Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Mi-e foame! din 26 apr 2011 22:16 de Ionela23
Ce pofta nebuna de mancare am :mellow:
ca niciodata :|
o sa ajung de 60kg in 3 zile daca continui tot asa:|:|
Vreau prajituri...daca nu era Pastele...nu mancam atat :((:o cred.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 apr 2011 22:03 de ubyalex
Iti meriti judecata
Dincolo pe lumea cealalta nu o sa mai ai parte de judecata de asta,acolo va fi mai rau:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 apr 2011 22:02 de deSigual
Vrei sa spui cu asta ca nu am nimic de invatat din situatia asta sau ce?
Mie mi se pare o greseala sa nu o fac cu prezervativ si sa ajung la asta, imi pare rau daca ti-am dat alta impresie..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim... din 26 apr 2011 21:57 de simosimina
m-am hotarat...indiferenta doare cel mai tare...asa ca asta-mi ramane de facut.
Daca bunatatea unora este considerata altceva...atunci ai grija...ca ceea ce urmeaza e pe cale sa te lase fara dinti in gura..si la propriu..dar mai ales la figurat!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa din 26 apr 2011 21:57 de deSigual
Daca o sa ma mai judecati mult pe seama asta, vreau sa se inchida "jurnalul" meu ,doar am spus ce am pe suflet,pentru asta era nu?Pentru asta era si site-ul asta, sa te ajute sa treci peste probleme nu?
Nu stiu, ai impresia ca rad si sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral din 26 apr 2011 21:15 de DoILookSexy
Tu iti dai seama cate femei ar muri daca ar fi adevarat ?
Terminati cu tampenile astea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pasi catre realita din 26 apr 2011 21:15 de deSigual
Sincer daca mama mea vroia sa ma avorteze, daca mi-ar spune acum asta, n m-ar deranja, vorbesc sincer, e treaba ei ce sa faca cu viata ei, e alegerea ei, trebuie sa isi traiasca prima data viata ea si dupa cand va putea avea copii vor trai viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare din 26 apr 2011 21:06 de ubyalex
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jur din 26 apr 2011 21:01 de fiat_lux_mihi
Cazul de fata este o extrema, mie imi vine greu a crede ca Ionela nu a observat timp de un an de zile ca partenerul ei mai calca si pe langa.
Am fost si Neica Nimeni(din descrierea mea, nu a ta) candva si am fost si calcat in picioare, regret ...
Re: Re: Re: Nu se poate asa ceva din 26 apr 2011 20:03 de ExoticDream
Ba pot sa te banez si am sa fac asta daca nu vei fi in stare sa adaptezi regulamentului acestui forum! Si daca ai 15 ani ce? Avem o multime de useri de varsta asta care se comporta civilizat si pot pune oricate intrebari doresc. Daca tu nu poti ...
Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal deschis) din 26 apr 2011 19:26 de ExoticDream
Da, de acord cu tine ca nu are nici un sens sa stai luni sau ani in sir langa cineva care in mod evident nu da doi bani pe tine, si mie mi se pare nu slabiciune, ci prostie curata sa tii cu dintii de o astfel de "relatie" chiar daca la mijloc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 apr 2011 19:21 de fiat_lux_mihi
Iti sugerez sa petreci putin timp in ardeal, n-am idee daca e vreo diferenta la concentratia de prostovan/m2 dar macar vorbesc rar.
Re: Re: Re: Re: Pasi catre realitate.Decizia corec din 26 apr 2011 19:12 de deSigual
Ce am scris eu aici era pentru a da un exemplu, sunt persoane ce invata din greseala lor, din greselile altora sau nu invata nimic..Vroiam sa spun,fetele, mai mereu se lasa influentate sa faca sau sa nu faca cu prez.Isi depun totala incredere in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pasi catre realitate.Decizia c din 26 apr 2011 18:58 de fiat_lux_mihi
Auzi limba, si daca se rupe prezervativul, unde se incadreaza?
Dupa tine cred ca ar fi omor din culpa.
Ai dreptul la opinie si din pacate trebuie respectat, dar prin badaranisme nu ajungi mai departe.
Opiniile sunt ca un penis, e ok sa ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal desc din 26 apr 2011 18:27 de fiat_lux_mihi
Ai dreptate intr-un fel, DAR, tine minte ca a doua putere intr-o relatie, dupa dragostea si atasamentul ce se presupun din oficiu este OBISNUINTA.
Ori din ce vad eu esti o fire prea analitica, de obicei este clar ca lumina zilei unde cine si cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jur din 26 apr 2011 18:21 de fiat_lux_mihi
Cea mai parsiva miscare, cand nu esti suficient de integru sa-ti asumi greseala, te victimizezi...
Ca o scurta comparatie, jefuiesc un magazin si cand ma prinde politia arat cu degetul societatea sau autoritatile, brusc m-am victimizat si e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal din 26 apr 2011 18:03 de Ionela23
Am renuntat la el oarecum,nu il caut si nici nu s-a intamplat a2a oara.
Cand am aflat ca m-a inselat i-am cerut explicatii pentru faptele sale iar raspunsul sau a fost:"Daca ma iubeai nu erai atat de calma in momentul de fata" si a plecat pur si ...
Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal deschis) din 26 apr 2011 16:55 de ExoticDream
Nu cantitatea prea mare de sentimente, ci tocmai LOGICA este cea care creeaza dificultati in astfel de situatii. Intr-adevar, daca stii ca cineva nu te vrea, dupa un timp relativ rezonabil realizezi ca nu mai este cazul sa insisti si te dai la o ...
Re: Re: Nu se poate asa ceva din 26 apr 2011 16:21 de LimbaDeBanana
DAR NU POTI SA MA BANEZI!!! AM 15 ANI PENTRU DUMNEZEU, MAINE, POIMAINE O SA VIN PE FORUM SI O SA INTREB CUM SA FOLOSESC PREZERVATIVUL SAU CEVA IN GENUL ASTA, DE UNDE SA MA INFORMEZ DAKA SUNT BANAT PE FORUMUL ASTA?
Re: Pasi catre realitate.Decizia corecta din 26 apr 2011 16:09 de LimbaDeBanana
http://www.youtube.com/watch?v=J4bQGmvZaHw
http://www.youtube.com/watch?v=6UmvhdCc7DM&NR=1&feature=fvwp
Esti o criminala, criminal-o! Indiferent cat ai vrea sa crezi ca nu esti, ai omorat o fiinta umana pana la urma, si chiar copilul tau! Dc nu ai ...
Pagina 310 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |