Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!! din 14 apr 2011 00:35 de Rolando
Ubyalex poti incerca linistita la scoala de politie din campina.La probele sportive nu o sa ai probleme (daca se organizeaza ca anul ...
Re: Insarcinata? din 13 apr 2011 19:33 de simosimina
Testul trebuie să îl faci la 10 zile de la contactul acela...este foarte posibil ca până să fi scos el penisul sperma să fi pătruns in vagin...
Re: Re: Re: Ejaculare in afara vaginului...risc de din 13 apr 2011 19:31 de simosimina
da? wow...nu știam că ovulul e pe labii mai nou :D:wacko::lol::lol::lol:
Re: Re: :) Prima Data din 13 apr 2011 16:11 de Rubiks
Protectia este asigurata :D ..imi este foarte frica de consecintele unui sex neprotejat..:mellow:
Cat despre preludiu..nu stiu cum sa procedez propriu zis..eu de obicei sunt foarte "pupacios" ...
Spuneti-mi si mie parerea despre urmatorul ...
Re: Problema din 13 apr 2011 15:52 de nairdao
Ar fii o mica problema, dar daca stii cat de cat sa o folosesti poate scoti si tu ceva. Esti obez ?
ps. cred ca ar fi bine sa consilti un medic.
Re: Am des erectie din 13 apr 2011 11:59 de drooz
taiel:))
Re: :) Prima Data din 13 apr 2011 11:56 de drooz
salut ,cum au zis si ceilalti colegi cel mai important lucru e sa te protejezi ,apoi conteaza foarte mult preludiu ,nu un pupik si haida sex ,nu merge asa ,un preludiu cat poti de lung ar fi foarte important ,apoi treci la actul propiu-zis si de aici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 apr 2011 11:37 de Prost
Prima oara am vrut sa imi pun Sephiron dar vazand ca sunt unii asa ca tine care rad din orice l-am ales pe asta.
Omule da ce negi atata ca nu exista Lucifer si astea ca daca zici ca nu exista el nu exista nici Dumnezeu vorba lui Koslavas, sau esti ...
Re: Re: Re: Ejaculare in afara vaginului...risc de din 13 apr 2011 07:25 de DaNNY_DiViNO
inseamna ca nu a ejaculat numai la intrare ci si inauntru..
Re: Re: Re: Re: Re: singura si insarcinata din 13 apr 2011 03:52 de Bozgoru
la cei 1000 de ani care ii ai tu.. te duce cam greu capu... daca aveam si eu un mileniu.. poate nu eram asa un badaran prost crescut... si nemilos imptriva retardelor.. si eram si eu asa intelept.. precum esti tu.. Forza Ehova..
Re: Atributiile moasei de botez din 13 apr 2011 02:50 de ExoticDream
Subiectul tau cu moasa va pleca la sectiunea "Altele" maine!!!
Pana atunci, o simpla cautare pe Google a relevat urmatoarele:
"Lumea satului romanesc ascunde incredibile traditii legate de nastere.
Ele nu numai ca s-au pastrat in ...
Re: Re: Re: Ceva intre el si din 13 apr 2011 02:31 de dorinda
E aiurea! Mie una nu-mi plac astfel de "prieteni". Mai bine ii numai pe degetele de la o mana si stiu ca aia chiar imi sunt prieteni decat sa stiu ca am 100 si nu pot apela la niciunul cand am nevoie de putin ajutor.
Re: Re: Ceva intre el si din 13 apr 2011 01:23 de Firentze
Cu el vorbisem deja de duminica. Si nu m-a refuzat in mod direct, ci politicos. Am trecut peste... deci cred ca era vorba mai mult de orgoliu. Mai mult m-a deranjat ca asa-zisa mea prietena m-a vorbit de rau pe la spate, azi l-am sunat pe el nu mi-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 apr 2011 00:17 de Rolando
ce sunt copilariile astea? "nu il stiu pe X deci sunt special" ...si daca ar fi sa gandim asa,eu as fi special,deoarece sunt singurul de pe aici care auzise de Mache,nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :) Prima Data din 12 apr 2011 23:36 de Rubiks
In cazul meu...fata nu mai este virgina..ea sigur se simte in siguranta..eu sunt cel care sunt stresat... :((
Re: Re: Re: Re: Re: :) Prima Data din 12 apr 2011 23:09 de koolsavas
Nu cred ca e un risc sexul oral :) sunt sigur ca o sa-i placa si o sa o duca pe "Muntele Venus" :)) Ti-am zis,cel mai important e faptul ca te protejezi si apoi preludiul. Daca esti romantic,incearca sa ii faci ceva gen multe ...
Re: Re: Re: Re: :) Prima Data din 12 apr 2011 23:04 de Rubiks
Ma mai poti sfatui si cu altceva ?!
Sunt chiar stresat pe chestia asta , vreau sa fie ceva ce sa-mi amintesc cu placere..eu sunt un tip mai romantic..am invatat ceva si despre sexul oral...baiat la fata...dar nu stiu daca sa risc sau nu ? !
Re: :) Prima Data din 12 apr 2011 22:41 de koolsavas
Important e sa te protejezi!
:) Prima Data din 12 apr 2011 22:40 de Rubiks
Buna tuturor ...Am 16 ani si sunt virgin..sunt aproape sigur ca imi voi pierde virginitate cat mai curand si as vrea sa ma informez si eu despre cateva chestii esentiale pentru prima data cand o voi face...
Sunt foarte sigur pe calitatile mele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lumea asta! din 12 apr 2011 22:06 de dorinda
Asta e veche, se stie, daca veneai cu ceva nou, mai ziceam...
Pagina 335 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |