Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2010 19:30 de compot
Pai in primul rand dupa cum ai putut observa iti trebuie slot pt. Card si in al 2 lea rand iti trebuie o cheie sa le deskizi. Esti aceesi care a postat sub numele smile? Ai sanse, sportul e keia:p
Re: anticonceptionalele! din 27 ian 2010 11:06 de McLove
[i]Chisturile sunt niste saculeti plini cu lichid si in cele mai multe cazuri sunt benigne. Acestea pot sa apara oricand si uneori sa dispara fara tratament. Daca ating totusi un anumit stadiu de dezvoltare, este putin probabil sa dispara pe cale ...
Re: Re: Re: Mesaj pentru generatia noastra din 27 ian 2010 02:33 de compot
ce tare, esti foarte neatent inclusiv acum ai fost! Bun... Beti, fumati, drogati-va. Acum va place dar inconstienta se plateste!!! Palmele vi le veti lua mai tarziu. Totul trebuie facut cu limita! Te apuci incercand. Incercare + incercare + ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Il vreau, ma vrea, dar din 26 ian 2010 18:00 de alintza
nu sunt destui draga mea...toti care sunt buni sunt luati. eu consider ca atata timp cat nu stai tu de capul lui sa va vedeti inseamna ca si el se gandeste la tine si simte ceva pentru tine.
e nasol sa te desparti brusc dupa o relatie asa de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Moralitate vs comfort personal din 26 ian 2010 14:15 de Psyche
mie-mi pare incredibil de complicat,totusi :blink:
Re: Re: Re: Re: Moralitate vs comfort personal din 26 ian 2010 14:00 de basturk
si voi, firefox si psyche, va traiti viata la fel.daca ati fi doar morali, ati fi sumbri,iar daca ati merge doar pe comfortul propriu....probabil acum erati vedete la stirile de la ora 5.trebuie sa fim realisti, suntem oameni
Re: Re: Re: inca putin... din 26 ian 2010 13:58 de McLove
Pai... cred ca iti dai seama ce interesant va fi. :mellow:
Si... daca va intalniti, trebuie neaparat sa "v-o trageti"?! :huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 14 din 26 ian 2010 12:06 de cherry_dream
sa stii :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: 14 din 25 ian 2010 22:22 de McLove
Eu nu am norocul sa gasesc fete pe care din doua cuvinte sa le trimit in pat. :ermm:
Nu caut unde trebuie! O:)
Re: Re: Re: Calitatile unui viitor sot! din 25 ian 2010 17:08 de Psyche
pentru ca e vechea conceptie in care asa trebuie sa se intample,pentru ca exista codul bunelor maniere care nu face concesii. pentru ca asa am fost obisnuite toate si asa se crede frumos.
poate nu e chiar atat de frumos.
orice femeie se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum e prima data????? din 25 ian 2010 14:09 de basturk
un petting...mai pe scurt:D
Re: Re: Re: Insarcinata la 17 ani.... din 25 ian 2010 13:18 de basturk
monicutza, daca nu sunt indiscret, la al catelea puradel esti?
Re: Re: Re: Insarcinata la 17 ani.... din 25 ian 2010 13:15 de cherry_dream
:`:` a?
Re: E adevarat ca copii ies prin zona intima? din 25 ian 2010 10:50 de Manilla
nu nu iese pe acolo, stai linistita !!
Din cate stiu eu, in fiecare exista o lista de asteptare pe care trebuie sa te inscrii pentru a primi un bebe.
Barza, face drumuri zilnice, si aduce bebeloi !!
:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 ian 2010 23:19 de sweety16
Eu am ramas traumatizata de cand m-a alergat femeia de serviciu cu matura prin liceu sa am duca la directoare ca fumam in baie:lol:De fapt nu ca ci pt ca arucasem chistocu pe jos...si n-am vrut sa-l ridic:lol:
Oricum pe cine ai batut cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 ian 2010 23:11 de McLove
Probabil... In viata trebuie sa profitam si de lucrurile negative.
De ce asociati matura cu o femeie de serviciu? :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bal din 24 ian 2010 21:20 de Firentze
In principiu a fost dans,playback si nu mai stiu... .Ma pricep cat de cat dar nu pot sa spun ca sunt experta...ma gandeam sa dansez pe o melodie de la pussicat dolls
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bal din 24 ian 2010 21:03 de sweety16
Incearca sa dansezi...te pricepi la street? Parerea mea e ca e cel mai interesant si ai atrage atentia insa trebuie sa te pricepi...
Sau nu stiu...chiar mi-ai dat de gandit...daca imi vine vreo idee ceva iti zic.Ce alte proble la originalitate ...
re din 24 ian 2010 20:14 de CristyM21
mda totusi eu am patit o faza si mai penibila ... intr-un fel nu teama k nu sarutasem pana acum era cine stie ce dar eu eram pur si simplu coplesit in prezenta ei in cat tremuram ... dupa ce ne-am intalnit la sfarsit nu am putut sa o sarut am tras de ...
Re: Re: Insarcinata la 17 ani.... din 24 ian 2010 18:05 de monica
buna am citit ce ai zis tu si sa stii ca nu este ceva de speriat pentru ca si eu am tot 17 ani si sunt insarcinata si pot spune ca sunt foarte fericita nu trebuie sa va speriati deoarece nu este nimic asa grav. eu zic sa nu avortati deoarece este si ...
Pagina 310 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |