Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 apr 2011 16:13 de ursaru

Sa-i dea de inteles prin gesturi daca ii este prea rusine sa ii zica,cam asta am vrut sa spun,dar acum e o perioada nasoala si debitez numai prostii :lol:

Re: Ce poate fi?

din 28 apr 2011 14:26 de Ionela23

Hmm..doctorul stie mai bine.:ok:

Bubite pe pielea capului

din 28 apr 2011 14:21 de SkilleT

Buna ziua! Deci acum aproximativ 3-4 luni mi-au aparut niste bubite in cap, ele la inceput apar ca niste puncte rosii apoi coc ca un cos iar apoi devine o coaja. Am fost la dermatolog si mi-a recomandat mediket simplu. Am tinut tratament cam 2 ...

din 28 apr 2011 13:11 de Rolando

Stai ma cuminte ca ti-am urmarit posturile si tu ai cam facut pe toata lumea virgina!Pe langa binecunoscutele tale mesaje de genul "dupa miercuri vine joi" mai spostai si dastea in care faceai pe altii virgini!Pe ceilalti de ce i-ai facut atata timp ...

din 28 apr 2011 12:41 de ThT

Cred ca tu nu te-ai prins de apropo-ul pe care l-am batut.Ca sa poti dormi linistit la noapte ,iti voi si explica ce am zis.:flowers: Cand am scris asta m-am referit ca eu desi am instrumentul [b]"formnate dintr-o singura cifra!"[/b] ,macar am ...

din 28 apr 2011 04:06 de Bozgoru

asta e clar.. nu stii cum se zice.. ca cel mai prost animal e "taranu de oras"?... oricum eu cand zic taran.. nu ma gandesc la taran omul din afara bucurestiului.. sau la ala de la tara din vf muntelui.. ci ma gandesc ca omul e taran ca om.. ca si ...

Re: Posibila Infectare cu BTS

din 28 apr 2011 03:58 de Bozgoru

intr-adevar nasoala situatia.. desi eu sunt de parere ca efectul "Placebo-negativ".. chiar poate crea boli.. sau cel putin simptome.. tu te-ai gandit incontinuu la asta din momentul acela.. zic ca ar putea fi placebo-negativ.. pt ca in 4 zile nu ...

Re: HIV...

din 28 apr 2011 03:54 de Bozgoru

depinde.. daca persoana iubita are HIV iar mie nu mi-a dat... si sunt sigur sigur ca nu am luat.. ma despart de ea!... daca mi-a dat si mie intre timp... si ne iubim.. atunci vom ramane impreuna iubindu-ne..

Re: Nuvaring

din 28 apr 2011 03:07 de dorinda

Am dat si eu mai demult peste el tot cautand ceva pe internet. E prea scump pentru bugetul meu, cu toate ca pare mai comod. Daca te tine buzunarul, incearca pe Google, vei gasi destule pareri pe acolo.

din 28 apr 2011 01:10 de Machiavelli

Putina lume din anturajul meu este de acord cu afirmatia ta.Stai linistit ca nu e chiar asa.Sa nu confundam provincia cu toate satele uitate de Dumnezeu din afara Bucurestiului. E adevarat ca daca stai in provincie si ai ceva cunostinte in Capitala ...

din 28 apr 2011 01:01 de Rolando

Cand am zis ca esti prefacuta nu m-am referit la chestia asta!:ok:

din 28 apr 2011 00:58 de Rolando

Hai sa iti spun ceva!Devine deranjant cand toti bucurestenii se lauda ca sunt de "de la capitala"!In plus....tu nu vezi cine s-a gasit sa ne faca tarani?Tocmai Weed!Daca ii pui harta Romaniei in fata nu stie sa iti indice unde e Bucurestiul...nu mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Eu 12 ani, ea 15, cum o cucere

din 28 apr 2011 00:50 de Machiavelli

Poate,dar nu de la 12 ani.

Re: Sufar ca o nebuna...

din 28 apr 2011 00:44 de pure

sper ca nu e vb despre unu din gemenii aia :D Paunescu .. :)) aia sunt ai mei :x .. incearca sa`ti scoti asta din cap :* , nu preea e posibila relatia asta :*

din 28 apr 2011 00:31 de Rolando

Aceasta fraza nu imi da pace.Pe langa faptul ca este o fraza pe care doar un retardat o poate scrie,nu stiu de unde sti tu ce am faccut eu si ce nu?Trebuie sa iti dovedesc ca esti un mare idiot si sper ca este ultima data cand iti mai dau quote!In ...

Re: Re: Dezvirginare

din 28 apr 2011 00:04 de viss123

sange?

Re: Dezvirginare

din 28 apr 2011 00:03 de ThT

Asa ..si?:lol: problema care e daca a decurs totul bine?

Re: Mi-e foame!

din 27 apr 2011 23:09 de DaNNY_DiViNO

eh.. totul cu o limita.. doar vrei sa fi frumoasa in continuare, nu?

Re: Re: HIV...

din 27 apr 2011 22:56 de ExoticDream

Este extrem de delicat, intr-adevar...., dar ai putea sa-l parasesti exact in momentul in care i-a cazut deja o data cerul in cap? Eu n-as putea. Stii, in astfel de cazuri, cel care are problema delicata este cel care pleaca din relatie pentru a ...

Re: HIV...

din 27 apr 2011 22:53 de simosimina

...acest subiect este foarte delicat si de aceea trebuie tratat ca atare...nu de noi..ci de ei..pentru ca ei sunt implicati in asta... Ei vor sa cladeasca un viitor impreuna....vor vrea sa faca si copilasi... Dar daca as fi, Doamne fereste, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 307 din 3731
«   1 ... 304   305   306   307   308   309   310 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare