Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 25 mar 2010 22:59 de Psyche
da .. sincronizarea mi se pare o chestie importanta,ca si in timpul actului sexual.
ar suna porcos sau prostesc sa explic cat de neplacuta poate fi o gura mai mare decat a ta si o limba la fel.
sau pur si simplu,poate unii oameni saruta ...
Re: Re: Re: Pt spirea1st din 25 mar 2010 22:56 de cherry_dream
e o prostie faza cu 'daca n-o faci cu mine ne despartim.' 'daca ma iubesti, o facem'. :mellow: nu mai bagati asta frate ... unora,daca le spui asa, se vor simti obligate si o vor face,dar vor regreta mai tarziu mai mult ca sigur ... trebuie s-o ...
Re: Re: Re: Re: greutate! din 25 mar 2010 22:55 de valentine
In principiu, ca sa slabesti, trebuie sa consumi caloriile. Sportul impreuna cu un regim alimentar echilibrat, iti pot garanta o silueta de invidiat. Fiind micuta, primul lucru care-mi vine in cap sunt dansurile. De ce nu te apuci sa practici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 25 mar 2010 22:54 de McLove
In loc sa va speriati de primul contact sexual, voi va speriati de un pupat neinsemnat.
Nu trebuie neaparat sa o pupi la prima intalnire, poate ea vrea sa te cunoasca, sau... sa vada cum te comporti. Sau, poate treceti imediat peste cativa pasi. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 25 mar 2010 22:40 de Psyche
stai putin! am uitat ca nu ai curajul sa te avanti spre un lung sarut cu limba.
dai o "pupa" mai intai. si dupa aceea vine totul de la sine.doar n-o fi un critic care sa stea sa-ti analizeze saruturile..fiecare om saruta diferit(si tine de ...
Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 25 mar 2010 22:38 de Psyche
au venit si timpurile insorite(in sfarsit).cat de departe trebuie sa fie o comuna de alta? o dupamiaza de plimbare,mersul pe jos te face sa dormi bine noaptea.
si altfel voi cum va vedeti?
sau daca ar fi sa exclud total asta,cand va luati ...
Re: Re: Re: o iubesk nespus de mult din 25 mar 2010 20:14 de McLove
Serios... doar daca are 12 ani, acum trebuia sa faca asta.
El nici macar nu o iubeste... Eu i-am spus adevarul, sa nu mai incerce, ca apoi o sa fie mult mai rau.
Sa o eviti, nu inseamna ca nu mai trebuie sa vorbesti cu ea. Pana la urma ...
Re: Nudismul din 25 mar 2010 17:24 de Diana
raspunsul meu este: fac nudism si in romania si cunosc bine cam toate locurile unde se practica nudismul la noi. (sunt constanteanca)
referitor la ce s-a discutat aici
mare e gradina Domnului dar multi au sarit gardu' !
1 - nudismul nu ...
Re: Re: Cer sfat celor cu experienta ! :D din 25 mar 2010 13:53 de cristina_10
.Mda interesant subiect sa sti k am un sfat sa iti dau si i-al k atare:exista multe posibilitati cum ar fi:ea nu te place ori o fi vreo fata kre vrea mai mult si u nu ii puteai oferi si asta o face sa caute in mai multe directii pana isi gaseste asa ...
Re: Pozitia fizica si verbala fata de o femeie din 25 mar 2010 00:28 de sgc
salut. s-ar putea sa fie cum spui tu, adica barbatii din ziua de astazi sa fie mai timizi, decat cei din trecut. eu, as spune, doar, ca sunt mai comozi, pt. ca sincer vorbind si oferta feminina este mult prea usoara. multe tipe se ofera pt. bani, ...
mda . :) din 24 mar 2010 22:44 de anonim.
[b]Mi.e nu mi.a curs sânge prima oară .. dar ma durut îngrozitor .. [/b]:blink::-` .. nu trebuie neapărat sa curgă sânge .. unele fete au himenul elastic . altele nu .. :wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez din 24 mar 2010 21:16 de Psyche
atunci da-i bice,prietene! mult succes!:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez din 24 mar 2010 21:14 de vladix
eu 19 si ea 16 dc e vreo problema ea face acum 17 !Oricum e dezvoltata fizic , nu e sfioasa imi ia penisu in mana ma lasa sa ii bag mana la pasarica o dezbrac o pup pe tate nu e fata aia sfioasa sau ceva de genu !Ea e 100% de acord chiar ea imi ...
Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 24 mar 2010 18:48 de GeoT
stefania daca nu ai facut nici un chiuretaj pana acum esti o fericita. Si esti o fericita cu atat mai mult cu cat ai si trei comori. Parerea mea este ca nu trebuie sa renunti la sarcina chiar daca te temi ca nu vei avea ce sa-i oferi si celui ...
Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre din 24 mar 2010 18:18 de eu sunt mort
:((
Pozitia fizica si verbala fata de o femeie din 24 mar 2010 15:41 de BBU
Salut tuturor!
M-am gandit sa deschid un topic unde putem discuta pe tema luarii pozitiei a baiatului fata de o fata,cand acesta vrea sa o cucereasca"sa sparga gheata mai spun unii".Desigur am analizat si eu ca baiat situatia si din experienta si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez din 23 mar 2010 23:09 de Psyche
da,incearca cu degetul,cu UNUL singur!:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez din 23 mar 2010 23:06 de vladix
Sa incerc prima oara cu DEGETUL sau sa introduc direct penisu ?:-?
Re: Cum sa dezvirginez din 23 mar 2010 22:43 de Psyche
delicat,cat mai delicat.
ce ai facut.şti..jocul ăla:dute-vino.
poate o sa o doară,poate nu,depinde de lubrifiere(implicit,de cât esze de excitată)
nu.o sa curgă doar putin.
"unguentul" ăla ar fi bine să fie ...
Re: Cum sa dezvirginez din 23 mar 2010 22:40 de McLove
Daca era asa, nu existau atatea intrebari...
Sa o... dezvirginezi! Nu cred ca vrea sa ii dai in carti.
Cum te porti de obicei.
Depinde... de tine si de ea.
Depinde... de ea! (asta nu inseamna ca e nevoie de galeata)
Cum ...
Pagina 280 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |