Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Testicul umflat+durere! din 3 mai 2010 17:39 de urbanfreak
fusei la doctor dragilor a zis k am o infectie..sh maine merg iar la control..sa mai desumflat sh nici nu mai doare asha tare:D faza aiurea e k ieri knd am fost la control a zis "dak nu merge cum trebe o sa ajung la operatie sh atunci cel putin ...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 3 mai 2010 17:21 de O.oO.o
MAI bine fac o laba de cat sa satau 2 3 ani :D....
Daca faci laba te desvirginexi>?>?(?):pirate:
Re: Are ceva? din 3 mai 2010 14:10 de cherry_dream
Multi inainte!
In mod normal ... cred ca ar trebui sa aibe efect pastila. ca doar pt asta e facuta. acuma nu stiu sigur sigur ...
Iar la a 2-a intrebare ... tu nu trebuie sa ii dai libertate totala, pentru ca atunci va crede ca nu-ti pasa ...
M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul din 3 mai 2010 12:35 de Andruta
buna.sunt impreuna cu iubitul meu de vreo 8 luni si mam obisnuit sa ii zic cam tot ce fac eu....sai zic daca am vb cu cineva daca mam int.cu cineva..si alte chestii pe care le fac...si am observat ca uneori nu e prea bine sa fiu sincera si sa-i zic ...
Re: de ce? :D din 3 mai 2010 12:15 de cretzzu
el cati ani are. presupun k nu are o experienta sexuala foare mare si e destul de inhibat si de "timid" si de aia ii "moare" trebuie mai multa libertate sexuala...vorbiti mai murdar, cat despre "esti ft stramta" puteti incerca un oral sau lubrifiant. ...
Re: Farmece si vraji din 3 mai 2010 00:23 de Bozgoru
nu te iau in ras.. n-am de ce sa te iau in ras.. dar totusi mai bine decat sa te duci la vrajitoare du-te la un control la cap ca esti nebuna cu N mare... ceea ce ai se numeste Schizofrenie.. e stiintific demonstrat... iar sanatatea precara esti ...
Re: Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repede din 2 mai 2010 21:41 de awai
in timp ce faci sex incearca sa nu te gandesti la ceea ce faci pentru ca asta te excita foarte tare , gandestete la alceva sau incearca sa ii povestesti ceva(asta ar fi ultima varianta si nu prea se practica) oricum, totu pleaca de la creier si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 mai 2010 21:36 de Pischot
Consider ca e nevoie de putina intelegere... Sa nu vorbesc aici de educatie!
Asa cum si voi[barbatii] ne intelegeti pe noi[femeile], de ce nu am intelege si noi unele chestii majore/minore referitoare la partea masculina.
E Atat de simplu! ...
Re: cum sa fac? din 2 mai 2010 20:11 de toy
Exista vreo lege care spune ca la 16 ani trebuie neaparat sa ai prieten? Lasa timpul sa le rezolve pe toate. Intre timp tu distreaza-te cum stii mai bine alaturi de prieteni si sigur se va gasi cineva si pentru tine
multumesc ai perfecta dereptate din 2 mai 2010 16:09 de io
:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva inte din 2 mai 2010 10:06 de Obyryk
adik?ionutz expl uh .....noi nu ne ubym knd sunt pe stop.
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la 16 ani! Ceva interesa din 1 mai 2010 22:35 de ionutzxxx
sall
depinde
daca scoate inainte si nu est pe ciclu sau nu trebuie sati vina nu prea poti dar exista si probabilitati
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 mai 2010 19:54 de Psyche
la ei e diferit,dulceata! imagineaza-ti ca atunci cand te simti tu mai bine,iubitul tau se ridica si iti pune o plasa in cap.opreste momentul vostru perfect(asta daca poate) ca sa se ocupe de o alta chestie.
daca e sa o luam practic,amandurora ...
Re: Prima data pt baieti! din 1 mai 2010 12:23 de Machiavelli
Voi pastra amintirea chiar daca vreau sau nu...Prima data aveam 13-14 ani si stateam cu prietenii mai mari intr-o casa ...Eu le asiguram transportul de bautura si eu ma scoteam cu "ciubuc"..In fine...Deoadata cand stateam cu ei am auzit cum ca ar ...
Re: Dimensiunea normala a penisului? din 30 apr 2010 23:41 de Machiavelli
e bine ma...trebuie sa stii cum sa o folosesti....important este ca fata sa se urce pe pereti atunci cand pui armasarul pe ea :ok: ... si pt asta nu depinde numai de lungime,latime,grosime...:rolleyes::rolleyes:
Re: farmece si vraji din 30 apr 2010 17:52 de sorinuxa
eu una cred pentru ca am un specimen de vecina langa mine care mereu ne face vraji la casa si la familia noastra si mereu trebuie sa chemam preotul ca sa ne faca festanie ..nuj ce pot sa iti zic dute mai mult la biserica spovedeste-te si ...
Farmece si vraji din 30 apr 2010 16:08 de erica
Buna ! de aproape 2 ani mi s-au intamplat multe..am patit numai rele,am avut greutati,cu sanatatea am fost la pamant(pe langa multe altele)...in fiecare noapte visez urat,ma trezesc si mi-e frica sa deschid ochii,simt ca este cineva langa ...
1 mai trip. din 30 apr 2010 11:23 de Psyche
toate planurile facute deja de doua saptamani se rastoarna in zece minute pentru ca o mare majoritate si-a gasit altceva de facut iar minoritatea care-si doreste cu adevarat sa mearga cu corturile pe durata zilelor astea minunate,din multe puncte de ...
Re: Testicul umflat+durere! din 30 apr 2010 09:05 de Gigi
Nu trebuie sa platesti.Nu ai mentionat cauza problemei tale,a aparut din senin sau ai dat ''la manivela'' prea mult?Indiferent care ar fi cauza cel mai bine ar fi sa mergi la un control de specialitate sau daca nu inceearca ptr 3 zile sa iei cate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce din 29 apr 2010 23:41 de ari
Prima oara cand il vad logic ca ma uit la felul in care arata si daca imi place mai trebuie sa indeplineasca inca vreo 1000 de chestiute.Dupa felul in care arata urmeaza inteligenta,sa fie amuzant,bine crescut etc etc iar ca sa imi doresc si o ...
Pagina 258 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |