Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Marimea penisului din 12 apr 2011 20:47 de Rubiks
Stai calm....creste el...mie mi-a crescut cu timpu..de pe la 14 ani a inceput sa mi se dezvolte corpu..acum am aproape 16 si vreau sa spun ca sunt foarte fericit de progresele obtinute in ultimii aproape 2 ani...Poate tu te dezvolti mai greu..o sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lumea asta! din 12 apr 2011 20:04 de koolsavas
Presupun ca daca nu crede in Lucifer(Satana) nu crede nici in Dumnezeu , de asta am zis :)
Re: Re: Lumea asta! din 12 apr 2011 18:11 de Prost
Nu e ca sunt facute de Iluminati dar au 3 varfuri si la fiecare ai putea pune cate un 6 ce ar rezulta 666 poate ca la asta a vrut sa se gandeasca
Si eu nu ma refeream la piulite ci la ochiul atotvazator al lui lucifer bai
Re: Lumea asta! din 12 apr 2011 13:43 de McLove
Incredibil... daca si piulitele tip triunghi sunt facute de Illuminati, e clar!
Da ma Prost, daca maine cele "6 persoane" vor ca tu sa mori, o sa mori!
pa.
illuminatishit:.
Re: Adolescenta din 12 apr 2011 13:43 de dorinda
N-ai cum sa "inervezi" pe cineva, ci doar sa "enervezi". Ceva nu se leaga in toata povestea ta: ce motiv are colega sa te santajeze? Chestia cu enervatul nu este suficient pentru ca cineva sa faca asa ceva.
Cred ca draga ta colega te-a prostit ...
Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 12 apr 2011 13:06 de SergiuMarius17
Ba ! Deci uite ,sa te lamuresc. Sa nu intelegi gresit,e super ok k esti timid,nu fumezi,nu bei,si toate alea,sa nu ma intelegi gresit.O sa-ti gasesti jumatatea pana la urma.Insa daca vrei sa ai si tu multe fete ca prietenu` tau...Asculta ce am de ...
Lumea asta! din 12 apr 2011 07:48 de Prost
Ce a ajuns din lumea asta am gasit pe youtube ceva ce nici nu ma asteptam sa gasesc si tocmai in ce desen animat.....
Bun stiu ca majoritatea o sa va uitati doar la primele 30 de sec dar daca vreti sa aflati la ce ma refer uitativa la tot filmul ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!! din 12 apr 2011 02:26 de dorinda
Se vede ca n-ai calcat demult prin Iasi. Un singur lucru nu trebuie sa faci aici: sa port tocuri. Ori iti rupi tocul, iti scrantesti glezna, sau iti sucesti gatul. Dar daca tii neaparat sa te risti astfel, recomand tocuri mai groase, nicidecum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!! din 12 apr 2011 02:24 de dorinda
Nu. M-as fi uitat urat la tine.
Re: Ceva intre el si din 12 apr 2011 00:03 de crespo23
Sincer eu cred ca ti-a fost ranit orgoliul, nu ca incepi sa simti ceva pentru el.
Re: Re: Ejaculare in afara vaginului...risc de sar din 11 apr 2011 23:01 de deSigual
...
Daca ejaculeaza la intrare da, ramai si din pacate am proba..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!! din 11 apr 2011 20:25 de nairdao
Si eu vreau sa ma indrept, mai incolo desigur spre medicina psihiatrie. Iti trebuie doar un vocabular, nu foarte colorat si sa stii sa fai sfaturi. Si la cati aomeni disperati sunt in Romania, stai linistota ca vrei avea clienti.
P.S. Scuzati-ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!! din 11 apr 2011 20:16 de Bozgoru
e confidentialitate daia.. daca eram intre 4 ochi imi dadeai si-o palma
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lu din 11 apr 2011 18:11 de Bozgoru
si de unde kkt sa stiu eu ca lu ianuli ii zice mache? ti-am zis mai sus.. nu-s om asa simplu.. nu stiu detalii dastea.. :D
Re: Re: Re: Re: Nelamurita!! din 11 apr 2011 18:05 de Bozgoru
stai mah cine a zis ca blamez iasul..? pur si simplu e o nebunie sa te duci la facultate in alt oras cand esti din bucuresti!! n-as plecat din bucuresti in nici un alt oras nici daca mi-ar oferi aia un salariu de 10 ori mai mare... draq in Brasov ...
Re: ce inseamna uter retrovers? din 11 apr 2011 17:44 de dorinda
Daca ai fi dat o cautare pe Google, ai fi gasit in nici 5 secunde raspuns la problema ta. Dar fiindca ti-e lene sa faci asta, uite ceva mai detaliat:
http://sexpert.ro/articole/sanatate/sanatate_feminina/uter_retrovers.html
Poate reusesti ...
Re: ce inseamna uter retrovers? din 11 apr 2011 17:43 de Ionela23
Pozitia uterului e orientata usor spre posterior.
Dar nu vad de ce ar fi suparata mama ei :huh:
Ce inseamna uter retrovers? din 11 apr 2011 17:20 de sexsex
am o prietena la spital si cik iau zis doctori k au uter retrovers si maiksa knd a auzit cik sa suparat dar ea nujtye ce ins asta va rog daca puteti sami spuneti ce inseamna astea vas fi foarte recunoscator :heart::D multumes
Re: Re: Re: Help!m-am indragostit de verisorul meu din 11 apr 2011 14:29 de girls2
Daca e s-o luam asa,toti suntem rude.
Re: Help!m-am indragostit de verisorul meu! din 11 apr 2011 14:11 de Nekunoskuta
Varu' lu' vara lu' mama bunicii verisoarei cumnatei mele...bulshit!!! Gradul de rudenie de care povestesti tu este gradul VII-VIII, poate chiar mai mult. In Romania nu se accepta nici civil nici religios casatoria (nu cred ca e cazul vostru insa) ...
Pagina 336 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
75 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |