Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Probleme de comportament! din 22 ian 2010 11:05 de DarkAngel
In timpul asta in care stai singur trebuie sa te gandesti bine ce iti doresti tu de la o fata, ce te-a atras la fetele cu care ai avut o relatie pana acuma. De ce te simti tu singur chiar daca te afli intr-o relatie? (nu primesti atentia de care ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prea devreme??? din 21 ian 2010 22:29 de compot
nu stiu cum sunt altii si dc asteapta si cum pot astepta atat d mult o femeie! Dk nu vrea, stai linistit sunt multe altele care vor. Mesaj pt. Cea care postat: arde.te odata, ai 17 ani, nu o sa.ti afecteze cu nimic studiile! Ce.o sa faci dk el iti ...
Tot despre sevraj..... din 21 ian 2010 01:59 de ExoticDream
Pana aici ai avut, probabil, aceleasi reactii ca majoritatea celor care iubesc mult si se vad pusi in fata faptului implinit al naruirii brutale a castelelor de nisip care pana mai ieri pareau fiabile. De acum incolo insa, comportamentul tau depinde ...
Re: Re: nu stiu numele din 20 ian 2010 21:47 de simosimina
cum naiba să se ducă la dermatolog pentru infecţii vaginale??!?!?!?!?!
Ai băut gaz?
Ginecologul este cel care poate pune un diagnostic şi cel mai probabil are vreo infecţie..sau iritaţie de la săpun sau lenjerie intimă de proastă ...
Re: Re: Doare dupa dezvirginare? din 20 ian 2010 19:11 de yony
exact,...
durerea depinde si de cata rabdare are partenerul cu tine, si de cat esti de relaxata...
:rolleyes:
Re: nu stiu numele din 20 ian 2010 13:28 de loolx
cu travogen crema dar trebuie mers la un dermatolog nu la ginecolog pt.ca sar putea sa fie o ciuperca
Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea din 20 ian 2010 09:45 de basturk
tot ce vreau sa iti spun este ca nu e greu.daca esti o persoana care face din orice necaz o tragedie....nu ai sa rezolvi nimic.fi "tare ca piatra, iute ca sageata"
Re: Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa din 20 ian 2010 09:42 de Manilla
Bine la teorie, sunt si eu bun, stiu ca trebuie sa fiu optimist, stiu ca trebuie sa trec peste, dar cand ajung la practica, mintea si subconstientul lucreaza la maxim, trebuie sa fii intr-adevar tare.
Re: Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa o d din 20 ian 2010 09:34 de basturk
totul tine de cum vezi viata.daca sti sa te controlezi si sa iti vrei binele, treci peste.trebuie sa fi optimist
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 ian 2010 20:49 de McLove
http://www.youtube.com/watch?v=wVOGzSiMZ8c&feature=related
Ne-am nascut in locul nepotrivit!
In fiecare zi, adevarul iese la iveala. Prostia, domina!!!
Oare, cum era, daca nu era?:unsure:
Totul e o catastrofa naturala, mai mare ca "marele" ...
CAPITOLUL 3 - "De ce???" din 19 ian 2010 01:37 de ExoticDream
Dupa ore in sir de masurat in lung si-n lat camera, de rotit in jurul propriei tale axe de simetrie, de plimbat pe pereti, de inundat [i]sub[/i]perna in incercarea de a nu lasa tot poporul (fie el si apropiat) sa-ti afle problemele, in lipsa oricarui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete.. unde din 19 ian 2010 00:06 de dj
de acord cu tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt din 18 ian 2010 22:14 de cherry_dream
asa e. ma bucur sa vad ca mai sunt si baieti d-astia. :):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Crestere din 18 ian 2010 20:30 de McLove
Scoala chiar distruge vieti. Inteleg ca vrei sa inveti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai tot anul, fara sa faci ceva, extra-scolar.
Gandeste-te la copilaria ta! :ok:
PS: De ce am impresia ca stai toata ziua la calculator? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = s din 18 ian 2010 20:15 de piball
ee nu ca imi notez in calendar,dar asa mai stiu cand o putem face fara si cand e la ovulatie..si hop pun caciulitza[ :ermm: ].pana la urma este in interesul meu sa stiu asta fiindca presupun ca nimeni la 16-17 ani nu vrea un bebe mic asa ca trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: parinti.. din 18 ian 2010 18:11 de tot ala
ma tu inaite sa le prezinti parintilor prietenul tau trebuie sa le spui dinainte ca o sa il prezinti asta.i toata chestia
Re: Re: Re: Re: Prea devreme??? din 18 ian 2010 18:06 de tot ala
da si cine nu ar fi dezamagit cand iar spune prietena ca trebuie sa mai astepte un an-2 ca sa poata sa se bucure la maxim de relatie
Re: Re: parinti.. din 18 ian 2010 17:56 de roxanika
pai nu de tot..nu stiu care dintre parinti lui ii...deci ii pe jumatate:))ii numa umpic creol..si parintilor mei nu cred ca le-ar placea...
Re: parinti.. din 18 ian 2010 17:51 de McLove
Trebuie neaparat sa il prezinti parintilor? Nu ai o relatie de mult timp...
Conteaza daca e tigan? Poate era vreo problema daca era caine, porc sau mai stiu eu ce...
Daca doresti sa il prezinti parintilor tai, il iei de mana si il duci acasa. ...
Re: parinti.. din 18 ian 2010 17:49 de roxanika
am uitat sa spun...ca deja mi se face si rusine de el adica ma simt penibil fiind din orase diferite cand ne intalni sa stam pe afara prin frig sau ma rog mai megem la cofetari sau discoteci...nici el nu ma prezentat pana acuma parintilor...sa nu ma ...
Pagina 312 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |