Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Cosuri si fire crescute sub piele dupa epilare din 4 mai 2010 21:50 de BBU
www.cosmeticeprofesionale.ro
Daca te faci calumea fao profesional...IN NICI UN CAZ SA NU-TI IEI PORCARII HOME USE...e acelasi pret dar calitate ohoo....iti sugerez sa mergi pe ceara de unica folosinta (eu am IDROX) si-ti spun ca un om care are ...
Re: Re: o problema cam delicata din 4 mai 2010 19:48 de neinregistra
oricat de grave ar fi problemele dintre ei,ea nu trebuia sa faca asa...nu a nmk impotriva daca isi gasea pe cineva,darsa nu fie casatorit,cu copil acasa si sa aiba aceleasi vicii ca si tatal meu,si plus de asta tata si cu acel barbat se cunosc,il ...
Re: o problema cam delicata din 4 mai 2010 19:11 de McLove
Si, ce rezolvi daca vorbesti cu ea, sau daca iti spune care e treaba cu barbatul ala?
Ai zis clar, parintii tai nu se mai inteleg. Tatal tau trebuie sa vorbeasca cu ea, nu tu... tu esti doar un copil, indiferent ce varsta ai.
Daca ajung undeva, ...
Re: Re: Re: o problema cam delicata din 4 mai 2010 18:13 de cherry_dream
ii spui ca vrei sa vorbesti serios cu ea ... si ii spui tot ce stii. si ce simti tu.
Re: o problema cam delicata din 4 mai 2010 18:11 de cherry_dream
vorbeste cu ea. nu te astepta sa recunoasca daca e ceva ... trebuie sa aflii tu mai multe detalii despre acel barbat. dar asa macar vede ca ti-ai dat seama ca se intampla ceva. incearca sa aflii motivele pentru care face acest lucru si sa gasesti ...
Re: Re: o problema cam delicata din 4 mai 2010 17:59 de neinregistra
nu am de ce sa ma supar...stiu ca trebuie sa vorbesc cu ea,dar nu stiu cum sa o iau sa ii spun,defapt nu stiu cum sa incep
Re: o problema cam delicata din 4 mai 2010 17:21 de Machiavelli
Cel mai bine ar fii sa incerci sa vorbesti cu ea.Dar vezi tu eu cred ca nu o sa iti spuna niciodata (asta in caz ca se intampla cu adevarat ceva).Trebuie sa te descurci si sa aflii cat mai multe detalii despre celalalt barbat si sa trageti de comun ...
Re: Re:sfaturi pt a ramane gravida din 4 mai 2010 16:15 de flory
da si eu am auzit dar mai trebuie ampicilina si biseptol
Re: Nu ma mai baga in seama din 4 mai 2010 15:34 de diana
stiu cum e dar trebuie sa vezi daca te place ea nustiu cum dar ai putea sa o int daca ii place de cineva sau cum ar vrea sa fie prietenul pe care iar place :flowers:eu eu suntmai mica da11ani dar poti sa ai incredere
Re: Re: novynette din 4 mai 2010 15:03 de mary
[b]costa 19.50 atat am dat eu[/b]
Re: Re: Sex ca la carte din 4 mai 2010 14:12 de alexnico08
stiu ce e FIECARE !!!!!
Yasmin stiu ca se ia in fiecare zi !!! stiu,chiar asta incercam sa spun !!! nu vreau pastile gen yasmin !!! adica sa ia pe fiecare zi,ca nu are intimitate... AM INTELES si asta vroiam sa zic,ca stiu !!!
Iar in legatura ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 4 mai 2010 14:04 de baby
Azi e prima zi:unsure: Am emotii!!!
O sa fie bine:lol: trebuie
Uneori am impresia ca ne-am cam grabit. Sau....m-am grabit!
Parca m-am grabit ca fata la maritat....doar ca eu m-am grabit sa judec.
Mi-am dat seama ca in sufletul unui om pot ...
Re: Re: Re: Fimoza - un impediment in viata sexual din 4 mai 2010 01:18 de Richard
Si cum anume trebuie sa procedez daca imi iau crema Dermovate , unde trebuie sa ma fac : pe penis, preput... unde anume ?:p
Re: M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul din 4 mai 2010 00:31 de ExoticDream
Daca il iubesti sau esti pe-aproape, este firesc sa simti ca vrei sa-i spui totul, asta face parte din dorinta de a forma impreuna cu el un intreg. In mod normal, acest "raport", dat de bunavoie si nesilit de nimeni, nu stirbeste nicicum ...
Re: ce sa fac???? din 3 mai 2010 23:40 de Psyche
pai .. in primul rand? ti-o cere cineva? daca te-ai obisnuit sa o faci de bunavoie,inseamna ca asa iti placea. de ce ai brusc nevoia sa ascunzi. de ce nu ar fi bine?
ar fi bine pentru ca sporeste comunicarea intre voi,pentru ca faptul in ...
Concerte, expozitii, concursuri.... in curand! din 3 mai 2010 23:38 de ExoticDream
Au cam trecut sarbatorile traditionale romanesti si importate (de la Sfantul Nicolae incoace, romanul o tine tot intr-o petrecere!), pana la vacanta mare sau concediu mai avem doua luni (timp in care trebuie sa punem un banut deoparte), asa ca m-am ...
Re: Re: Re: re din 3 mai 2010 22:48 de toy
nu trebuie sa iti fie rusine...oamenii de la salon au vazut multe lucruri la viata lor deci nu ai de ce sa iti faci griji ca se vor uia ciudat. multe fete/femei merg la salon si este chiar ok deoarece se ocupa de tine personal specializat
Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi din 3 mai 2010 21:42 de mihaela
trebuie sa va luati inima in dinti si sa-l violati:lol: Nu va opune rezistenta...Acum, serios...prima data la mine a fost, eu deasupra...si nu a durut aproape deloc...a fost chiar ok...
Re: Re: Re: Re: Are ceva? din 3 mai 2010 20:27 de McLove
Deci sa inteleg ca o pui sa ia pastila de a doua zi, doar ca sa aveti ce face? Esti idiot...
Crezi ca daca faci 18 ani, ea trebuie sa iti zica "la multi ani!" in felul asta? Esti (iar) idiot...
Daca ai impresia ca viata sexuala e ceva de unde ...
Re: de ce? :D din 3 mai 2010 18:11 de Psyche
nu te simti frustrata asupra subiectului deloc. incercati un lubrifiant,sunt destule si apoi treceti la treaba
incet,cu rabdare .. nu-i permite "jucariei" sa se astampere. actul sexual nu trebuie sa se desfasoare mecanic. preludiul e ...
Pagina 257 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |