Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: stai linistita

din 18 ian 2010 17:12 de cherry_dream

cum poti sa spui asta? la inceputul vietii sexuale trebuie sa se protejeze toata lumea. nu cred ca vrea cineva sa se trezeasca cu vreo boala sau un bebe. de ce sa risti? si sa stai cu grija dupa aceea ca poate ramai insarcinata? chiar daca ...

Banc Show!

din 18 ian 2010 12:32 de SORIN28

- Nevasta te invata despre fericire: [b]sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede[/b] - Nevasta te invata despre necesitate: [b]nu ma interseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa[/b] - Nevasta te invata despre nudism: ...

Re: Am uitat sa iau pilula anticoncep

din 17 ian 2010 23:53 de simosimina

Mare greşeala..măcar dacă observai şi tu a doua zi... Însă aşa...trebuie să te protejezi 7 zile...

Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

din 17 ian 2010 19:32 de randoom

nu stiu cum is unii asa norocosi domne, logodnica...amanta... io nici macar nu am o prietena :lol:

Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

din 17 ian 2010 19:12 de Marriia

Sa il uit?Nu,niciodata ! Si sa stiti ca mi'am revenit,ma bucur de viata acum si ma rog Lui Dumnezeu sa imi dea putere sa pot sa ma schimb si sa devin mai ok,in primul rand pt mine,iar in al doilea rand pt cel pe care il iubesc atat de mult. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange

din 17 ian 2010 18:43 de cherry_dream

da,cam trebuie sa stie si el. sa-si noteze in calendar. asa poate observa si dereglarile si alte chestii. e important sa stii cu exactitate cand ti-a venit in ultimele luni.

Re: Va rog raspuns...

din 16 ian 2010 23:27 de sweety16

Mare chestie...pt asta iti faci tu probleme?Dar eu ca le zic alor mei ca vreau sa- vad morti in cosciug si ii urasc ce sa mai fac?Sau ca ii injur cand am nervi?...nici macar nu-mi cer scuze a doua zi si nu-mi fac nicio problema... ...si stiu ...

Re: Salut tuturor

din 16 ian 2010 21:50 de creata

salut foarte tare motto-ul tau,dar chiar asa sa fie?:S

Re: Doare dupa dezvirginare?

din 16 ian 2010 21:17 de cherry_dream

nu trebuie sa-ti fie frica. durerea depinde de tine si de partener. daca esti relaxata poti sa nu simti deloc durere. iar in cazul in care nu reusesti, 1 max 2 zile. dar nu trebuie sa-ti fie frica.. nu te gandi la durerea de dupa. gandeste-te la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai

din 16 ian 2010 19:16 de sweety16

Ohh as avea atat de multe de zis... In primul rand, nu crezi ca inainte de iubire e mai mult o obsesie? Nu e normal cum se comporta cu tine...mai mult isi bate joc de tine si te joaca pe dege, el stiind cat il iubesti. Nu e normal nici cum te ...

Re: Re: Despartirile

din 16 ian 2010 19:06 de creata

sicer sa iti zic....nush dk este asa de grava problema ta,mai ales k ai numai 19 ani ...gandeste-te ca vor veni altele mai grele si dk la asta nu vei reusi sa faci fata ,atunci la celelalte ce vei face????si eu m-am despartit de prietenul meu dupa ...

Re: Va rog raspuns...

din 16 ian 2010 15:34 de baby

iti ceri scuze si gata:lol:

Cearta cu familia...

din 16 ian 2010 15:20 de Cineva

Buna! Astazi au venit la mine bunica si matusa mea la o masa festiva. Cand eram la masa sora mea mi-a facut un teste anti-matreata. Trebuie sa mai spun ca inca de la inceput matusa mea imi facea capul patrat cu defectele mele. Cand mi-a facut testul ...

Re: Re: Re: Nu mai inteleg femeile!

din 16 ian 2010 13:37 de mandarina

:o asa sunt fetele:flowers: nu trebuie sa le intelegi ca ajungi la balamuc asa idem si la baieti:`

Re: Circumcizie

din 16 ian 2010 04:43 de Bozgoru

se spun multe.. ca nu mai intra microbi etc .. ca iti mai creste vreo 2 cm daca esti circumcis inainte de a avea contacte sexuale.. etc si etc... dar totusi.. : 1. e mai igienic doar daca nu te speli zilnic.. 2. daca ai 16-17-18 cm nu-ti mai ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama

din 16 ian 2010 02:18 de ExoticDream

Sigur locuiesti in Romania?!? Esti convins ca n-ai incurcat cifrele alea privind varsta? :blink::wacko::blink:

Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

din 16 ian 2010 01:43 de Marriia

Da,o sa trec la fapte,dupa un an de promisiuni desarte ,asta trebuie sa fac.Ma tem ca poate e mult prea tarziu:((..si inca ceva...noi nu am fost impreuna niciodata,doar la inceput,timp de 9 luni ,cam asa,am vaut relatii sexuale,dupa care in ...

Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 15 ian 2010 20:46 de dianita

nu trebuie sa inveti vine de la sine o sa vezi super fine mai ales primul sarut:-*:-*:-*:p:p:p:p

Re: Ura fata de parinti

din 15 ian 2010 18:55 de yony

depinde... ai mei s-au despatzit knd aveam io 3 ani, si de atunci si pana acum l-am vazut pe tatal meu cam de cel mult 5 ori... pt el nu prea simt nimic, dar il urasc din tot sufletul k nu a fost alaturi de mine knd am avut nevoie de el, si ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama

din 14 ian 2010 21:28 de sweety16

Nue ceva tocmai simplu...e destul de greu sa iti schimbi comportamenutul si stilul.chestia asta vine din interior...sau sfaturile sa vina de un prieten apropiat care sa fie langa tine...niste sfaturi de pe un forum nu te vor ajuta prea mult.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 313 din 1098
«   1 ... 310   311   312   313   314   315   316 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare