Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

:)

din 15 apr 2011 19:08 de Rubiks

Ca tot se vorbeste de ejaculare...find virgin am si eu o intrebare ..o sa para stupida pentru unii dar..sper sa inteleaga nelamurirea.. Cand se termina actul sexual,respectiv cand baiatul trebuie sa ejaculeze..purtand prezervativ..poate sa ...

Re: Re: Re: Greutate mica!

din 15 apr 2011 18:54 de dorinda

De la antibiotice dormi ai dormi toata ziua daca s-ar putea.:lol: Daca nu vrei sa mergi la sala, sa stii ca sunt pe internet retete pentru ingrasare, sau poti sa faci o vizita la nutritionist care o sa-ti faca o dieta special pentru tine.

Re: Re: Cadoul potrivit la aniversarea a 4 ani de

din 15 apr 2011 18:52 de azul

ms...chestia ii ca el vrea iphonu intelegi?si daca ala ii place mi´ar fi placut sa il iau da mno asta e ,si cat despre weekend la mare ,munte etc. nu avem timp pt ca muncim amdandoi.. acuma de paste avem 4 zile libere impreuna el nu ii genu ...

Re: a mai primit cineva acest mesaj?

din 15 apr 2011 18:18 de rar2112

Sunt adevarate retele de facut bani in spatele mesajelor. Daca "sapati"putin pe net o sa gasiti multe chestii socante...am cunoscut pe cineva care din naivitate a platit 2000 € si a fost o mare tzeapa.....GRIJA! !!

Greutate mica!

din 15 apr 2011 13:13 de nebun

Buna , ma confrunt si eu cu o problema , mai exact greutatea mea. Eu merg pe varsta de 19 ani , am 1,72-1,74 m si 55 de kg ceea ce e foarte putin. Vreau sa iau si eu in greutate dar nu pot , mananc cam de 4-5 ori pe zi si multicel , sport nu fac ...

Re: Re: Re: Sex oral + aparat dentar

din 15 apr 2011 12:42 de CA

Vai! :D

Re: Re: Fetele sunt atrase de inaltime?

din 15 apr 2011 11:41 de Rolando

Eu am rezerve in privinta cresterii datorate inotului.Am facut si eu inot cam jumatate de an...2 sedinte pe saptamana si am 1.77(ca si taticamiu).Poate o sa spui ca e putin o jumatate de an,dar am un prieten care a facut 4 ani de inot si el are tot ...

Re: Cadoul potrivit la aniversarea a 4 ani de rela

din 15 apr 2011 03:42 de Bozgoru

vorbind din pct de vedere al unui baiat... si mai ales din pct meu de vedere... uite eu n-as vrea sa primesc nimic.. na eu nu sunt ca ceilalti oameni.. sa vreau cadouri de ziua mea.. eu ma simt mereu prost cand stiu ca cineva a cheltuit bani pt ...

Re: Ceva intre el si

din 15 apr 2011 03:32 de Bozgoru

chillll chillll Gusfrabaaaa!! You are one with the universe:D

Re: Re: Re: Re: Help:((

din 15 apr 2011 03:32 de Bozgoru

genial:D

Re: Re: Sex oral + aparat dentar

din 15 apr 2011 02:41 de ingerul

E rezistent glandul , n-are nici pe naiba , depinde doar de un singur lucru : cat de rezistent este el la durere ! Daca e rezistent la durere , atunci o puteti face :ok: . Sangele sa nu dea :-`

Re: Prietenul meu nu stie sa sarute

din 15 apr 2011 01:53 de ExoticDream

Ma intreb cam cati ani aveti.... Estimez ceva gen 13-15... Si daca nu are experienta in ale sarutului se darama cerul? Sa fie acesta un criteriu dupa care iti alegi partenerul? Interesant.... Peste cateva luni, altuia ii vei da papucii dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 apr 2011 01:38 de Machiavelli

Daca am gandii cu p**a atunci nu ne-am mai insura niciodata :,:ok:

Re: Cadoul potrivit la aniversarea a 4 ani de rela

din 14 apr 2011 23:56 de ExoticDream

In nici un caz bani! Dupa 4 ani impreuna este imposibil sa nu stii ce isi doreste. Daca varsta ta din profil este reala, daca n-ati facut asta pana acum si daca aveti un pic de romantism si spirit de aventura......, cumpara bilete de avion si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva intre el si

din 14 apr 2011 23:46 de Firentze

Pai nu mai trag deodata ce m-am convins ce fel de om e! Adica ma minte in fata, imi dau seama ca ma minte, nu zic nimic, dar risca sa aflu(el crezand ca nu-mi dadusem seama inca). Azi i-am facut surpriza de a ma purta normal(nu m-am prefacut, chiar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfa

din 14 apr 2011 23:46 de ExoticDream

Este adevarat ca baietii au un orgoliu exagerat, insa in combinatie cu o minte relativ matura ar trebui ca ei sa poata lua decizii corecte. In cazul tau, dupa parerea mea, orgoliul este doar un camuflaj in spatele caruia se ascund motivele reale ...

Re: sex oral + aparat dentar

din 14 apr 2011 23:18 de dorinda

N-am purtat aparat dentar, dar daca as fi baiat, nu m-as risca...e zona sensibila si daca se intampla vreun accident, e cam jenanta treaba.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe

din 14 apr 2011 20:30 de LimbaDeBanana

ok frate, te-am inteles, multumesc mult pentru raspunsuri!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele

din 14 apr 2011 20:28 de koolsavas

Daca te iei dupa tot ce zice lumea,ajungi la balamuc:) nu te mai stresa atat,ai 15 ani,ai destul timp sa te dezvolti. Mai bine ti-ai vedea de scoala:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele sun

din 14 apr 2011 20:27 de LimbaDeBanana

frate, dar lumea spune ca daka dormi, cresti.Sa ma chinui sa dorm mult?O sa cresc daca o sa dorm mult?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 333 din 3731
«   1 ... 330   331   332   333   334   335   336 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare