Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: intarzierea menstruatiei

din 24 ian 2010 14:50 de cherry_dream

nu stiu..nu mi s-a intamplat.dar trebuie sa mergi la un doctor. du-te atunci la medicul de familie. nu sta asa, ca poate se agraveaza situatia. si nu mai da pe privat, da pe forum.

Re: intarzierea menstruatiei

din 24 ian 2010 12:23 de Psyche

am auzit si eu cazuri de felul acesta. spune-le alor tai si mergi la medic. in urma unor produse medicamentoase iti vei primi din nou menstruatia,dar desigur,trebuie cercetate detaliat si cauzele acestei intarzieri.

Re: Sa fiu cu el ori sa-l uit?

din 24 ian 2010 11:07 de yony

dak zici k uh vrei o relatzie serioasa dar stii k nu se poate io zic mai bine sa uitzi de el, pt k nu cred ca se va schimba vreodata!!! si in plus nu cred ca ai pututu ajunge sa tzii atat de tare la el dak nu aty fost deloc impreuna, iar ceea ce ...

Contactul cu EL in faza de sevraj.....

din 24 ian 2010 05:00 de ExoticDream

Cel mai rau te afunzi in neant si constientizezi cel mai clar faptul ca este [i]game over[/i] in momentele (daca exista asa ceva) in care ai tangenta cu EL. Cum se poate intampla asta cand ai primit deja papucii? Ei bine, exista cazul in care ...

Re: Re: Re: Re: majorat

din 23 ian 2010 19:05 de compot

e foarte bn k stii ce-ti doresti baby!B)

Re: Re: Re: majorat

din 23 ian 2010 18:51 de baby

depinde:lol: uneori nu trebuie sa fie nici mult nici big.....trebuie sa doar sa fie bine sau potrivit:lol:

eu va invat pe voi

din 23 ian 2010 16:26 de sme.adryan20

a saruta nui mare greu trebuie doar sa fii istet :rolleyes: si o sa vezi ce bine e sa saruti incit ai mari atracti incearca si tu nu sta cu gindu la altceva tu doar saruto iar gindul si gura ta va face restul nui asa cai miunat sa fi sarutat/a ?

Re: Calitatile unui viitor sot!

din 23 ian 2010 15:51 de Psyche

de ce nu s-ar inversa rolurile? cand o sa depasim si noi obiceiul asta de "hă-hă"? de ce nu am veni noi,femeile sa va luam pe voi din poala mamicilor si sa va infingem in lumea noastra(avem deja una) unde sa va simtiti voi intrusii?:mellow:

Re: Moralitate vs comfort personal

din 23 ian 2010 15:43 de Psyche

Poate uneori incadrarea in standardele societatii genereaza si comfortul personal si oamenii ajung sa-si dirijeze viata dupa ele. Si mai presus de atat sa fie satisfacuti si multumiti cu ceea ce fac. Pentru ca foarte putini oameni se simt ...

Moralitate vs comfort personal

din 23 ian 2010 14:45 de Firefox

De ceva timp ma framanta diferenta dintre moralitate si comfort personal. "Moralitatea este slăbiciunea creierului." De multe ori cand facem ceva moral contravine comfortului nostru personal (de cele mai multe ori psihic). De ce trebuie sa punem ...

Re: Re: Re: Exista vreun risc?

din 23 ian 2010 11:50 de basturk

perioada de fertilitate maxima ( de ovulatie) este de regula la jumatatea perioadei dintr-e 2 menstruatii.de ex: daca perioada sintr-e cicluri este de 28 zile, in cea de-a 14 zi riscul de sarcina este cel mai ridicat.perioada fertila este cu +/- 3 ...

Re: Varsta

din 23 ian 2010 11:30 de Psyche

daca e ceva ce nu o sa critic vreodata(pentru ca m-am saturat,nu de alta) sunt diferentele de varsta. in cazul acesta o sa incerc sa fiu totusi obiectiva dar sa-ti expun un caz. diferenta intre tatal meu si sotia lui este de 29 de ani,ei sunt ...

Re: Decalotarea penisului

din 23 ian 2010 11:26 de basturk

de ce oare nu va incepeti voi viata sexuala si gata?mergeti la baie si trageti ca disperatii de ea, de parca ar fi o comoara ascunsa si voi trebuie sa o gasiti.sa nu traiti cu impresia ca este din cauciuc.mai copilasi, lasati mai putza in ...

Re: Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informat

din 23 ian 2010 11:17 de basturk

da, super fain...cand esti crispat tot si ori speli fata pe fata, ori dai cu limba din dinte-n dinte:lol::lol::lol:

Re: Calitatile unui viitor sot!

din 23 ian 2010 02:46 de compot

El tre' sa aibe' bani, sa aibe vila, obligat masina, sa munceasca zi-lumina oficial sa te-ntretina..u sa faci c vrei...ai fi multumita?

Re: Sa fiu cu el ori sa-l uit?

din 22 ian 2010 21:40 de compot

La petrecerea d anul nou erai singura fata fara prieten? Dk da e clar ce vroia d la tine...dk nu, erai cea mai inofensiva, cea mai usor d manipulat. Sau poate omului kiar ii place d tine knd e beat! eu zic sa insisti si sa.i aduci aminte d acea ...

Re: Re: Probleme de comportament!

din 22 ian 2010 16:51 de compot

nu agat orice fata vreau, nu sunt casanova reloaded, nu trag la fete usuratice. La inceput iubesc doar k f repede dragostea fata d persoana iubita dispare... Am observat la prietenii mei, unii stau cu cate-o fata 6-7 luni timp in care fac sex abia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 ian 2010 14:44 de McLove

Daca nu ma insel, cred ca "tiganeste" e termenul corect. Oricum, nu pentru asta am dat reply... :, Probabil, multi sunt urati pentru limbajul lor, aici nu ma refer la limba. Multi, trebuie sa recunoastem, se dau de gol, singuri... Nu am nimic cu ...

Re: Probleme de comportament!

din 22 ian 2010 14:40 de basturk

nu vad ideea cu "sa iubesc pentru mai mult timp"...pai ce?tu ai iubit pentru 2 luni?aia nu a fost iubire.si cand o sa aparata, ai sa iti dai seama.daca ma insel, sa ma contrazici: daca tu agati orice fata vrei si faci ce vrei cu ea, pai parerea mea ...

Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 22 ian 2010 13:33 de adi-bos62

dalepace

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 311 din 1098
«   1 ... 308   309   310   311   312   313   314 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele