Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 apr 2010 06:46 de Pasaroi_Cuminte
Vorbim de quasi-viol sau [i]QuasiviolusGhilimellus[/i] ?! :cat:
"pleonasm" :cat:
Daca nenea McAllister e quasi-suparat pe fuzzy-viata asta nu inseamna ca toti trebuie sa fim suparati pe viata.
Ca tot suntem la acest topic , am gasit un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 apr 2010 02:51 de ExoticDream
Ca sa scrii acolo, trebuie sa fii [b]user inregistat, cu peste 100 postari la activ[/b], intelegi?
:pirate::pirate::pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: sex cu fostul? din 18 apr 2010 02:47 de ExoticDream
Nu ne despart prea multi ani, asa ca am idee cum este lumea de varsta noastra. Nu ai dreptate, nu toti barbatii care au trecut de 28 de ani cauta aventuri cu femei bune la pat, necazul este ca multi dintre "cei buni" sunt luati si incep sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani fara pre din 18 apr 2010 00:47 de compot
Imi pierdusem speranta ca mai sunt si astfel de fete!:`:`
eooo, o copilarie fericita!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani fara prezerv din 18 apr 2010 00:39 de eooo
si eu am 13 ani...si am prieten si nsh cine spune ca la 13 ani nici nu s-a sarutat eu m-am sarutat cu un baiat de la 10 ani...dar nu asta conteaza...eu cred ca trebuie sa ii nebun sa faci sex la 13 ani...si cum sa nu stie de BTs...adica sunt ...
Re: Re: Re: Re: sex cu fostul? din 17 apr 2010 23:56 de monyforyou
SCUZATII
aici trebuie o parere sau sa judeci persoana de ceea ce a facut? cred ca e ea unica care a facut-o ....lasati...nu recunosteti ???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 22:43 de Theodoraa
Esti o persoana...foarte frustrata.:)) Din tot acest topic certa ta stupida ma amuzat grav pe ziua de azi;) M-am cam plictisit sa citesc comentarii idioate respectiv nelasubiect:) Iti doresc o seara placuta!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba din 17 apr 2010 22:30 de valentine
Esti prea limitat in ale sexului ca sa iti dai seama cand cineva vrea sa faca pe maestrul in ale sexului si cand nici nu ii e gandul la asa ceva. Pe mine ma regasesti in a doua categorie. Nici nu vreau sa ma gandesc ce aveai de spus daca incercam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 22:09 de McLove
Explica-mi sensul acestor cuvinte...
Ii vad pe toti: "de ce te ataci?".
Ce semnifica asta? Nu incep sa ma iau la bataie, nu sunt SM, nu ma injur singur...
In ce sens ma atac? Macar, daca tot incerci sa ma contrazici, lasa cuvintele de ...
Re: Re: Re: sex cu fostul? din 17 apr 2010 22:06 de McLove
Sincer, "c.urva" nu se refera la cele de pe centura...
Nici macar nu e o jignire, spusa cum trebuie.
Dar, sa zicem ca tu stai cu un baiat... il iubesti si el si-o trage cu fosta, ca ii place. E bine ce face?
Sau, la femei, e diferit? :huh:
Re: Re: Re: sex cu fostul? din 17 apr 2010 21:00 de valentine
Baby, tu inca nu ai invatat sa faci diferenta dintre obiectivitate si subiectivitate.
Daca eu vreau sa ma culc cu fosta si reusesc, n-o consider pe ea curva. Insa, daca aud ca alta tipa si-o pune cu fostul, am tendinta sa o numesc curva si alte ...
Re: O problema ciudata,cred ca innebunesc:P din 17 apr 2010 20:54 de baby
Eu zic sa nu innebunesti pt ca la 14 cm stai BINE!
E o obsesie la fel ca si cu sanii.
Sper sa treci peste.
Si sper sa gasesti o persoana care sa te faca sa te simti bine in pielea ta.
De fapt ar trebui sa te accepti tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Balerina? din 17 apr 2010 20:52 de valentine
L-am citit, altfel nu ti-as mai fi adus aminte de aberatiile tale de acolo. Tu in imaginatia iti, iti imaginezi ca absolut toti cand vad prima oara o femeie dezbracata in fata ochilor, or sa aiba erectie instant si or sa ejaculeze in cateva ...
Re: Re: sex cu fostul? din 17 apr 2010 20:49 de baby
Nu trebuie sa fie c*rva!
Daca face sex cu fostul nu inseamna ca e c*rva!
Ce e cu voi oameni buni?
Nu zic ca nu tin la anumite lucruri dar unii dintre voi parca traiti intr-un glob de sticla.
E vorba de placere!
E bine ca uneori sa iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2010 23:35 de sgc
da, sa speram ca ne-ntalnim si-n alte circumstante. pana acum circumstantele tale au fost mai putin favorabile( stii prea bine la ce ma refer, sau daca nu stii ar trebui sa cauti explicatia in anturajul tau de pana acum), iar ale mele au fost de-asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatilor, ati putea trai din 16 apr 2010 23:28 de Pischot
Ehh ... Esti pe lista buna, nu pe aia neagra :D
:-* Sti sa rectifici acolo unde trebuie!
Saru`mana!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2010 22:46 de sgc
ok. rezumandu-ne la noi doi, si lasand momentan de-o parte toata alta lumea, apreciez ca ma crezi tu in stare de mai mult - ar trebui sa explici, insa ce mai mult tot ceri mereu sa dau din mine, si sa-mi arati cum trebuie, totusi sa te vad pe tine, ...
Re: Re: Re: Re: sex cu fostul? din 16 apr 2010 22:11 de monyforyou
buna
ceea ce zici e adevarat dar pare filozofie.in viata reala e divers ...citesc aticole de 14 ani insarcinata ...si eu la 28 caut un barbat matur dar unde poate tata ca in ziua de azi nu se mai cauta o relatie serioasa ..se cauta cu ...
Re: Re: este vina mea? din 16 apr 2010 20:53 de nu e vina ta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2010 16:54 de ThT
Alycia in viata intotdeauna trebuie sa te gandesti la repercursiuni.Trebuie sa stii ca niciodata nu poti da timpul inapoi oricat ai vrea.Cand faci ceva,trebuie sa te gandesti de 2 ori inainte pentru a nu iti parea rau dupa.Sunt convins ca ai fost ...
Pagina 266 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |