Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am omorat doi noobi!

din 27 apr 2011 22:43 de weed_adicted

doar numele topicului si prostia ta este o dovada ... toti stim asta ratatule nu doar eu si ala si nimeni de pe forumul asta nu vrea sa mai citeasca aberatiile tale de copil de 14 ani frustat care vorbeste de pe conturi diferite si nu are poze cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 apr 2011 22:38 de ExoticDream

Nu mai alimentati astfel de conflicte! De astazi orice post al lui Rolando in stilul cunoscut va induce banare, am vorbit in acest sens cu adminul. Daca el se potoleste (singur sau fortat de imprejurari), iar voi continuati, nu voi avea incotro ...

Re: Re: Re: Re: Pasi catre realitate.Decizia corec

din 27 apr 2011 22:33 de ExoticDream

Incetati cu criticile exagerate. Si cu, si fara ele, fata stie foarte bine unde a gresit, si-a asumat greselile, a invatat din ele si incearca sa mearga mai departe. Sa nu o confundam cu una din pustoaicele iresponsabile, care la 13-14 ani fac sex ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 apr 2011 22:26 de DRE

In primul daca sunt sau nu virgina...nu e problema ta, ok? Ti-am zis ca nu ma intereseaza daca ma crezi sau nu.:ok: Nu vad ce am comentat eu referitor la poza ta sau la aspectul tau fizic. Si oricum as avea tot dreptul.Din moment ce tu ma ...

Re: Re: Despre abordare!!

din 27 apr 2011 22:25 de nickname

Mai degraba ar trebui sa te simti ratat daca ai vedea o fata care sa-ti placa la nebunie si sa nu fii in stare sa o abordezi.

Re: HIV...

din 27 apr 2011 22:07 de victoria_ok

Depinde foarte mult de ei, daca vor sa continue relatia. Cunosc un cuplu, in care barbatul i-a facut cerere de casatorie iubitei sale. Cand s-au dus la control (ca sa depisteze BTS) au aflat ca el are HIV. Insa acesta nu a fost un motiv ca sa ...

Re: Mi-e foame!

din 27 apr 2011 22:07 de ExoticDream

Foarte bine faci! Hraneste-ti, la propriu si la figurat, fel de fel de mici placeri, plimba-te, iesi cu prietenii, cumpara-ti lucruri noi, fa orice iti trece prin cap si nu are legatura cu el! Si mai ales.... aduna amintirile fizice (poze, ...

Nu se MAI poate asa ceva!

din 27 apr 2011 21:36 de ExoticDream

POTOLITI-VA! Chiar vreti sa trecem la masuri drastice? Daca ati fi copii de 11-12 ani, as zice, dar ca la 18-19 sa va intreceti in glume ieftine parca nu suna bine.... Ce exemplu dati pustilor de gimnaziu care, in loc sa se certe aiurea ca voi, au ...

Re: Re: Re: Pasi catre realitate.Decizia corecta

din 27 apr 2011 20:40 de deSigual

Mi se pare corect.Nu m-au intrebat nimic de baiat.. asta spune tot, "noi" suntem cele ce vom sta toata viata cu tema asta. Voi fi atenta, cel cu care voi fi va trebui sa ma astepte mult daca vrea sa fie cu mine.Multumesc pentru sfaturi ...

Nuvaring

din 27 apr 2011 19:02 de Alinussa

Doctorul ginecolog mi-a recomandat nuvaring,as vrea sa știu de la persoanele care îl folosesc dacă sunt ok cu el,dacă au avut probleme,dacă le-a deranjat in vrun fel si mai ales daca a rămas cineva însărcinată folosind nuvaring. Merci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim.

din 27 apr 2011 18:54 de simosimina

nu pe tine ma divinuleeee :))) cand nu te-am bagat eu pe tine in seama? :p pupici:-*:-*:-*

HIV...

din 27 apr 2011 16:59 de darque

Daca ati afla ca persoana iubita adica iubitul/iubita are HIV sau chiar el/ea v-ar marturisi cum ati reactiona?sau care ar fi primele lucruri pe care le-ati face?v-ati desparti de el/ea desi relatia e una de durata si serioasa?va intreb aceste ...

Re: Re: Despre abordare!!

din 27 apr 2011 13:13 de nickname

Daca tu nu poti sa o faci nu ii trage si pe altii in jos sa nu o faca.

Re: Re: primul contact sexual

din 27 apr 2011 11:41 de comy

Da am folosit prezervativ,la primul contac sexual nu a curs sange iar dupa 3-4 ore am mai incercat odata iar atunci ma durut mai tare si mia curs putin sange,iar a doua zi aveam 2 picaturi mici de sange pe chiloti,asa si a treia zi si a patra.Dar ...

Re: primul contact sexual

din 27 apr 2011 11:34 de victoria_ok

Cred ca e rezultatul lezarii himenului. Daca va curge in cantitati mai mari, fugi la medic. PS: V-ati protejat?

Re: Re: primul contact sexual

din 27 apr 2011 10:52 de comy

adica hemoragie in sensul de cantitatati maricele de sange nu?:((

Re: primul contact sexual

din 27 apr 2011 10:49 de Bozgoru

se mai intampla.. daca nu e hemoragie n-ai d ece sa-ti faci griji..

Re: Pasi catre realitate.Decizia corecta

din 27 apr 2011 10:39 de Bozgoru

eu iti zic doar... atat... gandesti foarte bine.. NU ai facut nici o crima... si toti cei care te acuza de crima sunt niste animale.. niste trogloditi.. niste oameni care o sa moara ignoranti... pot sa-ti zic doar sa ai grija de tine pe viitor.. si ...

Re: Re: Impotriva cainilor vagabonzi

din 27 apr 2011 10:29 de Bozgoru

robert-adrian.. nu o sa te jignesc.. dar iti spun asa sincer din tot sufletul.. daca o sa ai vreodata... un baietel.. sau o fetita .. asa pe la 2-3 anisori.. si un caine vagabond o sa-i sara la beregata (incat o s afie caz de stirile de la ora 5).... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim...

din 27 apr 2011 09:06 de DaNNY_DiViNO

aaa...what ? :blink: auzi, daca vrei sa ma tratezi cu indiferenta, zi-mi in fata :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 308 din 3731
«   1 ... 305   306   307   308   309   310   311 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare