Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Buna! din 7 iun 2011 23:06 de Guest
Deci...daca o scoate la timp si ejaculeaza afara nu exista niciun risc??
Vreau un raspuns concret...
Multumesc!
Re: Dupa cat timp uiti persoana iubita?... din 7 iun 2011 21:27 de FlyBoy
DA!
Se pot spune multe aiurea la despartire, DAR...te poti trezi dupa 1 an ca nu poti trai fara el ORICAT AI VREA, si el la fel, chiar daca, tu credeai ca te-a uitat deja si-ti puneai problema ca poate ar fi cazul sa consulti un psiholog. In ...
Re: Nu inteleg de ce m-a parasit din 7 iun 2011 20:34 de WooLoVe
e clar DE CE, Poate a dat de unul cu mai multe lovele ca asa fac majoritatea si o face pe victima, tu ce trebuie sa faci e sa mergi mai departe si sa iti vezi de viata. toate au un capat de linie, mai devreme sau mai tarziu poate o sa isi dea ...
Re: Dupa cat timp uiti persoana iubita?... din 7 iun 2011 19:59 de WooLoVe
o persoana pe care ai iubit-o foarte mult si te-ai despartit de ea poate o uiti dupa ceva timp dar o sa fie in inima ta mult timp poate chiar o sa aiba o mica parte din ea... si dupa 20 de ani daca te intalnesti cu ea tot o sa ai fluturi in ...
Re: urgentttt help din 7 iun 2011 19:47 de viss123
daca nu o trateaza...
Re: Cosuri din 7 iun 2011 18:33 de CoolPyr0
Ma gandesc sa nu gresesc, sa nu ma pierd. Nu exista o "ea" momentan .. Cand sunt mai multe fete, de exemplu, vorbeste prietenul meu de mine ca oo nu stiu ce imi zice numele, baiat ca mine nu exista si faze dinastea si ma inrosesc .. si pe ...
Re: Cosuri din 7 iun 2011 18:22 de Melisa
La ce te gandesti , ce te face sa te intorsesti ?
Simplu fapt ca e ea acolo sau ti.e teama sa nu gresesti cu ceva ?
Daca e a 2.a varianta...crede.ma ..gresesti mai mult inrosindu.te si chiar nu mai ai nici o sansa ...
Re: urgentttt help din 7 iun 2011 18:08 de pure
daca are ceva gen : cistita , infectie urinara , nu va simti placere nici la pastele cailor :) daca nu o trateaza
Re: Cosuri din 7 iun 2011 16:46 de CoolPyr0
Astazi am fost si mai merg .. Oricum acum a inceput sezonul sa mergi la strand si mai este :) Am sa stau cat de mult pot, mai ales ca imi place mult bronzul ..
@blondy: mersi, probabil am sa incerc, dar nu acum.
Re: problema prezervative versus erect din 7 iun 2011 13:30 de fiat_lux_mihi
Asta si fac, am renuntat la a mai folosi, mie nu de sarcina imi e, ma pot controla, e vorba ca nu le cunosti si nu stii pe unde au mai umblat. :D
Re: Re din 7 iun 2011 01:29 de blondy_girl
Incepe sa imi placa viata, nu mai sunt stresata, lupt ca sa ma refac si sa merg inainte. parintii mei imi mai reproseaza uneori, dar ii inteleg si nu ma supar pt ca merit din plin. Am recitit celalalte postari ale mele, imi cer scuze pentru unele ...
Re: Un fel de depresie... din 7 iun 2011 01:11 de blondy_girl
poate ii pare rau ca s-a culcat cu un dobitoc care dupa aia s-a laudat. In acest caz vezi ce credibilitate are tipul si ai putea sa negi, ca sa nu fii privita rau si sa fii subiect de barfa
Re: Un fel de depresie... din 7 iun 2011 00:34 de dorinda
N-o invat prostii, doar ca daca o va tine asa, ori va ajunge la balamuc, ori pe varianta si nici una nici cealalta nu e bine.
Stiu ca nu e frumos sa-ti tii prietenul pe uscat, mai ales daca ti-e drag sau il iubesti, e mult mai bine atunci cand ...
Re: Cosuri din 7 iun 2011 00:26 de dorinda
Daca ai tenul gras, nu este recomandat sa te dai cu crema zilnic si sa folosesti aftershave lichid, nu crema sau balsam.
Si stai la soare, iti vor trece cosurile.
Re: sperma este excelenta de inghitit din 6 iun 2011 22:36 de rar2112
si ce faci daca iubita ta asa plina de sperma (cum zici tu) vine sa te sarute...ce faci? >:)
una din iubitele mele mi-a facut oral si masaj la prostata...dupa ce a inghitit a venit sa ma sarute....normal ca am sarutat-o ...ca e una din putinele ...
Re: Nu inteleg din 6 iun 2011 21:59 de ThT
Incearca sa nu mai pui atat suflet,cu parere de rau..iti spun ca nu se merita.Stiu ca imi vor sari multe fete in cap dar asta e adevarul!Cu cat te porti mai frumos si devii catelus..cu atat esti luat mai tare de prost.:rolleyes:
Daca continua cu ...
Re: Tratament pentru cresterea sanilor din 6 iun 2011 21:32 de C275
mama imi spunea ca daca mananci smantana iti vor creste sanii :D:~*
Re: urgentttt help din 6 iun 2011 20:15 de pure
aceleasi sintome le`am avut si eu. aveam o infectie urinara destul de urata si inca o chestie vaginala un fel de fractura .. eu zic sa se duca la un medic :) ca poate da in ceva mai rau
Re: Nu inteleg din 6 iun 2011 20:12 de FlyBoy
Asa am spus si eu..ea are 20 de ani..sunt indragostit de ea..dar asta este..o lasa singura poate isi da seama si m'a va cauta..daca e sa fie...Multumesc de mesaje
Re: Ati dori moarte cuiva? din 6 iun 2011 20:11 de Guest
categoric. am un unchi cu care locuiesc si il urasc din tot sufletul . daca ar muri ar fi cea mai mare bucurie din viata mea. m-as simti usurat. oricum nu a realizat nimic in viata sa si nu are de ce sa traiasca.
Pagina 250 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |