Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Chestii care nu se intampla niciodata in sevraj din 1 feb 2010 03:35 de ExoticDream
Stim ca etapa asta dureaza o vesnicie (uneori la propriu), oricum pierzi notiunea timpului o data intrat in ea, te rotesti in sens orar sau trigonometric, spiralat sau aiurea, din cand in cand tipi, plangi, te sui pe pereti, apoi taci, incerci sa ...
Moralitate si renuntare. Lectie de verticalitate. din 1 feb 2010 00:06 de nemesis
Am avut o senzatie de reintoarcere in trecut atunci cand am cautat butonul "subiect nou" in pagina forumului. Nu-mi amintesc ultima data cand am facut acest lucru. Viata este interesanta: ceea ce astazi se afisaza ca important, maine poate sa arate ...
Re: Cum pot amana menstruatia??? din 31 ian 2010 15:04 de Psyche
foloseste ob-uri. sunt mai comode in cazul asta:rolleyes:
Re: Cum pot amana menstruatia??? din 31 ian 2010 14:47 de Leroy
N-ai ce face, resemneaza-te, ia-ti cu tine pastile pe baza de Ibuprofen, gen Nurofen, Ibalgin si ce mai este, asta ca sa nu te doara prea tare, nu depasi sub nicio forma doza recomandata de 4 pastile ori s-ar putea sa fie complicatii si bafta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma din 31 ian 2010 13:46 de ThT
Si cand te-ai trezit totul a fost doar un vis..da stiu.:ok:
Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 31 ian 2010 12:14 de mihaela
eu iau de 1an novynette j ma simt foarte bn.la inceput am avut stari de greata dar in rest totul e perfect j ciclu iti va vn in acele 7zile de pauza,pooooooooop
Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac din 31 ian 2010 12:14 de mihaela
eu iau de 1an novynette j ma simt foarte bn.la inceput am avut stari de greata dar in rest totul e perfect j ciclu iti va vn in acele 7zile de pauza,pooooooooop
Cum pot amana menstruatia??? din 31 ian 2010 12:07 de adu
Deci peste 2 zile trebuie sa merg la o petrecere foarte importanta.. si trebuie sa imi vina.. deja simt durerea de burta.. si e clar.. pot opri intr.un fel? adica.. pot amana putin menstruatia? help me ..! :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma ing din 31 ian 2010 12:03 de marius
pt toate amatoarele de sex oral caut o sugatoare si nu numai :D
nevasta mea face un tratament la fofoloanca :devil: iar eu trebuie sa stau pe bara 3 luni si nu cred ca pot ultima partida am facut o acum doua saptamani cu vecina mea se stie vecina de ...
Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten din 31 ian 2010 01:41 de Pendul
Nu cred ca exista scuze pt un asemenea comportament. Chiar daca m-am infuriat f tare de mai multe ori am incercat sa-mi descarc furia pe altceva in loc sa o lovesc pe ea, mai bine ard un pumn in usa sau dau cu telu de pamant decat sa fac ceva ce ar ...
Re: Re: Re: : Cum decurge un avort? din 31 ian 2010 00:59 de Laur
Ajutorrr
Chiar daca poate k nu e asa potrivit mesajull meu pt acest site, va rog ajutati-ne...eu si prietena mea "ne-am jucat putin"...si akm sunt ingrijorat...Deci... am o nelamurire: daca de exemplu eu am ejaculat, pe mine...nu pe ea, m-am ...
Tot in sevraj: Ce facem cu amintirile? din 30 ian 2010 21:57 de ExoticDream
Am lamurit la un moment dat care este reactia LUI vis-a-vis de lucrurile "marunte" care se aduna in vecinatatea cuiva in timpul unei relatii de iubire, sa vedem acum ce soarta le asteapta pe cele din jurul TAU....
Oricat de bine ai reusi ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla cand...? din 30 ian 2010 19:47 de ZigZag
Cre ca cunosc f bine sentimentu ala de .. iubiti - cetati - despartiti - impacati - urmatoarea cearta scoatere de ochi pt chestiile precedente !! :(( Se duce , se va termina curand .. ca pana la urma te vei satura de atatea certuri si reprosuri ...
Re: Re: Re: ciclu?! din 30 ian 2010 18:17 de Leroy
Pentru putin, linisteste-o, nu e nimic de ingrijorat decat raceala aia care trebuie tratata, sa nu apara complicatii de vreun fel.
Re: Re: Re: Re: Ce se intampla cand...? din 30 ian 2010 14:45 de George_01
Problema e ca nu e a 2 sansa! Ne-am certat de multe ori si ne-am despartit.
Ea acum la fiecare cearta isi aduce aminte de toate certurile. E obosita!
Mie imi cam trebuie o ultima sansa..nu o a 2 sansa.
Re: Re: Re: Re: din 30 ian 2010 13:25 de sgc
il las, chiar, cu deosebita placere:rolleyes:, dar trebuie sa mai astept putin pana ajung in tzara, pt. ca momentan ma aflu la peste 2000 mile distanta de romania. asta-i singura problema. de distanta. ca vointa, nu-mi lipseste.
Re: Ajutati-ma cu un sfat din 30 ian 2010 12:20 de simosimina
dar cât ai vrea să ai? 35cm?:wacko:
În general asta e mărimea normală...între 15-17 cm
Re: Re: Re: Amanta....ceva placut sau nu ? din 30 ian 2010 12:10 de vladbodan
Pentru simplul fapt ca in ultima vreme am avut suficiente presiuni pe cap, poate asta imi face raspunsul meu atat de diferit fata de pana acum...
am ajuns sa inteleg actiunile altora de a se oferii pe degeaba altora carora nici nu le pasa, si daca ...
Re: .....ejaculare precoce din 30 ian 2010 02:18 de george1405
salut..uite aici ceva pentru a te ajuta...sa sti ca o sa de-a roade;)ai incredere;) ::::: cand urinezi trebuie sa o faci in reprize..::opresti,ii dai drumu,si tot asa pana ...
Re: Ajutati-ma cu un sfat din 29 ian 2010 23:41 de Psyche
renunta la complexe :, nu e cazul
Pagina 308 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |