Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 14 dec 2009 22:56 de sgc
ok. inseamna ca trebuie sa te iubesc eu, mai putin decat o fac, ca sa fie cum ma iubesti tu si sa-ti interzic foarte multe. de acord - impreuna la bine si la greu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES din 14 dec 2009 22:23 de pumpkin_
Nu e vorba de fanatism, ci de adevar.
Daca nu te-ai nascut ortodox, te poti boteza.
Nu cunosc judecatile lui Dumnezeu - cum judeca persoanele ne-ortodoxe care nu au cunoscut ortodoxia.
Comparatia cu cartofii si inghetata nu e buna aici; ...
Re: Re: Re: Pozitii sexuale preferate din 14 dec 2009 20:55 de tot ce se po
Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 14 dec 2009 19:23 de McLove
Din cate am citit, tu esti de vina. Tu zici ca te-ai schimbat, dar trebuie sa ii arati ei. Incearca sa o "recuceresti". :,
PS: poezia este foarte frumoasa, dar te rog sa renunti la "y", e urat..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A new life... din 14 dec 2009 17:45 de McLove
De multe ori m-am gandit sa ma arunc de pe scaun, dar curajul fuge in momentul acela. De ce? O intrebare buna..
Vreau sa alerg, sa las totul in urma, dar... viata e dura, trebuie dezvirginata! :`
Why?
.bye baby, see you soon. :love:
Re: Re: Prietena mea nu vrea sa auda de sex oral!! din 14 dec 2009 17:27 de McLove
Asa este, tu mai trebuie sa dai pe la scoala, apoi sa faci sex cu o fata, nu cu mana. :ok:
@ano_nim
Incearca prima data un preludiu, incearca sa o saruti, apoi cobori incet. Dupa o sa vezi ca o sa vrea singura.
Incearca sa nu ii zici direct: ...
Re: Re: Re: Re: Cum saruti? din 14 dec 2009 17:24 de McLove
:lol:
Imi place cand arata cum o pupa pe aia pe faţă. :lol:
PS: mi se pare mie, sau ala e prea bronzat?
Re: Re: Re: Cum saruti? din 14 dec 2009 16:20 de baby
trebuie sa vedeti asta pana la final...
http://www.youtube.com/watch?v=NfiGrvwiqp8
mi-a facut greata dar m-am si amuzat:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: cand fac sex mise culca penisu din 14 dec 2009 11:01 de McLove
Iei un castravete si ti-l bagi in c*r. :ok:
Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 14 dec 2009 04:01 de necunoscut
ce pot spune si eu acum vazand ca toti va dati cu parerea...fiecare are in felul lui dreptate....daca nu esti sincer cu o fata si vrei totusi sa o exciti incearca cand vb cu ea sa te uiti in ochii ei si sa o minti cat mai frumos....daca vrei doar ...
Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginare din 14 dec 2009 02:15 de msk
deci .....:D femeie inainte de a fi dezvirginata trebuie sa te joci putin cu ea...adika" sa o incalzesti" dk ai reusit acest lucru se poate aplica orice pozitie la fel ca gletu pe perete ..... va urez mult sex:*:*:*:*:*
Re: Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea fet din 13 dec 2009 22:28 de McLove
Asa este, de exemplu eu nu prea iau deciziile importante intr-o relatie. O las pe ea, facem ce ii place ei. Exista cupluri, unde femeile sunt niste sclave, ceea ce mi se pare o tampenie. O femeie trebuie ingrijita, alintata, ele ne invata sa traim. ...
Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor din 13 dec 2009 22:24 de sweety16
Ai dreptate dar oricum toti baietii trebuie stapaniti fie ca sunt timizi sau tupeisti.Altfel e de rau ca ti se urca in cap.Trebuie educati!:D
Re: Re: Re: Re: Re: cine ma ajuta? din 13 dec 2009 20:25 de Leon22
Goagal...hai ca esti tare:))ce vrei tu sa faci se chiama infractiune...si te duci la pravalie....acolo vei avea tu perchezitii corporale pe viu si pe uscat...parerea mea e ca trebuie sa citesti cateva carti, sa te documentezi...sa inveti sa gandesti, ...
Re: Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 19:28 de pandora
multumesc pt gandurile bune.cam asa gandesc si eu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresit din 13 dec 2009 18:00 de sister
foate tare ca ati trecut peste. ma bucur pt tine. poate isi va da si el seama SINGUR ca tu ai facut niste sacrificii pt relatia asta si te-ai agitat, astfel incat sa te aprecieze pe masura.
eu stiu ce inseamna ca "barbatul" sa fie influentat de ...
Re: Ati avut discutia Parinte-Copil despre sex? din 13 dec 2009 16:34 de deSigual
pt ca ne-au propus la sexologie am vb anul trecut putin cu mama, dar cand am deschis subiectu il cam refuza, aveam 16 ani si tin minte ca a zis ca la ' 1a data ' nu trebuie sa intram in detalii cu multe pozitii, daca ma intelegeti :D.
Re: Relatie de 7 ani? din 13 dec 2009 14:49 de ExoticDream
Chiar 7 ani alaturi de cineva (inca) nu am apucat sa traiesc, insa cred ca sunt pe aproape in a intelege ceea ce simti...
Este dificil sa-ti dau in sfat in absenta unor detalii privind motivul despartirii si asta pentru ca primul meu gand ...
Re: Dragoste ca in povesti... din 13 dec 2009 13:29 de cutarescu
Tu vrei doar sa te lauzi sau care-i treaba?
Re: Re: 19 ani si cu vaginism:(( din 13 dec 2009 13:22 de pokerface
nu stiu ce nu ai inteles din scrisul meu..in fine. ideea cu contraceptivele imi surade insa nu as vrea sa ma apuc de ele pana cand nu sunt intr-o relatie cat de cat stabila... iar cu graba la el e de inteles pt ca e virgin si neexperimentat... ...
Pagina 337 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |