Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2010 15:49 de alycia
postarile rautacioase,de acum in colo,nu am sa le mai iau in seama,si nici nu am sa raspund la ele..inca mai sunt pe acest forum ,pentru voi,cei care m-ati rugat sa va tin la curent cu ce s-a mai intamplat.vreau sa va spun ca niciodata nu am fost asa ...
Re: Re: Re: sex cu fostul? din 16 apr 2010 14:23 de Danny_DaBoss
si cine te impiedica ? trebuie sa gandim noi pentru toata lumea ? :ermm:
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 16 apr 2010 02:13 de Bozgoru
singurele probleme pe care le deslusesc sunt cele legate cu sexul pe lumina inchisa si intorsul cu spatele cand se dezbraca( femeile au chestia asta cand se cred grase sineatragatoare.. o aberatie normal).. in rest nu stiu ce sa zic omule.. din cate ...
Re: Re: Re: sex cu fostul? din 16 apr 2010 02:07 de ExoticDream
Nu este totusi cam devreme la 17 ani sa ai... aventuri? Asta presupune in general o anumita experienta (atat sexuala, cat si sentimentala), astfel incat sa poti decide daca ai prefera sa te implici intr-o relatie de iubire sa faci doar sex de-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani din 16 apr 2010 00:12 de compot
Presupun ca iti era greu sa faci asta, ea fiind "sotia" ta.
Decat sa faca asta cu propria lui sotie, mai bine-si taie penisul!!
Tre' sa ai o minte de copil bolnav sa iti pandesti [b]nevasta[/b], ca sa poti fi satisfacut, dar mai rau, tre' sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani din 15 apr 2010 23:59 de sgc
:huh: bai, te rog sa ma crezi ca nu stiu, exact, ce-a generat hotararea ta de-a scrie aceasta postare astazi, in 2010. dincolo de detalii, apreciez ideea, s-anume curajul de-a raspunde la o intrebare pe care ti-o pun de cel putin 4 ani. dac-as putea ...
Re: Re: Re: Re: Pozitie pentru dezvirginat? din 15 apr 2010 23:01 de ionutzxxx
sall
u esti virgina
Re: Re: O problema ciudata,cred ca innebunesc:P din 15 apr 2010 22:29 de onlyforgod
nu cred ca ai vreo boala psihologica , poate doar probleme psihologice, dar bineinteles astea sa rezolva in timp cu ajutorul tau...
14 cm nu cred ca e un penis "prea mic" eu cred ca e un penis aproape de normal tinand cont ca media este undeva in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - s din 15 apr 2010 22:16 de coyo80
salut. iti dau eu raspunsul la problema ta. nu am fost casatorit, am 30 de ani. de cateva luni s-a produs o ruptura intre mine si o tipa cu care am stat 8 ani. ma regasesc in povestea ta, doar cu nu locuiam cu ea. tot asa era, sex ft rar, cam la 2 ...
Re: O problema ciudata,cred ca innebunesc:P din 15 apr 2010 22:09 de sgc
ei, tu ai lasat-o balta, iar tipa aceea nu stie ce sa creada pe forum. ma rog. domnule, daca ti-a intrat in cap sa-ti faci operatie, da-i drumul si fa-ti. pana la urma este o chestie personala, ambitia ta, si nu vad la ce anume te astepti. sa ...
Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari? din 15 apr 2010 20:57 de eualinuta
nu sunt de acord cu chestia asta:p fetele de la 20 si ceva de ani vor mult mai multe chestii..in principiu banii sunt pe primul loc..de la o fata de 16-17-18 ani un baiat de 20 si ceva de ani are mult mai multe sanse sa fie cu adevarat iubit ...
Re: Re: Re: Exercitii Kegel PRO/CONTRA ? din 15 apr 2010 13:43 de ionut
nenea "gugle" iti spune tot e suficient sa cauti; oricum uite un citat "Exercitiile Kegel sunt usor de efectuat si pot fi facute oriunde, fara ca cineva din jur sa stie.
La inceput, in timp ce persoana respectiva sta jos sau intinsa, incearca sa ...
Amicitia dintre un baiat si o fata din 15 apr 2010 01:54 de coyo80
poate s-a mai discutat pe tema asta dar hai sa auzim mai multe pareri. o sa fie o poveste lunga deoarece incerc sa includ si detalii pentru o mai buna intelegere.
am cunoscut o fata in trafic, ea fiind in masina ei si eu in a mea. i-am dat nr de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Disperata... din 15 apr 2010 00:17 de ExoticDream
Dupa parerea mea, trebuie sa-i spuna, altfel niciodata nu va reusi sa scape de povara [b]dublei vinovatii[/b], iar iubitul ei, daca o cunoaste bine, isi va da seama ca ceva nu este OK si sigur va fi mai rau cand o va prinde si cu minciuna!
Nu ...
Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 23:58 de SORIN28
Uite punctul meu de vedere(fara caterinca si fara rautate) :
Plecand de la premiza ca ceea ce spui tu este adevarat...
- bautura nu este o scuza pentru ceea ce ai facut
- cumnatul nu are nici o scuza pentru ceea ce a facut
- ca ii spui sau ...
Re: Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 23:56 de pepsy1989
am fost la medic mia dat sa cumpar crema lomexin.. se duce si prietena mea la medic maine .
si cu clatitu in gura cu apa cu bicarbonat de sodiu tot medicul mia zis :) . si a zis sa ma spal inainte de a ma da cu crema cu apa cu bicarbonat.. nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu ejaculez din 14 apr 2010 23:40 de SORIN28
Tu esti mai prost decat prevede legea...adica, dac se masturbeaza mai rar va ejacula mai repede?:blink:
Re: Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 23:31 de sgc
exact
Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 23:18 de simosimina
mergi la doctor mai bine..nu lua după ureche..în plus trebuie să ia tratament şi iubita ta..că aşa o vei lua la nesfârşit
Re: Re: Re: Re: Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 23:13 de sgc
citeste prospectul, daca nu stii cu cata crema sa te dai. asta-i un lucru bun.
Pagina 267 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |