Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu inteleg din 6 iun 2011 20:01 de ThT
Daca aveati 16 ani intelegeam dar asa..la 24 de ani cu copilarii de genul...:ermm:
Nu mi se pare cine stie ce motiv de despartire,mai degraba unul inventat.Las-o in pace daca e indecisa...isi va da ea seama de prostiile ce le face mai tarziu.
Re: Nu inteleg din 6 iun 2011 19:31 de FlyBoy
A fost o neintelegere..mi'a spus ma la tel..si eu i'am spus sa nu mai zica sa enrvat si a inchis tel....si eu am lasat'o sa se calmeze..dupa am vazut ca sa despartit de mine pe facebook..am sunat'o a inceput sa planga a zis ca de mult a vrut sa se ...
Re: Nu inteleg din 6 iun 2011 19:27 de FlyBoy
Vine ea in 2 sap..eu am hotarat sa o las in pace cateva zile..ea imi spune ca nu stie daca tine la mine..dar plange..eu 1 tin si vreau sa ma impac cu cea..dar ea zice ca nu stie ce vrea....si eu spun la fel ca tine la mn si inca foarte mult..dar ...
Re: de ce ma mai cauta? din 6 iun 2011 19:25 de FlyBoy
Cunosc oameni care sau impacat dupa 4 luni si tot e ok..acum depinde de fiecare..sunt tot felul de cazuri...
Re: Nu inteleg din 6 iun 2011 19:22 de Melisa
Probabil o deranjeaza distanta...nu toti rezista asa... E clar ca te iubeste dupa cate ai zis tu.. Vorbeste cu ea cand vine ...Sau deplaseazza.te tu pana la ea ca nu e atat de departe, o sa fie o surpriza placuta
Re: Nu inteleg din 6 iun 2011 19:21 de ThT
Daca ne spui si din ce cauza v-ati despartit...ar fi super.:D
Nu inteleg de ce m-a parasit din 6 iun 2011 19:17 de FlyBoy
M'a despertit de prietena mea dupa 5luni.Am vb azi cu ea si a spus ca nu stie daca mai tine la mine..dar ea plangea in hohote la tel..acum citeva zile imi spunea ca nu paote trai fara mine...cand o alintatm si ii vorbeam frumos la tel plangea...si ...
Re: urgentttt help din 6 iun 2011 19:17 de Melisa
E normal ... o incomodeaza unele pozitii pentru ca e inca la inceput .. Si eu am pozitii care ma incomodeaza.tot asa ..usoara senzatie de durere
Re: urgentttt help din 6 iun 2011 18:55 de Guest
aceasi problema o are si prietena mea ... si-a inceput viata sexuala de curand si o doare doar in anumite pozitii, inainte avea senzatii de usturime dupa fiecare urinare dar acum a trecut asta a ramas doar durerea din timpul actului sexual, la medic ...
Re: Cosuri din 6 iun 2011 18:21 de CoolPyr0
Am si o crema Nivea cu care ma dau, aproape zilnic.
Re: dimensiunea normala ?? din 6 iun 2011 17:35 de fiat_lux_mihi
Ia aminte de la femei, vezi vreuna sa-si faca probleme daca e galeata sau nu, sau sa ne explice cum si in ce fel si-a bagat un "pisdometru"..........
:wacko:
Re: menstra.... din 6 iun 2011 15:15 de DydyutzZza
ia ceva timp pana se regleaza... Esti sigura ca esti fata? Genul asta de lucruri sunt vechi de cand lumea, si nu cred ca acum 100 de ani erau doctori pe care sa ii intrebi asa ceva...
Re: Cosuri din 6 iun 2011 13:42 de McLove
El, normal, e pentru curatirea tenelui, pentru a nu aparea vreo iritatie ceva. Dar, partea ciudata, e ca te poti irita din cauza lui, mai ales daca nu te barbieresti de mult timp.
Incearca sa folosesti crema de dat dupa ras...
Re: Cosuri din 6 iun 2011 13:41 de CoolPyr0
Ce e de ras ? Daca nu stii, taci, mai ales daca esti inafara subiectului. Multumesc
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 04:37 de dorinda
M-am saturat sa-ti tot explic si tu nu vrei sa pricepi. Daca m-as fi gandit ca prietena ta cea blonda este proasta, atunci sa stii ca exact asa ti-as fi scris. E un forum! Daca nici aici nu scriu ceea ce gandesc, cum sa vorbesc asa in viata de zi ...
Re: Dupa cat timp... din 6 iun 2011 04:24 de DaNNY_DiViNO
Draga mea, vorbeam de cu totul altceva. Nu am chef sa scriu la ora asta povesti despre ce as face si ce as simti. Da, as fi distrus si mi-as reveni foarte greu daca persoana iubita mi-ar fi luata brusc de langa mine. Subiectul este despre alt fel de ...
Re: Dupa cat timp... din 6 iun 2011 04:17 de ExoticDream
Daca ti-a facut mult rau cum zici tu (adica daca asta nu este o parere subiectiva), poate nu merita sa suferi, insa nu generaliza: daca in cazul tau toate relatiile s-au incheiat dupa ce "ea ti-a facut mult rau", nu inseamna ca toata lumea s-a ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 04:16 de DaNNY_DiViNO
Am inteles eu prost, ca nah, sunt prost si nu inteleg. Ca eu daca faceam referire la moldoveni prosti, tu ce intelegeai? Cam asa sta treaba si cu "E plina lumea de blonde proaste si se pare ca tie tocmai alea iti plac" desi nu avea nici o ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 04:15 de dorinda
Eu nu vorbesc prostii, iar tu ai inteles totul pe dos. Ti-am scris clar, negru pe alb, ca nu la prietena ta m-am referit. Chiar nu ma intereseaza persoana ei si nici ce faci cu ea, pentru ca aici, dupa cum ai zis si tu, este vorba de persoana ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 04:10 de DaNNY_DiViNO
si chiar ai ce face in viata asta, ai posibilitati, ai timp si de tine, de lucru, de relatii, iubire, fantezii, idei, distractie, tot ce e frumos... dar daca nu crezi in ele draga, normal ca nu ti se intampla nimic.. fi negativista in continuare ...
Pagina 251 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |