Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Cum sa dezvirginez

din 23 mar 2010 22:35 de vladix

Am si eu o problema , pana acum nu am avut parte de fete virgine din pacate toate fetele mele au fost deflorate de vreo 9 luni stau cu o fata minunata care este virgina si pe care o iubesc din tot sufletu si am hotarat 2 sa trecem la pasu urmator ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid

din 23 mar 2010 14:30 de McLove

Deci, cum se saruta? [b]the_boy[/b], asta nu te invata nimeni, pentru ca nu e nimic de invatat. O sa ne descurcam noi... trebuie sa existe cineva cu suflet bun, sa ne arate si noua! :devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intarz

din 23 mar 2010 13:54 de Alina

vad ca de 30 min au inceput sa ma doara ovarele. si sa mi curga putin sange. cred ca s ar putea sa mi vina este durerea pe care o aveam in prima zi de ciclu... iti multumesc. dupa 10 zile sa mai fac inca odata testul?.. iti multumesc mult

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intarziere

din 23 mar 2010 12:39 de cherry_dream

1. daca joi trebuia sa-ti vina si tu ai facut sex vineri ... nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta unei sarcini, pentru ca atunci era perioada nefertila. dar nu v-ati protejat? 2. testul de sarcina se face la 10 zile de la contact,nu ...

Re: Re: aparitia spermei

din 22 mar 2010 23:54 de ma

Re: Re: Re: :(( Timid

din 22 mar 2010 21:11 de the_boy

Da are prieten ( da , sunt impreuna de vreo luna si ceva ) dar astept momentul despartiri .

Re: Re: :(( Timid

din 22 mar 2010 20:26 de McLove

Am nevoie de o "proba". Ai vazut ce simplu e?! Trebuie doar sa ai incredere in tine. Acum, sper totusi sa nu ma omoare Psyche. :, Revenind la problema principala: are prieten. Se iubesc? Sunt de mult timp impreuna? Nu trebuie sa astepti, ...

Re: :(( Timid

din 22 mar 2010 20:09 de Psyche

totul trebuie sa fie spontan.nu-ti face griji,candva ai sa razi ca ai simtit teama asta. nu trebuie sa-ti folosesti "limba" din prima. "pupici" clasici,apropiere de buze si apoi doar iti deschizi usor gura si .. lingi!:p

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 22 mar 2010 18:34 de madalinA

Ai putea te rog sa imi dai si mie un nr de tel de la cabinetul unde ai fost,te rog?

Re: Re: Re: Marime penis Pompe suctiune

din 22 mar 2010 16:45 de dany

ma eu mort al am de 10 si aculat de 14

Re: Re: Re: Ce parere ai?

din 22 mar 2010 16:03 de McLove

Sau zoofil! :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativul - cel mai si

din 22 mar 2010 13:44 de anturika

Da este, si el isi doreste, dar ne e aiurea, stam cu parinti..ba la el ba la mine, nu avem casa noastra, cu banii nu stam prea bine, in plus vreau sa pot sa-i ofer copilului tot ce e mai bun si tot ce are nevoie daia zic ca nu este momentul ...

Re: Re: Ce parere ai?

din 22 mar 2010 13:35 de Didutza

Daca vrei sa faci sex cu o vulpe trebuie sa fii Vulpoi :)):)))

Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativul - cel mai sigur

din 22 mar 2010 13:28 de McLove

El e de acord sa aiba un copil? Situatia materiala... in timp, o sa vezi ca un copil, ajuta mult mai mult. Cum am zis, ai o anumita varsta... trebuie sa gandesti mai departe!

Re: 16 ani si nici un sarut.....

din 22 mar 2010 09:32 de amalia

nu este o varssta anume cand trebuie sa saaruti dar ar fi bn sa asaruti mai repede ca poate mai tarziu va rade de tn

Re: Merita sa fac dragoste cu el?

din 22 mar 2010 09:18 de amalia

nu este o varsta anume cand sa-ti incpi viata sexuala .ii normal sa te mangaie sa puna mana pe tine dar evita sa faceti acest lucru insistent sau cand sunteti singuri .nu trebuie sa te desparti de el pt acest lucru pt ca el dak te iubeste te va ...

Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte?

din 22 mar 2010 08:53 de amalia

nu numai prin cuv ci si prin fapte nu trebuie sa fi obsedat de ea ci sa o mangai si sa o complimentezi sa o saryti intens si nu sta totul numai la sex dak vede ca vrei neaparat sa faci sex cu ea ai sa vezi ca te va respinge

Re: Cum sa vorbesc cu EA ??

din 22 mar 2010 08:49 de amalia

incearca sa vb cu ea pe mess .dar mai intai saluto vad ca situati ii cam nasoala incerca sa vb cu ea ca odata si odata tot trebuie sa vb cu ea

Re: Dragostea

din 22 mar 2010 08:22 de amalia

parerea mea etse:ar trebui sa o intrebi iar apoi dak iti sp ca te place de ce nai fi cu ea dak la alti baieti ii place de e asta inseamna ca tie nu trebuie sa o placi? nu

Re: Cum sa-l fac sa se indragosteasca de mine???

din 22 mar 2010 08:19 de amalia

stai linistita ca numai ti s-a intamplat acest lucru.deseori te indragostesti de persona nepotrivita nu trebuie sa te necajesti pt acest lucru.daca el nu te place el pirde.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 281 din 1098
«   1 ... 278   279   280   281   282   283   284 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare