatit, cand e ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 11 iun 2011 14:22 de Firentze
O sa ma gandesc la ceea ce ai spus...serios dupa o luna nu stiu cat e, dar stiu ca n-as regreta daca as fi cu el. Pentru ca eu consider ca atat timp cat vrei si-ti doresti nu e loc de regrete. Si eu zic ca va fi bine, acum cum as putea sa ma port:-? ...
Re: Cum sa ajungem la sex? din 11 iun 2011 14:22 de Melisa
Ai rabdare cu ea , vorbiti deschis ... lasa timpu sa treaca , daca zici ca e din ce in ce mai bine e ok .
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 11 iun 2011 14:17 de McLove
Daca tu crezi ca el te place, si ca e serios, sunt sigur ca pentru el va fi diferit. Insa, daca doresti sa-l surprinzi, pregateste-i ceva frumos inainte, comporta-te in asa fel incat el sa nu se astepte la asta.
Nu neaparat... o relatie serioasa ...
Re: Abuz sexual din 11 iun 2011 06:10 de dorinda
Daca nu-i place primul, sa caute altul, nu e nimic batut in cuie, trebuie sa gaseasca un terapeut care sa-i fie pe plac.
Ai grija sa nu se razgandeasca, trage de ea daca e nevoie, pentru ca altfel problema o sa se acutizeze.
Re: Coltul Turnatorului din 11 iun 2011 02:34 de fiat_lux_mihi
Time Out e de rahat deasemenea.
La kenvelo nu-s rele parerea mea, materialul si cusatura la blugi e buna insa nu gasesc model care sa-mi placa, numai rupti, decolorati, din aia emo gen.
Pentru haine sport Adidas ramane favorita mea :D
House of ...
Coltul Turnatorului din 11 iun 2011 01:52 de DaNNY_DiViNO
[b]Daca ti-ai luat vreodata teapa cu haine, aici e locul sa le faci reclama celor care ti-au luat multi banuti pe haine si si-au batut joc de tine[/b]
Eu? Da.
Lee Cooper - Pret mare, calitate jalnica.
Leonardo - Calitate ..nu jalnica, ci ...
Re: La revedere Forum din 11 iun 2011 01:36 de simosimina
...ce pot sa zic...e decizia ta...imi pare sincer rau... dar iti doresc o viata plina de impliniri pe toate planurile pt ca meriti!
Respect:flowers:
Re: Abuz sexual din 11 iun 2011 01:19 de RockON
Am reusit intr-un dulce final sa o conving, o vizita la psiholog marti, o iau de manuta si merg cu ea ... vom discuta acolo cu doctorul exact daca este sau nu nevoie de parinti, confidentialitatea lui, etc. Sper ca totul sa-i fie pe plac si sa aiba ...
Re: La revedere Forum din 10 iun 2011 23:27 de omu_negru
poate revii la decizie, daca nu ramane messu cu ajutorul caruia sa putem vorbi mai usor..numai bine si poate ne mai auzim !!!:)
Re: Cresterea barbii din 10 iun 2011 23:25 de gazal
nu vreau nici sa ajung peste 3-4 ani sa dau cu lama in fiecare zi ...
@McLove ai fost arogant sau nu se scrie asa ?
Re: Cresterea barbii din 10 iun 2011 23:20 de omu_negru
mai mult ca sigur ca asa va creste toata viata, cel mai bine pentru tine (sa nu rada altii de tine) e sa te barbieresti de mai multe ori pe saptamana (odata la 2-3 zile sa zicem).
da, conteaza directe in care dai la ras, cel mai bine e sa dai ...
Re: metode de copiat din 10 iun 2011 23:17 de omu_negru
problema pe care o expui tu cu 4 supraveghetori e destul de complicata.....depinde si de cat de mare era sala sau amfiteatrul, ma rog...
daca sunt 4, iar voi (studentii) sunteti putini ca numar slabe sanse :)
Re: metode de copiat din 10 iun 2011 23:17 de omu_negru
problema pe care o expui tu cu 4 supraveghetori e destul de complicata:D..depinde si de cat de mare era sala sau amfiteatrul, ma rog...
daca sunt 4, iar voi (studentii) sunteti putini ca numar slabe sanse :)
Cresterea barbii din 10 iun 2011 23:11 de gazal
Salut, am o problema cu cresterea barbii pe langa faptu ca am 18 ani si nu prea e, asta care e creste in toate directiile si are o forma urata ... plus ca nu creste uniform am cateva locuri unde nu creste ... asa o sa creasca toata viata ? conteaza ...
Re: subiecte de discutie din 10 iun 2011 20:27 de ThT
La 13 ani inca mai merge chestia asta...
Re: Cum sa ajungem la sex? din 10 iun 2011 18:31 de victoria_ok
Mai dai putin timp! Cert este ca ea nu e sigura daca vrea sa faca asta sau nu! Discutati impreuna care sunt avantajele si dezavantajele de a incepe viata sexuala! Ea trebuie sa se simta iubita si incurajata pentru a face acest pas!
Re: Pana la ce varsta creste penis din 10 iun 2011 18:23 de Guest
:flowers:
Re: subiecte de discutie din 10 iun 2011 18:06 de Guest
pai intreabo si u ceva cea facut la sc daca are iubyt de unde este . sati zic eu cum am cucerito pe iubyta mea am cunoscuto pe mess si am jucat adv sau prov a ales adv si am intrebato daca ar vrea sa fie iubyta mea si a zis DA :heart: SUCCES si tie ...
Re: nu mai vreau din 10 iun 2011 11:55 de Melisa
Pai daca te 'candesti' mereu acolo , fa SEX sau
ocupa.ti timpu cu altceva
Pagina 248 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |