Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 apr 2011 15:25 de Ionela23
Scuze,poate nu vad bine dar nu am observat pe nicaieri jigniri la adresa ta din partea lor.
Anyway, e problema ta daca asa iti place sa traiesti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 apr 2011 13:50 de Rolando
Nu am zis ca sunt inteligent sau mai stiu eu cum,dar fata de tine sunt cu mult superior.Daca ar veni sa imi zica exoticdream ca sunt prost bata facut gramada nu ma deranjeaza deoarece stiu ca vorbeste o fata care are ceva in cap.Dar cand vi tu,o ...
Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal deschis) din 26 apr 2011 13:22 de Ionela23
Nu am zis ca nu pot sa trec, dar multe lucruri m-au marcat si nu le pot da la o parte atat de usor.Viata merge inainte si sunt constienta de asta.
:flowers:
Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal deschis) din 26 apr 2011 13:14 de fiat_lux_mihi
Cum sa nu poti, poate nu azi, dar maine... maine va fi mai bine.
Si va creste exponential, timpul vindeca, lasa lama deoparte si iesi in parc, totul in jurul tau revine la viata si tu refuzi cu desavarsire.
Cat despre ce zice exotic, nu-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai am nimi din 26 apr 2011 12:05 de DaNNY_DiViNO
Stiu cum e draga, si eu am trecut prin relatii astronomice de 4 ani, 2, 1.5.. stiu cum e, ce impresie iti lasa dar mai trebuie sa fi si cu ochii deschisi si sa profiti de clipele frumoase din relatie, atat cat sunt ele.. Unii oameni se schimba, ...
Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal deschis) din 26 apr 2011 08:47 de DaNNY_DiViNO
Daaaa...ce simplu ni se pare noua.. cand gandim logic si nu are rost sa ne mancam unghiile, ficatii si nervi dupa cineva care nu ne vrea nu?
Cand nu ne mai chinuim cu cineva care nu ne mai vrea, dam dovada de lipsa de maturitate
Cand stam ...
Re: Sex cu fratele vitreg! din 26 apr 2011 02:57 de Bozgoru
ai vazut si tu Cruel Intentions acu in 2011 si te-ai inchis in camera masturbandu-te gandindu-te ce frumos e sa ai o sora sa i-o tragi ca alcumva n-ai nici o sansa in viata asta ?
Re: Re: Re: Liviu Guta-6 voci din 26 apr 2011 02:46 de Bozgoru
eu am precizat intr-un alt topic ca ascultam cand aveam 18 ani si ca imi mai plac una doua.. din alea vechi de acuma 8-10 ani.. si acu pot sa zic cu adevarat ca nu imi plac.. si pot sa zic ca nu dansez pe manele dupa 2 beri sau 10 beri ca nu se mai ...
Re: Re: Mai putin importanta decat amicii lui? din 26 apr 2011 02:25 de SIMPLU
Mi-a zis sa vin dar am refuzat deoarece erau numai baieti si ma simteam in plus .Am preferat sa ies cu fetele decat sa merg la gratar si sa ma plictisesc.Chiar ma iubeste mi-a fost alaturi mereu in situatii dificile ,am trecut prin multe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 apr 2011 01:54 de ExoticDream
I-am spus, nu stiu daca a receptionat mesajul.
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Cum sa o fac sa fie a mea ...!? din 26 apr 2011 01:43 de McLove
Deci, pe romaneste, sa inteleg si eu...
Tu vrei sa-i dai la buca, sau sa te plimbi pe langa ea?
Incearca sa stai cu ea, faceti tot ce va trece prin cap, si daca e s-o pierzi.. macar sti ca ai avut-o. Daca stai asa, si nu faci nimic, cu nimic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Liviu Guta-6 voci din 25 apr 2011 23:57 de DRE
Nu.Nu cataloghez pe nimeni fara sa vad cum gandeste, vorbeste, actioneaza etc.
Daca am spus undeva pe forum ca toti cei care asculta manele sunt cocalari te rog frumos sa-mi dai quote.Am zis majoritatea, nu toti.
Am si eu amici care asculta ...
Re: Re: Re: Liviu Guta-6 voci din 25 apr 2011 23:26 de DRE
Nu a fost o intrebare de impresionare...:,
La ce familii au in general...nu mi s-ar fi parut ciudat sa fie ori fiul ori fratele lui Guta.
Nu stiu ce inseamna pentru tine " a asculta manele".Eu de exemplu, atunci cand zic ca nu ascult manele, ...
Re: Re: Liviu Guta-6 voci din 25 apr 2011 23:02 de McLove
Multumesc pentru post...
Acum aveti dovada ca "am grait adevar". V-am povestit despre cei care asculta manele, si ca pot ajunge undeva...
Aici aveti dovada ca cei care critica manelele, pot fi mai idioti decat unii care canta manele.
El e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare. din 25 apr 2011 22:43 de girls2
Usurel frate ca n-a fost vorba de tine.:ok:Auzi"pustiule" daca tot te dai mare spune unde ii folosit acest termen.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pasi catre realitate.Deciz din 25 apr 2011 21:51 de deSigual
Da, am invatat multe din asta, nu regret faptul ca am avortat, regret ca am ajuns la situatia asta,regret pentru ca daca aveam sa stiu luam pastila de a doua zi,regret ca nu am folosit prezervativ..dar s-a intamplat, (acum stiu ce tip de sange ...
Re: Re: Re: Re: Sex oral din 25 apr 2011 21:24 de nickname
Nu-i zi nimic.. pur si simplu sarut-o si coborara incet incet de la buze, pe gat, pe sani, pe abdomen pana ajungi unde trebuie... vezi din reactiile ei daca ii place sau nu (desi nu cred ca e nebuna sa nu-i placa :))). Daca iti zice nu, atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: despre abordare !! din 25 apr 2011 21:19 de nickname
Si ma rog, ce tampenie ti-a zis de iti venea atat de rau sa-l pocnesti? :P
Re: ziare din 25 apr 2011 20:13 de Rolando
Turcia:Fanatik(ziar sportiv),Vatan,Sabah,Millyet si Hurriyet,Fotomac,Yoremiz(siprintre acestea banuiesc ca sunt cateva sportive....le stiu de pe vremea cand antrena Lucescu Galatasaray)
Rusia:Pravda,St.Petersburg Times
Germania:Kiker,Der ...
Probleme de erectie din 25 apr 2011 19:33 de gyno
am si io o intrebare de ce nu se scoala penisu cum trebuie adik bat din cauza la stres?
Pagina 311 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |