Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Eu 12 ani, ea 15, cum o cuceresc? din 27 apr 2011 08:58 de DaNNY_DiViNO
ce tot vorbiti ma, are toate sansele sa fie cu ea, doar daca il duce capul..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2011 08:43 de Rolando
Si ca sa iti dovedesc ca am iq-ul mai mare ca tine...tu nu ai fost in stare sa intelegi acest mesaje: "citeste cu ce am incheiat al 4-lea mesaj din jurnal" .A trebuit sa dina dorinda sa te ajute sa intelegi si tu ceva! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2011 02:53 de Rolando
Trebuie sa iti specific ca de inatinte cu cateva zile de paste si dupa apste....am stat si eu acasica ca tot omul? Si prezenta mea pe forum timp indelungat se datoreaza si tie...ca din alea 6 ore pe care trebuia sa le dorm...cred ca o sa mai dorm ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2011 02:51 de ThT
te-ai gandit mult?:lol:Nu am ce sa-ti raspund pentru ca eu ma rezum la exact ce scrii tu iar altetea ta se leaga de pasiunile mele ca sa mai umple putin post-ul.
De cate ori ai facut-o proasta pe DRE intr-o singura zi?
Nu ma cunosti asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2011 02:38 de ExoticDream
De unde stii tu ce va fi peste un an, doi? Ai capacitati paranormale? ThT este un baiat cu mult bun simt, probat in decursul timpului, eu zic sa te potolesti!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2011 02:37 de Rolando
inseaman ca iti dau replici bune de nu sti cum sa raspunzi :lol:
unde am injurat ma?:unsure:
A freca tiparu= a sta degeaba!(daca la asta te refereai)
cu prostii dalea pe net? "nenea da si mie un clic"...cu dastea faci tu bani?:unsure:
asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2011 02:35 de dorinda
Greseala sau nu, ceea ce ai facut tu n-ar trebui sa fie judecat de oameni. Pana la urma, fiecare vine pe pamant cu un destin. Sunt lucruri pe care nu le inveti decat daca treci prin ele si probabil trebuia sa ai o astfel de experienta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2011 02:28 de Rolando
peste un an ,tht va fi clasa a-12a,peste 2 ani ...va freca tiparu.....deci chiar daca eu nu am facut ceva important.....tht nu va fi in staare nici macar acel "ceva ne important" facut de mine sa il faca si el:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2011 02:24 de ExoticDream
Acum te iei si de ThT?!? In alta ordine de idei, vezi ca tu nu ai decat un an in plus fata de cei de care te legi si nu te poti lauda cu mari realizari in nici un domeniu, asa ca.... un pic de modestie n-ar strica.
Iti sugerez sa citesti ...
Re: AVERTISMENT! din 27 apr 2011 02:22 de Rolando
ai dreptate....dar e adevarat ca diploma asta e catusi de putin folositoare?..nu e doar o simpla hartie?
peste 2 saptamani este posibil sa nu va mai pot "onora" cu prezenta mea pe aici...voi fi ocupat...asa ca banarea nu ma va afect foarte mult ...
AVERTISMENT! din 27 apr 2011 02:13 de ExoticDream
Ca veni vorba de Spiru...., eu nu am auzit la TV, ci cunosc persoane care "isi fac studiile" in prezent sau au absolvit aceasta "universitate", sunt in tema cu modul in care se "invata", se dau si se iau examenele, asa ca.... hai sa fim seriosi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jur din 27 apr 2011 01:42 de dorinda
Ce idiot!
Acum da-mi voie sa te intreb: cum de ai stat cu asa mitocan? N-ai vazut ce fel de om este? Stiu ca dragostea e oarba, dar nici chiar asa!
Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral din 27 apr 2011 01:23 de Melisa
:lol::lol: Nu fi rau cu ei . Si noi eram la fel de creduli la inceput . :blink:
Re: Re: Re: Re: Sex oral din 27 apr 2011 01:10 de fiat_lux_mihi
S-a documentat pe internet si face cancer.... pai face daca inghite HPV la kil, dar asa?
Ma bucur ca n`am prins era asta cu internetul cand eram flacau, mai descopeream si singuri unde se introduce ce. :lol:
Auzi face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data din 27 apr 2011 01:09 de Melisa
Fii sincera cu el , daca chiar iti doresti sa faci pasul asta , vorbeste deschis . Ce rau ti se poate intampla?
La urma urmei e iubitul tau , trebuie sa impartiti parerile sa va fie bne amandurora :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 27 apr 2011 00:56 de Melisa
Pentru tipa care a deschis forumul [nu m.am uitat la nume , scuze :~*] , daca nu poti sa inghiti , nu te forta.. o sa dai la rate :mellow: . Sau daca prietenul tau vrea neaparat , incearca sa ii explici nu stiu , se pune problema si asa :D .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intreb din 27 apr 2011 00:06 de k
Barbatul daca bea ceva, exemplu lichior sau altceva sperma pentru fete are un gust...cum sa zic...mai abordabil.
Re: Re: Re: Re: Nu se poate asa ceva din 26 apr 2011 22:23 de DaNNY_DiViNO
allooooooo... cate dovezi mai trebuie ca sa vezi intr-adevar ca "nu se adapteaza regulamentului acestui forum"?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 apr 2011 22:18 de ubyalex
Ma bucur pentru tine,eu doar voiam sa-ti sugerez sa nu mai faci prostia asta mai incolo,e ca si cum cineva te-ar omora pe tine,intelegi ce vreau sa spun:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 apr 2011 22:16 de deSigual
Nu stau in Romania, si ma bucur de asta,si in legatura cu sterilitatea si probleme.. stiu ca am 6% sanse sa mor mai repede si etc etc etc.. Dupa avort faci control la 2 saptamani sa vada cum ai uterul.. daca il ai ok nu implica nimic negativ ...
Pagina 309 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |