Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 08:45 de lulu

nu ne gandim la casatorie...ne gandim la un viitor impreuna...daca peste 2ani o sa locuim impreuna asta nu inseamna ca ne trebuie acte...;)

Re: Sa o fac sau nu?

din 8 feb 2010 02:08 de ExoticDream

Vezi ca ai mai deschis un subiect pe aceeasi tema la sectiunea "Viata sexuala", chiar daca acolo zici ca el are 24, aici 23, acolo faceti 1 an la vara, aici deja aveti 1 an impreuna. Iti voi inchide unul dintre ele, iar pe asta il mut voi muta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: care sunt zilele s

din 7 feb 2010 23:30 de simosimina

teoriile astea sunt scrise aşa ca să fie scrise undeva... Dacă tu cunoşti o persoană care a rămas gravidă în timpul mestrei...eu tac! Dar nu are cum! Şi crede-mă că am vorbit cu medici ginecologi şmecheri!!! Nu susţin sexul la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: care sunt zilele sigur

din 7 feb 2010 23:17 de McLove

[b]Este posibil sa raman insarcinata in timpul menstruatiei?[/b] [i]Teoria spune ca o sarcina apare in urma fecundarii ovulului numai in zilele din jurul ovulatiei (3 - 4 zile inainte si 1 - 2 zile dupa aceasta). La un ciclu de 28 de zile, ...

raspuns

din 7 feb 2010 19:20 de euu

eu cred ca pe de o parte faci bine...daca te iubeste te asteapta...dar sa fi constienta ca el are relatii cu altele ca na....nu o putea sa stea asa"pe uscat"....dar tu trebuie sa stai mai mult cu el ca sa ti dai seama ce isi doreste de la tine si ce ...

Re: Re: Fata veche, fata noua, pe care sa o aleg?!

din 7 feb 2010 14:48 de luinwe

asa e specia noastra... din cauza smecheriei de a umbla cu mai multe, acum creste populatia globului. Barbatul smecher a dereglat demografia Terrei. totul a inceput de la cei 12 apostoli... s-au imprastia si au inceput sa vorbeasca... barbatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in relatie

din 7 feb 2010 12:17 de Danny_DaBoss

copiii astia... in primul rand, daca el era peste, ceea ce era o meserie practic pentru el pentru ca facea bani, ai putea totusi sa apreciezi la el faptul ca, cum ai zis ca ti-a si spus, te iubeste si esti totul pentru el, si sa apreciezi ca a ...

Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos?

din 7 feb 2010 06:22 de eu

.ce i cu atatea jigniri credeti ca ea nu e constienta de greseala si la urma urmei a intrat aici pt un sfat nu pt judecata.doar dumnezeu o poate judeca si o poate pedepsi daca intradevar e inconstienta si chiar nu pasa dar nu voi ,puneti va in locul ...

Re: Concurs pentru fete

din 7 feb 2010 01:38 de simosimina

:lol::lol: deci aacest mesaj mai este pe încă vreo 3,4 siteuri...tot de el scris:)) http://www.bucataras.ro/forum/post/1806/concurs-pentru-fete.html (ăsta e numai unul dintre ele...) Mare disperat trebuie să fii măi "retardeişăn" ...

Re: Concurs pentru fete

din 6 feb 2010 22:29 de Incepator

Coca-power !:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex...

din 6 feb 2010 21:41 de un psiholog

Evident ca nu este bine,nici nu incurajez un astfel de comportament dar nici nu putem sa fim atat de duri incat sa mergem dupa niste reguli stricte,are nevoie sa stie de ce nu este ok ce face,nu ca asta e regula si asa trebuie sa faca. ...

Concurs pentru fete

din 6 feb 2010 20:09 de AlexG

E ora 19, stau intr-o camera de hotel din Roma c-o tigara-n bot si cu laptopu-n brate, afara ploua torential, e o vreme de rahat si altceva mai bun n-am gasit de facut... Cine poate sa participe: Oricine, cu conditia sa fie femeie, intre 17 si 27 ...

Re: Re: Re: situatie dificila AVORT !

din 6 feb 2010 18:10 de deea88

ar avea grija mama ta de bebe dar stii k el mai trebuie si alaptat, la inceput la fiecare 3 ore...si alte chestii...pana la urma prietena ta ar tr sa ia decizia k ea ar purta sarcina, ea ar naste, ea ar alapta...etc. u ai putea doar sa o ajuti la ...

Re: Re: situatie dificila AVORT !

din 6 feb 2010 18:04 de rares20

1. nu ne am gandit la aceasta problema 2. parintii mei au o situatie materiala mai buna,si mamei ii plac foarte mult copilasii,deci grija ar putea avea ea 3. asta e o problema destul de mare,parintii mei ar avea un mic soc cred,care o ...

Re: Felatzie cu sau fara prezervativ?

din 6 feb 2010 17:35 de C275

fara prezervativ, ii strici tot cheful:lol: daca ai ajuns la stadiul in care vrei sa faci asta pentru prietenul tau, nu ar trebui sa iti faci griji pt BTS asta daca nu (cum zicea un comentariu de mai sus) l-ai cules de pe strada:ok:

Re: Felatzie cu sau fara prezervativ?

din 6 feb 2010 17:07 de deea

:love:

Re: situatie dificila AVORT !

din 6 feb 2010 16:46 de deea88

pai e cam dificil sa stii...in 1 rand nu stiu dak ea poate sa-si termine liceul fara sa o exmatriculeze. in al 2lea, v-or placea voua copiii da nu sunt usor de crescut, si mai trebuie si bani..iar in al 3lea rand parintii vostri ce ar spune ? ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres

din 6 feb 2010 14:10 de mihai:D

frate 14 cm e mai mult decat bine daca sti sa lucrezi acolo nu o sa ai treaba;)

Re: Dezvirrea la fete .......

din 6 feb 2010 13:53 de esti prost

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 6 feb 2010 13:51 de dr in proble

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 305 din 1098
«   1 ... 302   303   304   305   306   307   308 ... 1098   »