Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal deschis)

din 25 apr 2011 19:17 de DaNNY_DiViNO

Si aveai la cunostinta ca esti a2a sau ai aflat inainte de despartire ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Liviu Guta-6 v

din 25 apr 2011 18:28 de Rolando

Mai sunt foarte multe la fel de interesante!Umplem 2 pagini de forum daca am pune toate linkurile de la manelel de genul acesteaia cu Aladin!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: In ultimul timp nu a mai aparut nicmic care sa se ridice la nivelul acestor ...

Re: Re: Nu mai am nimic.. (Jurnal deschis)

din 25 apr 2011 18:26 de Ionela23

Peste 4 ani jumate nu prea poti trece asa usor...chiar daca in ultimul an ai fost a2a..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Liviu Guta-6 voci

din 25 apr 2011 18:11 de Rolando

Se mai trezesc cate unii/unele care nu au pic de cultura muzicala(nu zic ca sunt eu ala cunoscator,dar am ascultat cate ceva din fiecare gen,mi-a placut sa ma informez despre trecutl formatiilor si al solistilor) si se dau patrati "Vai!Manele sunt ...

Re: Re: Re: Re: Liviu Guta-6 voci

din 25 apr 2011 18:02 de McLove

Niciodata! Vreti exemplu? O cunostinta, asculta manele cand vine in Romania. In tot blocul il auzi numai pe Guta. Ce e el? A fost olimpic pe tara la mate/info si acum e la politehnica din Viena. Alt exemplu? Altul? Altcineva, acum mult ...

Re: Re: Re: Liviu Guta-6 voci

din 25 apr 2011 17:55 de Rolando

Probabil toti am ascultat muzica populara.Si acolo se paote observa ca se vorbeste despre dusami si chestii dastea.Insa se vorbeste mai cu perdea.Manele,dupa aprerea mea sunt un fel de muzica populara adaptata vremurilor noastre. ...

Re: Mai putin importanta decat amicii lui?

din 25 apr 2011 16:51 de ExoticDream

Fie ca este o persoana credincioasa, fie ca nu, Pastele are totusi semnificatia unei sarbatori, la fel ca si Craciunul, o zi de nastere sau alta aniversare. De ce a considerat el ca este mai important sa faca gratar cu prietenii in loc sa ...

Nu mai am nimic.. (Jurnal deschis)

din 25 apr 2011 16:47 de Ionela23

M-a inselat, m-a parasit, mi-a aratat ca nu insemn nimic pentru el. Si trebuie sa ii demonstrez ca a gresit, ca merit sa fiu iubita, merit sa fiu iubita de el si de oricine. Vreau sa fi facut parte din viata lui si vreau sa inteleaga ca atunci cand a ...

Re: Re: Re: buna

din 25 apr 2011 16:20 de ExoticDream

Doar daca se plimba la Pitesti zilele astea.... P.S. Abia ti-am atras atentia sa nu mai faci astfel de afirmatii pe forum! Daca ai vreo suspiciune, scrie un mesaj unuia dintre moderatori! :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: Nu se poate asa ceva

din 25 apr 2011 16:15 de ExoticDream

Astfel de "posturi" sunt in general sterse, mai ales daca nu au nici macar un sambure de umor. Vom fi mai vigilenti de acum incolo! Pai... nu prea stii ce zici: la cele 13 sectiuni pe care le avem, un numar de 26 de moderatori ar depasi ...

Re: Re: Re: Re: Re: despre abordare !!

din 25 apr 2011 12:45 de DoILookSexy

Eu am dat un exemplu care merge pt fetele de varsta mea (16-17ani... :cat:

Re: Re: Re: Re: Re: despre abordare !!

din 25 apr 2011 12:39 de DoILookSexy

Sincer nu vad, tu te uiti cu ochelari 3D sau... ? PS: am vazut ca el a zis dar eu am intrebat cum continua !

Re: Re: Re: Re: despre abordare !!

din 25 apr 2011 10:30 de dorinda

Pentru ca si eu am fost abordata in parc de vreo doua ori si aceeasi reactie de respingere am avut-o de fiecare data. Mi-ar fi facut o mare placere sa-l si pocnesc pe tip. Daca nu te loveste, zi mersi, dar ai sunt sanse foarte mari sa fii ...

Re: Nu se poate asa ceva

din 25 apr 2011 01:28 de ExoticDream

Avantul tau de mare detectiv a indus pagini intregi de discutii sterile, asezonate cu jigniri, implicand si alti useri si plictisindu-i pe cei mai multi, asa ca.... POTOLESTE-TE! Lasa astfel de "probleme" pe seama moderatorilor si a adminului, ...

Re: Re: Re: Re: Am o problema

din 25 apr 2011 00:56 de ExoticDream

Afirmatia mea a fost facuta pe baza faptului ca in acest topic (si doar aici) tu si Prost ati "cazut" pe acelasi IP, INSA McLove are dreptate, te poti insela in cazul IPurilor dinamice, a mai fost o astfel de situatie chiar zilele trecute, in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pasi catre realitate.Decizia c

din 24 apr 2011 23:22 de ThT

Nu regreta ceea ce ai facut.A fost alegerea cea mai buna.Varsta ta nu e una pentru a avea un copil.Cred ca te-ai fii simtit mai rau daca treceai pe strada iar copilul spunea"mami vreau aia" iar tu nu ii puteai lua.Toate la timpul lor.Din greseli ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Liceene sexoase

din 24 apr 2011 22:28 de DRE

:)) Esti chiar amuzant.Nu as avea nevoie de nimic de la el.Ai mei sunt cu multe peste ai lui oricum :)) Faza e ca eu nu intru pe forum sa ma laud cu ce functii au parintii mei si nici sa spun cati bani imi baga tata pe card :)) Imi pare rau ...

Re: Pasi catre realitate.Decizia corecta

din 24 apr 2011 21:33 de Ionela23

Durerea pe care o simti acum se va diminua in timp.Nu te simtii vinovata pentru ca nu rezolvi nimic ci vei trece mai greu peste asta.Apropo acel tip e alaturi de tine?

Pasi catre realitate.Decizia corecta

din 24 apr 2011 21:23 de deSigual

Incerc sa gandesc ca nu sunt prima nici ultima persoana ce trece prin asta, si ca putea fi mai rau, mult mai rau.Nu stiu daca ma mint singura dar de ceea ce sunt convinsa e ca niciodata nu mi se v-a mai intampla.. In vara trecuta am cunoscut un ...

Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 24 apr 2011 20:40 de SIMPLU

nu cred ca merge pt ca ii stiu temperamentul si va pune capat relatiei

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 312 din 3731
«   1 ... 309   310   311   312   313   314   315 ... 3731   »

loading...