Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu nu shtie sa

din 14 apr 2011 20:03 de koolsavas

Un macho iti linge omuletu` la cat de tare e:))

Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu nu shtie sa saru

din 14 apr 2011 19:59 de dorinda

Cam greu, mai ales daca tipul e unul de-ala care are aere de macho.

Re: Re: Re: Re: Prietenul meu nu shtie sa sarute

din 14 apr 2011 19:58 de koolsavas

In cazul tau,da,foarte scarbos:)) dar daca nu stie sa sarute,incearca sa-l inveti tu:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 apr 2011 18:50 de DaNNY_DiViNO

depinde.. daca gandesti cu capul sau cu pula..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva intre el si

din 14 apr 2011 18:49 de DaNNY_DiViNO

dar de ce nu treci mai departe? iti place sa te joci asa aiurea? neeeeext frate daca nu merge, nu merge, ce mai tragi de caine mort?

Re: Re: Re: ajutor

din 14 apr 2011 18:39 de ThT

Nu te poti increde in rezultatul de acum.Ai rabdare... Daca spui ca nu a ejaculat in tine,sunt destul de rare cazurile in care fata ramane insarcinata din cauza picaturii placerii.

Cadoul potrivit la aniversarea a 4 ani de relatie

din 14 apr 2011 18:19 de azul

buna...sapt viitoare implinim 4 ani de relatie cu prietenul meu...si in plus in aceasiasi zi e si ziua lui nu stiu ce cadou sai iau ,mam sturat sa ii iau haine si parfumuri...as vrea un iphone 4 dar e prea scump...:(vreo 700 de euro..hai daca ar fi ...

Re: Prietenul meu nu shtie sa sarute

din 14 apr 2011 15:21 de DRE

Spune-i!...intr-un mod cat de cat dragut...o sa se simta cam prost dar asta e... Incearca sa-l inveti tu...daca nu reusesti, gaseste-ti pe altcineva.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un

din 14 apr 2011 12:38 de Melisa

Multumesc pentru sfat . Mereu imi zice : eu sunt diferit ! . Si nu am zis niciodata ca nu e asa.. doar ca si eu ii acceptam unele prostii pe care le zicea.. daca era el se supara.. na ce sa zic il iubesc si din dragoste faci multe.. dar cate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfa

din 14 apr 2011 12:23 de dorinda

Nu te uita. Intreaba-l de ce nu mai vrea sa fie cu tine, dar sa-ti spuna exact ce il deranjeaza, nu ca esti imatura. Poate tu nu esti constienta ca ai un comportament pueril in anumite situatii, asa ca ar fi foarte bine sa-ti spuna. Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfat ,

din 14 apr 2011 12:12 de Melisa

Are un orgoliu ... si daca il las , cand ma voi intoarce va zice : Deja te.am uitat , mie mai bine fara tine . Asta mi.a tot zis de o saptamana si acum 2 zile probabil l.a apucat doru . desi eu tot incercam sa ma impac.. Ma rog..si a venit la mine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfat , va r

din 14 apr 2011 12:08 de dorinda

Hmm..atunci lasa-l un pic sa sufere, sa vada cum e fara tine. Daca poti sa nu mai vorbesti cu el o perioada, ar fi bine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfat , va rog :

din 14 apr 2011 11:58 de Melisa

Adevarat . ! Dar toate problemele se rezolva . Ma gandesc ca daca ne iubim nu are rost sa punem punct relatiei . ! Ci sa gasim impreuna rezolvari ale problemelor.. Sincer nu ma vad fara el . Adica tot plang si el vede cat sufar , ii e mila de mine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfat , va rog :) !

din 14 apr 2011 11:54 de dorinda

Mofturi. Ori vrea sa fie cu tine, ori nu. Oricum, treaba cu maturitatea este discutabila, fiecare gandeste matur in anumite privinte, iar pe altele poate sa le trateze superficial. Gandeste-te daca nu cumva el nu mai vrea sa fie cu tine si ii ...

Re: Re: Re: Un sfat , va rog :) !

din 14 apr 2011 11:23 de dorinda

Da, cunosc astfel de situatii. Discuta cu el ce anume il deranjeaza si incercati sa ajungeti la o intelegere. Pana si el da dovada de imaturitate ca se poarta asa cu tine. Asa ca ori impreuna si va intelegeti, ori despartiti de-a binelea.

Re: Re: Un sfat , va rog :) !

din 14 apr 2011 11:10 de Melisa

Pai nu pot sa zic ca sunt fapte grave . Adica nu l.am inselat . Ci.. pot sa zis "vorbea gura fara mine " . Mai ziceam uneori cate o tampenie el se supara .. Sau pur si simplu imi zicea : Maturizeazate:-??. Nu mi.a zis exact motivele.. Doar ...

Re: Re: Re: a mai primit cineva acest mesaj?

din 14 apr 2011 08:53 de DaNNY_DiViNO

nu trebuie sa traduci nimic nici sa dai mesaj sau avertisment inapoi.. direct banare.. asta e model de user fals care trimite un text tradus prin google, d-aia e asa prost tradus, la care daca ii raspunzi te vrajeste cu o poveste de doi lei in ...

Re: Usturime in capul penisului

din 14 apr 2011 07:22 de Bozgoru

da cu crema hidratanta...

din 14 apr 2011 07:17 de Bozgoru

nu mah.. se pare ca tu nu poti gandi la un anumit nivel.. asa la un moment dat ai pana si te opresti.. nu poti mai mult ..ce sa facem.. :D mah omule... faptul ca stii ca ii zice mache... faptul ca stii ce manaca simona sensual la cina.. inseamna ca ...

din 14 apr 2011 01:20 de Machiavelli

McLove,uneori faci exces de zel.Pana la urma si la coada fiecare crede in ce doreste.Ca e credincios,ateu sau mai stiu eu ce masoni sau credinta in mamele lor trebuiesc lasati in pace.Cred ca din timp ce crezi in Dumnezeu esti constient ca daca El ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 334 din 3731
«   1 ... 331   332   333   334   335   336   337 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare