Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebari din 9 feb 2010 12:37 de cherry_dream
de unde ai mai scos-o si p-asta frate? :`
nu mai invata copiii la prostii. ca dupa se trezesc ca au un bebe si te mai miri de unde.
viata e un banc... din 9 feb 2010 12:30 de basturk
“Draga John,
Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebari din 9 feb 2010 12:12 de basturk
muream si pe asta nu o mai auzeam:blink:
Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete din 9 feb 2010 10:04 de basturk
daca ma gandesc putin la experientele traite, iti permit sa ma contrazici, dar trebuie sa te contrazic si eu.sau poate nu am intanlit nici o fata cu "izvorul minunilor" care sa izvorasca din vagin.nu am zis ca sunt uscate, doar ca se lubrifiaza ...
Re: e posibil sa fiu insarcinata!!!!!!!urgent!!! din 9 feb 2010 09:52 de basturk
mai multe detalii: cand i-a trecut menstruatia/cand trebuie sa ii vina/la cate zile dupa menstruatie a avut contact/in ce constau acele scurgeri(abundente sau nu/rosii,maro sau roz)etc.daca scurgerile sunt rozalii sau rosiatice si destul de marunte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebari din 9 feb 2010 07:26 de ThT
:lol:asta unde ai mai auzit'o?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebari lega din 9 feb 2010 06:16 de Diaconescu
La primul act sexual trebuie sa ejaculeze baiatul in tine ca sa amelioreze durerea, la fel si la urmatoarele 2-3 contacte sexuale.
nu poti ramane insarcinata daca faci asta doar la inceput
Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu? din 8 feb 2010 21:12 de cherry_dream
asa spui acum.ca doar pe el il vrei. nu este obligatoriu ca dupa ce te culci cu el sa nu va mai despartiti. asta nu-ti garanteaza nimic. de aceea trebuie sa fii foarte sigura inainte sa faci pasul. stai linistita, vei gasi unul care sa merite ...
Re: perioada nefertila din 8 feb 2010 20:37 de C275
http://www.contraboli.ro/metode-contraceptive-metoda-calendarului/comment-page-2/
cred ca gasesti aci ce-ti trebuie.:ok:
niciuna dintre cele 2 metode care le-ai mentionat nu sunt sigure 100%:,
Re: Re: Re: Cum sa aflu id-ul unei fete? din 8 feb 2010 19:56 de McLove
Incepator, nu merge... Ca sa afle exact, ii trebuie emailul. Si, asta cauta.
Re: Re: Anticonceptionale din 8 feb 2010 18:19 de McLove
:o
Sa inteleg ca toti de pe forum au facut... "prostioare"? :((
Re: Anticonceptionale din 8 feb 2010 17:28 de baby
Daca le iei cum trebuie nu ramai.
Eu nu am ramas:)
Re: Constipatie intelectuala din 8 feb 2010 16:25 de DarkAngel
Cauza acestui blocaj mental cel mai probabil este stresul. Singura ta sansa este sa faci cumva sa te relaxezi si sa incerci sa scri subtitlurile de la proiectul respectiv de la a-z care sti sigur ca trebuie sa existe si dupa care sa vezi ce trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fet din 8 feb 2010 15:23 de anna
asa probabil ca asa e...dar cred ca ra trebuie sa ne raspectam noi fetele...dar vedeti voi nu toata lumea gandeste ca mine si ....ajung unde ajung...asta e!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am inteles din 8 feb 2010 14:42 de McLove
Am inteles... Ca sa fii inteligent, trebuie sa ti-o traga unii la dos.
Cedez!! Te las pe tine si inteligenta sa continuati. :rolleyes:
Re: Constipatie intelectuala din 8 feb 2010 14:09 de basturk
ori informatia care trebuie procesata nu exista in capul tau, ori esti prea preocupat cu altceva si lucrul la care te gandesti nu este primordial
Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu? din 8 feb 2010 13:35 de lulu
:(sincer nu sunt pregatita pt schimbarea asta radicala...nu simt nevoia sa o fac...si daca o s-o fac o s -o fac ca sa nu l pierd....dar si daca o sa l pierd nu este singurul baiat...poate o sa gasesc unul care sa ma accepte sa cum sunt cu toate ca pe ...
Re: Re: Re: Sa o fac sau nu? din 8 feb 2010 13:03 de cherry_dream
nu faci asta doar ca sa nu-l pierzi pe el. nu trebuie sa o faci din obligatie. trebuie s-o faci ca simti tu, ca vrei, ca-ti place. nu face sacrificii pentru el. e vorba si de viata ta, de sufletul tau. daca intr-adevar te iubeste, veti ramane ...
Re: Re: Re: Re: Concurs pentru fete din 8 feb 2010 10:46 de AlexG
Cam gay party pe aici pe forum vad...
ThT:
Sunt realist.
C275:
Multumesc pt sustinere :D
Incepator:
Imi place configuratia PC-ului tau :alien:
McLove:
Eu sunt premiu, fetele trebuie sa ma cucereasca pe mine.
sgc:
Iarta-ma ! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat din 8 feb 2010 10:39 de yamaha
coite asa il am si yo nu va mai faceti griji e totu ok....mai bine daca il ai stramb esti mai special;) si daca te intreaba pritena date si tu mare si zii ca aia cu penisu stramb sunt mai buni;)
Pagina 304 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |