Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: infectie vaginala

din 13 dec 2009 13:12 de setrasmite p

:ermm::ermm:

Re: 19 ani si cu vaginism:((

din 13 dec 2009 12:54 de margelatu`

in primul rand vorbeste doamne romaneste... ca nu trebuie sa descifrez hieroglife. daca nu esti sigura cu prezervativ ia contracptive, poate asa psihic te va ajuta sa te relaxezi.incearca sa vorbesti cu iubitul tau, despre asta, cere`i si lui ...

Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti?

din 13 dec 2009 08:45 de ionut

da trebuie slti in sus asa e bine adca vrei mai multe detalii id meu este onasis_onasis89 si vorbim :heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 dec 2009 01:27 de sgc

sigur. cum dracu', s-astepte s-o cunoasca pana-ncheie ea socotelile cu viata. de unde atata graba. si dupa ce da ea coltul, cine stie, poate va fi si el sigur de ce sentimente or fi fost. habar n-am dac-am fost suficient de caustica. ma rog.

din 13 dec 2009 01:24 de andreiii

ok si cum ar trebui sa fac asta(?)(?)(?)

din 13 dec 2009 01:23 de tot ala

vezi si tu acum incearca sai arati cat de mult ti la ea da nu tot odata cate putin. ca sa ai o relatie ca lumea trebuie sa o iei pas cu pas

din 13 dec 2009 01:07 de tot ala

da e si asta o problema inainte sa faci pasul cel mare trebuie sa o cunosti ff bn si sa sti ce sentimente are fata de tn

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema cam

din 13 dec 2009 00:32 de jizabell

Asta am sa fac..pot sa-mi iau "adio" de la el ca iubit..dar ca amic nu:)ei..cine stie..poate-mi trece "nebuneala" asta pe masura ce trece timpul:,si asa..o sa vedem cum o sa evolueze lucrurile..:) cert e ca cu y o sa ma despart...a fost cea mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema cam com

din 13 dec 2009 00:12 de sweety16

Daca as fi baiat nu...si nici atat ca fata nu m-as impaca cu un baiat care m-a inselat.Oricum lasa-l pe X in pace ca dupa aia dak mai incerci sa-i explici inca o data o sa pari ca te tii dupa el si asta e ultimul lucru care trebuie sa-l ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sar

din 12 dec 2009 23:51 de sgc

:) ok. conteaza destul acest aspect. sunt de parere ca-i bine, in general, ca fiecare om sa depaseasca singur problemele pe care, numai persoana respectiva le poate depasi, insa, daca lasi omul sa treaca prin toate chinurile iadului, singur, desi ai ...

Re: Re: Veau sa o fac cu el, dar mi-e frica!

din 12 dec 2009 22:03 de pufulicii

ms mult ji uh sa ai grija de tn:love:

nu fi ingrijorat

din 12 dec 2009 19:43 de ana vasile

nu trebuie sa fii disperst stiu ca ddoare cand faci sex cu ciclu dar faci copi si daca maa ta nu e moarta te va omoraa a cu siguranta n asa a patit sora mea la orsova dar pe ea cand a facut esx cu ...

un sfat

din 12 dec 2009 19:38 de ana

:ok:acuma mia trecut ciclu dar mai fac sex si cand am cilcu si va recomand sa rfaceti asta ciclul vine pe neasteptate sa fiiti pregatiti de ciclu eu nu am fost pregatitab si am incurcato cu o vedeta de ...

Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri ie

din 12 dec 2009 18:21 de McLove

Aici sunt de acord cu tine. Animale care trebuie omorate.. :unsure:

vino la mine

din 12 dec 2009 18:19 de ion

Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor

din 12 dec 2009 16:05 de Un timid

selectie naturala dom'le..trebuie organizat Controlul Tehnic al Calitatii Masculine, trebuie sortati, catalogati, iar cei cu defecte trebuie trimisi in noile infiintate lagare de ardere. Planeta nu are nevoie de baieti timizi, planeta are nevoie de ...

Re: Re: Re: : ESTE FIRES

din 12 dec 2009 14:47 de McLove

In fine, dar nu e nevoie sa le bagati celor mici, toate prostiile despre Dumnezeu. De-asta sunt asa de idioti, pentru ca au parintii de asa natura. :ok: Forumul acesta e pentru a invata oamenii despre viata, nu despre o amarata de religie. ...

Re: Re: : ESTE FIRES

din 12 dec 2009 14:02 de pumpkin_

Nu conteaza ca e secolul 21 -„Cerul şi pământul va trece, iar cuvintele mele nu vor trece” (Matei 24:35). @McLove: Nu e vorba de a fii "obsedat de relgie" Sunt persoane interesate de viata lor vesnica, care doresc sa respecte ce a zis ...

Re: Ameteala la sex pe perete!

din 12 dec 2009 12:41 de adelin86

extraordinar...esti nascuta in '93, ai 16 ani si tie cu "prietenul" iti trebuie.... s-a ticnit lupul! ce aveti mai fetelor adolescente din prezent? am fost si eu de varsta ta acum vreo 7 ani, dar aveam alte preocupari...si fetele de ...

din 12 dec 2009 12:31 de simosimina

1an şi 7 luni :))) ce coincidenţă :)) Hai să-ţi spun ceva..nu am citit celelalte pagini de răspunsuri... ÎŢi spun dpdv al unei fete care a făcut asta! Adică eu :)) EU nu îmi doream să o fac cu fostul meu pentru că nu mă ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 338 din 1098
«   1 ... 335   336   337   338   339   340   341 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare