Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: La revedere Forum din 10 iun 2011 11:18 de DaNNY_DiViNO
Ce este asa de greu de inteles ca s-a saturat de voi, nu de forum? :flowers:
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 10 iun 2011 10:29 de dorinda
Sunteti adolescenti, sunteti exact la varsta la care vreti experimentati cam tot ce se poate in materie de relatii. Unei fete/femei nu-i place sa se simta neglijata prea mult si in special asa cum ai facut tu. Ai fi putut sa stai de vorba cu ...
Ne-am despartit, este cu altul, nu pot s-o uit din 10 iun 2011 09:17 de Pristanda
Hai sa o iau cu inceputul. Inca de acum 3 ani, de la inceputul liceului, mi-a placut de o fata. Am inceput printr-o frumoasa relatie de prietenie timp de un an, apoi mi-am luat inima in dinti si i-am spus de fapt ce simt pentru ea. Am ajuns sa formam ...
Re: La revedere Forum din 10 iun 2011 03:22 de ExoticDream
De acord. Din pacate, asa-i firea romanului: daca se poate, lucrurile sa fie imbunatatite prin picarea perei malaiete de undeva, din alte sfere, fara implicare personala. Exact ca in iubirea in care apare la un moment dat o (mica) problema si se ...
Re: La revedere Forum din 10 iun 2011 02:59 de ExoticDream
Si totusi...... de ce? Te gandeai la un post de moderator si te-ai suparat ca echipei i s-a alaturat un user care nu are vechimea ta? Daca despre asta este vorba, cred ca putem gasi o solutie, ar fi pacat sa ne paraseasca un (s)eXpert care ...
Re: La revedere Forum din 10 iun 2011 00:10 de blondy_girl
:lol: totusi 'pleaca' un user care nu intamplator a ajuns EXPERT MEMBER, ci prin ajutorul acordat de fiecare data cand pe forum a fost postata o poveste/situatie dificila. Cat despre Rolando, eu fiind inscrisa doar din martie, am observat ca ...
Re: Cosuri din 9 iun 2011 22:26 de fiat_lux_mihi
Pai ma Unguentus, eu ti-am dat o rezolvare, daca tu vrei alifii nu te pot ajuta.
Re: La revedere Forum din 9 iun 2011 22:06 de blondy_girl
Inca incerc sa-mi aduc aminte daca am avut vreo disputa cu Bozgoru.:lol:Poate ne-am mai contrazis dar niciodata nu ne-am certat in adevaratul sens al cuvantului..cum am facut-o de ex. cu rolando.
aoleo...scz, te-0am confundat cu ronaldo...ca el a ...
Re: La revedere Forum din 9 iun 2011 21:55 de ThT
Inca incerc sa-mi aduc aminte daca am avut vreo disputa cu Bozgoru.:lol:Poate ne-am mai contrazis dar niciodata nu ne-am certat in adevaratul sens al cuvantului..cum am facut-o de ex. cu rolando.
On topic:
Sper sa te razgandesti,esti printre cei ...
Re: La revedere Forum din 9 iun 2011 17:08 de DrSexpert
Daca ai putea fi mai clar ar fi perfect, astfel am putea sti si noi ce nu am facut suficient de bine si am incerca impreuna sa rezolvam problemele in cauza, in masura in care se pot rezolva in folosul tuturor partilor implicate.
Re: La revedere Forum din 9 iun 2011 16:22 de blondy_girl
Dupa disputa aia cu tht si banarea ta(cred ca asa se zice) m-am bucurat ca inca te-am mai vazut pe site, si am crezut ca a ramas povestea ingropata. Cand m-am inscris pe acest site si mi-ai dat sfaturi ai dovedit ca ai inteles foarte bine situatia ...
Re: La revedere Forum din 9 iun 2011 09:34 de DaNNY_DiViNO
daca ai si raspunde, ar fi bine.. :ok:
La revedere Forum din 9 iun 2011 03:46 de Bozgoru
Uite ca a venit randul de plecare si celui mai vechi user care mai traia pe meleagurile Sexpertului :,.Credeam initial ca o sa raman aici vesnic asa pana inchidea forumul proprietarul siteului( care o fi ala draq stie) . Nu plec din motive ...
Re: Re din 8 iun 2011 20:11 de dorinda
Si nu ne spui despre ce este experimentul?
Re: Re din 8 iun 2011 17:02 de fiat_lux_mihi
Astazi am inceput un mic experiment al meu, va anunt de rezultate in cateva luni, suspectez ca banuielile mele se vor adeveri... ramane de vazut.
Daca am dreptate va fi o polologhie de cateva pagini. :D
Re: Re din 8 iun 2011 16:00 de FlyBoy
Corect :ok:
Re: Nu inteleg de ce m-a parasit din 8 iun 2011 15:49 de Ionela23
Daca chiar vrei sa treaca nu te mai gandi atat de mult la ea, fa orice altceva si las-o sa isi tot puna muzica pe facebook.
Distreaza-te, iesi in lume cu prietenii, la fotbal..orice altceva.Nu e ultima fata la care o sa ti si in + ati fost doar ...
Re: Problema prezervative versus erectie din 7 iun 2011 23:50 de simosimina
da...te inteleg perfect...pentru ca nici iubitul meu nu suporta prezervativul...poti sa folosesti tu si mama prezervativelor...degeaba!!! daca nici cu felatie nu merge....
Te-ai obisnuit fara...si oricum daca incerci fara...iti e super greu sa ...
Re: Buna! din 7 iun 2011 23:40 de dorinda
Da, dupa cel putin 10 zile, dimineata. Daca este dereglat tare,trebuie sa mergi la doctor.
Re: Buna! din 7 iun 2011 23:24 de ciciloveslaura
Teoretic nu. Dar sa nu se intample asta de doua ori intr-o zi.. stiu si eu.
Oricum, a doua oara poarta un prezervativ.
Pagina 249 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |