Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Pot sa raman insarcinata? din 3 feb 2010 16:43 de Leroy
Da, exista sanse, depinde acum daca erai sau nu in perioada fertila... explica-ne mai mult, cand ti-a trecut ciclul, cand trebuie sa vina...
Re: Chestii care nu se intampla niciodata in sevra din 3 feb 2010 15:17 de Psyche
:((:((:((:((
Re: Re: Ma simt singura... din 3 feb 2010 13:03 de sweety16
Logic ca ai tu ceva...doar nu sunt defecti toti baietii din jurul tau sau toate prietenele tale.:lol:
Poate ca nu iti pui in evidenta aspectul fizic, poate nu te comporti cum trebuie cu baietii, poate nu stii sa ii atragi sau poate pur si simplu ...
oare la ce ajuta daca faci sex? din 3 feb 2010 11:19 de ungureanupis
Re: Re: Varsta optima pentru inceperea vietii sexu din 2 feb 2010 19:26 de sweety16
Auzi la 11 ani cum crezi ca isi va incepe fetita aia viata sexualata "cu cap".cat crezi ca o duce mintea la varsta aia?Frate 11 ani e mult prea exagerat, e aberant.E mult prea mica>hai mai zic de astea care si-o incep la la 14 dar 11 e deja ...
Re: Re: Varsta optima pentru inceperea vietii sexu din 2 feb 2010 19:14 de cherry_dream
nu prea cred. nu mai spune prostii. daca o fata isi incepe viata sexuala la 11 ani, o sa aibe mari complicatii. organismul nu este dezvoltat in totalitate si dauneaza. e adevarat ca trebuie sa o faci cu cap, sa ai grija ce, cum, cu cine si alte ...
Re: Varsta optima pentru inceperea vietii sexuale din 2 feb 2010 17:15 de sanda_solo
[nu conteaza de la cati ani iti incepi viata sexuala poti sa o incepi si de la 11 ani trebuie doar sa o incepi cu cap adica sa ai grija cu cine o faci si cum o faci nu sa ai surprize dupia:ok:
Anticonceptionale...?! din 2 feb 2010 17:00 de earendi
hello la toata lumea
imi poate spune si mie cineva pe ce baza se fac recomandarile privind anticonceptionalele? adica se pot face si analize ca sa nu ai surprize sau chiar trebuie sa le testezi pe toate pana nimersti unul care tzi ok pt ...
Re: Re: Probleme in relatie din 2 feb 2010 12:26 de sweety16
Mai in primul rand 'scri" se scrie cu 2 'i" adica "scrii"
In al doilea rand cu "sti" e aceeasi poveste.
Trebui sa remarc asta ca tot ai mentionat gramatica ei asa ca....:D
revenind la subect...daca ai greist o data asta nu inseamna ca acum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Autobronzant din 2 feb 2010 12:16 de sweety16
Aaa pt balul ala iti recomand Dove shine nu mai stiu cum.Se dadea o prietena vara cu el pt ca facea pielea mai stralucitoare si bronzata.E super.
Fond de ten bun...sunt foarte multe dar nu vorbim de alea de cateva milioane.Eu folosesc MaXfactor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2010 02:23 de compot
Asa e sunt de acord dar, ai vazut si la scoala ca sa treci clasa trebuie candva sa aplici practica bazandu.te pe teorie. asa.i si cu Firente, trebuie sa aplice practica si sa treaca mai departe. E greu, e foarte greu, o inteleg, si mai inteleg ca ...
Re: Re: Re: Re: ejaculare precoce?? din 1 feb 2010 23:52 de Leroy
Nu ar trebui sa fie numarul al doilea mai rarut avand in vedere ca sunteti un cuplu si va iubiti (asta nu o pot demonstra, pot doar banui), adica trebuie sa fie ceva normal sa faceti dragoste si cate 4 numere, nopti intregi poate, iar cat ...
Re: Re: Re: Re: Autobronzant din 1 feb 2010 22:58 de Firentze
Deci e ok lotiunea?Iar pt fata nu stiu nu prea m-as da cu autobronzant avand in vedere ca am fata sensibila si nici macar fond de ten nu folosesc.Dar acum la balul primaverii va trebui sa folosesc din acest motiv imi trebuie si pielea mai bronzata si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgina o fata cu din 1 feb 2010 20:16 de McLove
Pe voi ce va invata la biologie?
Gandeste-te logic, ai auzit tu pe undeva ca e o gaura intre vagin si anus?
Dar, este posibil sa ramai insarcinata dupa sexul anal. Sperma nu ramane acolo, ea se scurge spre exterior si poate intra in ...
Re: Re: ejaculare precoce?? din 1 feb 2010 20:07 de Leroy
Corect, vorbeste cu el, poate sa se si masturbeze cateodata inainte sa vina la tine, nu e nicio rusine, in orice caz, vorbeste cu el despre asta, o fi pasiune dar trebuie sa fie si placere asa ca fa-l sa nu se mai gandeasca la chestii de genul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgina o fata cu din 1 feb 2010 19:52 de sweety16
Cati ani ai?
Nu.Prin sexul anal nu se poate concepe un copil.Clar nu, stai linistita.
Prezervativul nu influenteaza in nici un fel durerea.Dar indicat ar fi sa-l folosesti pt ca are lubrifiant si va usura penetrarea.Plus alte 100 de avantaje.da ...
Re: Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgina o fata cu din 1 feb 2010 19:48 de Alin91
Ziceai ca ai 15 ani? Teoretic ar cam trebui sa stii asta, ca ma gandesc ca la biologie s-a studiat sistemul reproductiv (asa o mica parte, in programa de invatamant de a 7-a sau a 8-a)
Raspunsul este nu, deci distractie placuta fara nici o grija ...
Re: Re: Re: Re: Se poate dezvirgina o fata cu dege din 1 feb 2010 19:31 de Marina
Stiu ca sunt capabila,dar fiind mica trebuie sa stiu nu?
si inca cateva intrebari marunte:
-Prin sexul anal se poate concepe o sarcina?
-Prima data e mai dureros cu sau fara prezervativ?
-Dupa ce o fac trebuie sa ma duc neaparat la ...
Re: Autobronzant din 1 feb 2010 19:13 de simosimina
Nu am folosit Dove. Am folosit de la L`Oreal parcă spray autobronzant...şi când eram în liceu am folosit de la Avon (numai semne aveam:))))
De la spray nu am avut nimic..
Poate o să încerc şi de la Dove.
Ideea e că înainte de a folosi ...
Re: Re: Re: Re: : Cum decurge un avort? din 1 feb 2010 09:25 de deea88
tare laur asta !:lol: voi cati ani aveti, 12 ? mai intai informati-va si apoi treceti la "joaca" k cu sexu nu e de chiar de joaca dupa cum poti vedea si tu. poti sa faci bebei sau in cel mai rau caz sa iei boli mortale.
Pagina 307 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |