Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

din 14 dec 2009 22:56 de sgc

ok. inseamna ca trebuie sa te iubesc eu, mai putin decat o fac, ca sa fie cum ma iubesti tu si sa-ti interzic foarte multe. de acord - impreuna la bine si la greu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

din 14 dec 2009 22:23 de pumpkin_

Nu e vorba de fanatism, ci de adevar. Daca nu te-ai nascut ortodox, te poti boteza. Nu cunosc judecatile lui Dumnezeu - cum judeca persoanele ne-ortodoxe care nu au cunoscut ortodoxia. Comparatia cu cartofii si inghetata nu e buna aici; ...

Re: Re: Re: Pozitii sexuale preferate

din 14 dec 2009 20:55 de tot ce se po

Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

din 14 dec 2009 19:23 de McLove

Din cate am citit, tu esti de vina. Tu zici ca te-ai schimbat, dar trebuie sa ii arati ei. Incearca sa o "recuceresti". :, PS: poezia este foarte frumoasa, dar te rog sa renunti la "y", e urat..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A new life...

din 14 dec 2009 17:45 de McLove

De multe ori m-am gandit sa ma arunc de pe scaun, dar curajul fuge in momentul acela. De ce? O intrebare buna.. Vreau sa alerg, sa las totul in urma, dar... viata e dura, trebuie dezvirginata! :` Why? .bye baby, see you soon. :love:

Re: Re: Prietena mea nu vrea sa auda de sex oral!!

din 14 dec 2009 17:27 de McLove

Asa este, tu mai trebuie sa dai pe la scoala, apoi sa faci sex cu o fata, nu cu mana. :ok: @ano_nim Incearca prima data un preludiu, incearca sa o saruti, apoi cobori incet. Dupa o sa vezi ca o sa vrea singura. Incearca sa nu ii zici direct: ...

Re: Re: Re: Re: Cum saruti?

din 14 dec 2009 17:24 de McLove

:lol: Imi place cand arata cum o pupa pe aia pe faţă. :lol: PS: mi se pare mie, sau ala e prea bronzat?

Re: Re: Re: Cum saruti?

din 14 dec 2009 16:20 de baby

trebuie sa vedeti asta pana la final... http://www.youtube.com/watch?v=NfiGrvwiqp8 mi-a facut greata dar m-am si amuzat:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: cand fac sex mise culca penisu

din 14 dec 2009 11:01 de McLove

Iei un castravete si ti-l bagi in c*r. :ok:

Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte?

din 14 dec 2009 04:01 de necunoscut

ce pot spune si eu acum vazand ca toti va dati cu parerea...fiecare are in felul lui dreptate....daca nu esti sincer cu o fata si vrei totusi sa o exciti incearca cand vb cu ea sa te uiti in ochii ei si sa o minti cat mai frumos....daca vrei doar ...

Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginare

din 14 dec 2009 02:15 de msk

deci .....:D femeie inainte de a fi dezvirginata trebuie sa te joci putin cu ea...adika" sa o incalzesti" dk ai reusit acest lucru se poate aplica orice pozitie la fel ca gletu pe perete ..... va urez mult sex:*:*:*:*:*

Re: Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea fet

din 13 dec 2009 22:28 de McLove

Asa este, de exemplu eu nu prea iau deciziile importante intr-o relatie. O las pe ea, facem ce ii place ei. Exista cupluri, unde femeile sunt niste sclave, ceea ce mi se pare o tampenie. O femeie trebuie ingrijita, alintata, ele ne invata sa traim. ...

Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor

din 13 dec 2009 22:24 de sweety16

Ai dreptate dar oricum toti baietii trebuie stapaniti fie ca sunt timizi sau tupeisti.Altfel e de rau ca ti se urca in cap.Trebuie educati!:D

Re: Re: Re: Re: Re: cine ma ajuta?

din 13 dec 2009 20:25 de Leon22

Goagal...hai ca esti tare:))ce vrei tu sa faci se chiama infractiune...si te duci la pravalie....acolo vei avea tu perchezitii corporale pe viu si pe uscat...parerea mea e ca trebuie sa citesti cateva carti, sa te documentezi...sa inveti sa gandesti, ...

Re: Re: Relatie de 7 ani?

din 13 dec 2009 19:28 de pandora

multumesc pt gandurile bune.cam asa gandesc si eu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresit

din 13 dec 2009 18:00 de sister

foate tare ca ati trecut peste. ma bucur pt tine. poate isi va da si el seama SINGUR ca tu ai facut niste sacrificii pt relatia asta si te-ai agitat, astfel incat sa te aprecieze pe masura. eu stiu ce inseamna ca "barbatul" sa fie influentat de ...

Re: Ati avut discutia Parinte-Copil despre sex?

din 13 dec 2009 16:34 de deSigual

pt ca ne-au propus la sexologie am vb anul trecut putin cu mama, dar cand am deschis subiectu il cam refuza, aveam 16 ani si tin minte ca a zis ca la ' 1a data ' nu trebuie sa intram in detalii cu multe pozitii, daca ma intelegeti :D.

Re: Relatie de 7 ani?

din 13 dec 2009 14:49 de ExoticDream

Chiar 7 ani alaturi de cineva (inca) nu am apucat sa traiesc, insa cred ca sunt pe aproape in a intelege ceea ce simti... Este dificil sa-ti dau in sfat in absenta unor detalii privind motivul despartirii si asta pentru ca primul meu gand ...

Re: Dragoste ca in povesti...

din 13 dec 2009 13:29 de cutarescu

Tu vrei doar sa te lauzi sau care-i treaba?

Re: Re: 19 ani si cu vaginism:((

din 13 dec 2009 13:22 de pokerface

nu stiu ce nu ai inteles din scrisul meu..in fine. ideea cu contraceptivele imi surade insa nu as vrea sa ma apuc de ele pana cand nu sunt intr-o relatie cat de cat stabila... iar cu graba la el e de inteles pt ca e virgin si neexperimentat... ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 337 din 1098
«   1 ... 334   335   336   337   338   339   340 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare