Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc si nu ma aude nimen

din 6 feb 2010 00:56 de ExoticDream

Unde scrie ca barbatii sunt fiinte alcatuite din metal dur, incapabile de emotii sau capabile sa-si ucida cu sange rece orice bruma de sentimentalism? Unde scrie ca ei nu au voie sa planga sau sa-si exprime cele mai intime trairi, dorinte si ...

Re: E posibil sa fiu insarcinata?

din 6 feb 2010 00:28 de nu dak tia v

Re: Cum v-ati sedus primul prieten?

din 5 feb 2010 21:40 de jizabell

fi tu insati.nu trebuie sa te schimbi sau sa joci un anumit rol doar ca sa "fi pe placul lui":mellow: asta e o vorba de-a mea:lol: : cine te place,te place asa cum esti!:lol: na..tot ce trebuie sa faci este sa nu faci o greseala majora care sa ...

Il vreau, ma vrea, dar ARE PRIETENA

din 5 feb 2010 19:16 de PYSY

spre deosebire de voi eu il iubesc de 3 saptamani dar are prietena de 8 luni ..imi zice ca nu o iubescte ca eu sunt genul de femeie care ii place ..vrajeli..daca simtea asta facea ceva ...nu e adevarat nimic...minciuni vrajeli .doar pentru o aventura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Catalin Botezatu

din 5 feb 2010 18:09 de McLove

Si... te-ai gandit vreodata ca pe noi nu ne intereseaza cati bani are el? :rolleyes: Data viitoare, gandeste inainte sa scrii. Eu nu am comentat nimic despre tine, dar... esti un IDIOT! Acum, go fuck yourself please! Oare de ce toti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 feb 2010 15:45 de madalina

mda,,, ma duc la iasi pt investigatii k sa imi dea hormoni de crestere urati-mi succes:*multumesc tuturor

Re: Re: Re: Re: Re: Iubesc si nu ma aude nimeni

din 5 feb 2010 13:20 de Pasaroi_Cuminte

Pt Domnul , "eu" iti recomand sa nu mai plangi ca o babutza.Esti barbat, trebuie sa suporti belele cu veselie si stoicism.:D :lol:.Altfel, nu va fi ultima oara cand vei ajunge in situatia asta. Metaforic vorbind, ia "fierul rosu" si infingeti-l in ...

Re: Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 5 feb 2010 12:32 de cherry_dream

si e bine ce fac alea din marea britanie? parca ar fi ceva neinsemnat sa faci 2,3 avorturi. nu e vb ca se interzice sexul, e vb de sanatate. nu e normal. corpul nu este inca pregatit. iar psihicul, daca nu gandesti, faci prostii si dupa te plangi ...

Re: Re: Re: Re: Iubesc si nu ma aude nimeni

din 5 feb 2010 12:16 de eu

Tu, in multe momente nu intelegi anumite lucruri sau te faci ca nu intelegi. Satula de toate astea probabil !. Ai probleme, la fel ca si mine, ai amintiri la fel ca si mine, esti obosita,la fel ca si mine, ai servici, la fel ca si mine. Poate ca ...

Tot in sevraj: Ce faci ca sa n-o iei razna?

din 5 feb 2010 01:40 de ExoticDream

Au trecut primele zile, uneori chiar saptamani, in care te-ai simtit complet rupt de realitate, de tot ceea ce insemna pana in clipa departirii viata ta normala, tot ceea ce te inconjoara pare brusc lipsit de sens in absenta LUI, universul tau s-a ...

Re: Re: Vreau sa-mi gasesc o prietena si sa o

din 4 feb 2010 22:05 de St3lu

Dragilor,cineva se grabeste,ori el,tipu de 15 ani,ori voi ca nu aveti rabdare cu el.. Pe de alta parte care este graba?e bine sa facem lucruriile la timpul lor,varsta de 15 ani are un alt obiectiv nu cum sa o faci mai repede cu o tipa. ...

dar

din 4 feb 2010 16:13 de mits

dar eu din ce am mai citit si din ce mai stiu.. am inteles ca trebuie sa intre ceva.. ca sa te dezvirgineze si ca himenul nu este chiar la margine.. adica exact la intrare.. chiar nu mai sunt virgina? :((

Re: Re: Re: Ma simt singura...

din 4 feb 2010 15:54 de SORIN28

In prostia care zace in tine (ca rahatul in hazna), macar pntru o secunda te-ai gandit ca fata asta are pretentii la baiatul care il vrea langa ea? Poate ca nu vrea orice cocalar(cum vrei tu)...poate vrea un baiat care are neuroni nu ...

Cu paharul clocoting a amintiri in fata

din 4 feb 2010 01:33 de Psyche

Asta numesc eu o seara frumoasa;aia cand iti aduni toti prietenii si incepi sa depanezi tot felul de amintiri caraghioase din liceu. Faza in care tocilarei i s-a furat caciula pe strada,cand ai cazut cu scaunul de ras si nu te puteai ridica,cand ...

Re: Re: Re: Ajutor pentru o noapte de vis...

din 4 feb 2010 01:09 de ExoticDream

Daca este vorba de un cuplu asa cum scrie la carte, nu cred ca are importanta cine duce pe cine, se poate merge pe ideea unei relative alternari... mi se par depasite idei conform carora baiatul trebuie sa plateasca mereu, fata trebuie sa aduca ...

Re: Re: Re: Probleme in relatie

din 3 feb 2010 22:58 de diana1772

Mda..corect. That's why i broke up with him. It fucking hurts. Dar asta e. O sa ma doara, da n-o sa mor. Experienta vietii. (ma scuzati de engleza da tre sa ma aud spunand-o. Nu-mi vine sa cred ca s-a sfarsit un an de relatie. Cea mai ...

Re: Re: Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 3 feb 2010 21:22 de marcu`

Urmat intocmai cele de mai sus. :rolleyes: Datorita Xilinei ( Lidocaina) n-am simtit nimic. De fapt nu m-a durut nici dupa aia !! Intr-adevar,...sange curge mult, dar nu am intrat in panica. :wacko: Am folosit fase sterile , impregnate cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres

din 3 feb 2010 21:11 de luinwe

bravo:alien: :(( (X) si dupa ce te trezesti cat are? sandokan... copii cu imaginatie 16.543567321(8) cm ...poate si ceva cu logaritmi

Re: Re: prietena mea este proasta

din 3 feb 2010 20:26 de baby

De unde treaba asta cu profitatul pe seama prostilor?:huh: Acum....ia gandeste....daca unu se naste orb,handicapat,prost,urat.....e vina lui? Nu! Dar totusi....hai sa profitam de ei ce naiba:huh::huh: Ce stil au unii....as bate la voi pana ...

Re: prietena mea este proasta

din 3 feb 2010 18:33 de McLove

Pai... e simplu! Trebuie neaparat sa te increzi cu ea la prieteni/familie?! E proasta, tine-o acolo, ascunsa, si profita de ea... Stai cu ea, pana te plictisesti, sau se plictiseste ea. Apoi cauti pe cineva cu care poti sa comunici.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 306 din 1098
«   1 ... 303   304   305   306   307   308   309 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare