Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ceva intre el si

din 10 apr 2011 15:40 de toy

Iesiti intr-o zi la un suc doar voi doi si vorbeste-i deschis despre sentimentele tale. S-ar putea sa te refuze dar macar stii ca ai incercat ...totusi, s-ar putea ca asta sa fie semnalul pe care el il astepta si sa iasa ceva...Incercarea moarte ...

Re: Re: Sunt

din 10 apr 2011 15:36 de toy

Eu am fost printre cei care "te-au luat mai tare", dar ma bucur ca te-ai trezit la realitate. Tine-o tot asa:ok::ok:

Re: Ceva intre el si

din 10 apr 2011 14:59 de dorinda

Vorbeste cu el, dar s-ar putea sa te refuze daca mai are mandrie de mascul sau nu te mai place.

Re: Re: Sunt

din 10 apr 2011 14:49 de dorinda

Bravo!

Re: Fotbal pe placul femeilor :))

din 10 apr 2011 14:49 de dorinda

Lovitura aia trebuie sa fi durut. Omu' cred ca era nervos. Dar i se flutura frumos. Pare dotat. Nu se vede mare branza, asa ca m-am uitat degeaba.:( Sincer, m-as uita la un meci doar daca fazele de genul asta ar fi una dupa ...

Ceva intre el si "prietena" mea?

din 10 apr 2011 14:42 de Firentze

Simt o neliniste in suflet... si poate si pentru faptul ca si eu am gresit si simt ca roata se intoarce... . Vorbesc de ceva timp cu un baiat, pe care l-am refuzat de foarte multe ori, dar am continuat sa ies cu el ca prieteni. Intre timp s-a ...

Re: Help!m-am indragostit de verisorul meu!

din 10 apr 2011 14:40 de dorinda

Tu nu-ti cunosti verii???

M-am indragostit de verisorul meu!

din 10 apr 2011 13:25 de chrissu951

Anul trecut in vara am fost la bunici si am cunoscut un baiat...era tare dragut...insa am aflat ca e verisorul varului meu primar...de atunci am pastrat legatura ne-am plimbat singuri prin sat povesteam pana am facut schimb de id-uri de mess...am ...

Re: Sunt

din 10 apr 2011 13:17 de viorel89

salutare am revenit am facut exact cum mi'ati zis nu am mai cautat'o nu am mai sunat'o de 3 saptamani am lasat'o sa faca ce vrea cu viata ei si sa ia ce hotarari doreste.in schimb am realizat ca nu e capat de tara si nu se sfarseste lumea la ea si am ...

Fotbal pe placul femeilor :))

din 10 apr 2011 13:04 de Rolando

1) http://www.youtube.com/watch?v=JDwwiaKxAH8 2)http://www.youtube.com/watch?v=HIcNLGB2Tuc&feature=related 3)http://www.youtube.com/watch?v=8x6ubHcR15I&feature=related Daca la fiecare meci ar avea loc astfel de intamplari,femeile s-ar uita ...

Re: Am des erectie

din 10 apr 2011 10:09 de koolsavas

E ceva normal,sunt emotii care iti provoaca erectia,excitatia :)) stai calm ca si eu am trecut prin astea,e misto !:)):ok:

Am des erectie

din 10 apr 2011 10:05 de hotshot

Am si eu o problema, defapt nu stiu daca ii chiar o problema sau doar asa ii ::mellow: De fiecare data cand vorbesc cu o fata, pe mess sau oriunde si ii spun ca imi place de ea sau chestii dinastea am erectie ::huh: Sau cand iau o fata in brate, ma ...

Re: Re:DEPINDE.....

din 10 apr 2011 06:13 de Minnie1l

mare dreptate ai in cazul asta . e adevarat cand mergi prima data la medic iti cere sa faci analizele pentru a vedea daca ai ceva in sange. apoi prenoteaza a 2 vizita.pentru a vedea ce tratament. este necesar. depinde intradevar .de ce fel de ...

! un sfat

din 10 apr 2011 05:55 de Minnie1l

si eu am probleme cu aja .cv este foarte jenant. sa iesi pe strada si sa se uite lumea la tn ca la masini straine. e te simti ciudat .! sa ai cosuri nu ins. sa fi alt om . Ci fizic te doboara. si psihic .in timp o sa dispara. poate chiar .mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine rezista mai mult

din 10 apr 2011 00:24 de Rolando

De ce s-au facut profesoare?Ca sa aiba de unde alege "victime".Copii de 12-13 ani sunt usor de fraierit/corupt.Itit dai seama ca multi la 13 ani poate au vazut prn filme scene de sex si daca le propune una asa ceva,indiferent cat e de urata sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine rezista mai mult fara

din 10 apr 2011 00:18 de dorinda

Si asa ajungi sa te intrebi: de ce s-au facut profesoare daca au astfel de apucaturi?

Re: Re: Re: Re: Aici da boala...

din 9 apr 2011 22:47 de DaNNY_DiViNO

japonezii sunt cei mai bolnavi din punctul asta de vedere...

Re: Re: Re: Re: Aici da boala...

din 9 apr 2011 22:24 de koolsavas

Clar sparti!!!!

Re: Re: Re: Aici da boala...

din 9 apr 2011 22:22 de dorinda

Daca o oaie ar avea orgasm, ar face ca tipele alea. E oribil. Distrusii aia de japonezi au chiar o sarbatoare, a fertilitatii parca. Au pana si acadele in forma de penisuri...

Re: Aici da boala...

din 9 apr 2011 21:57 de koolsavas

Nu ma uit pentru ca stiu deja la ce sa ma astept si sincer nu cred ca ar trebuii sa postezi asa ceva,n-are nicio legatura cu sexul pe acoperis. Daca puneai altceva mai interesant,probabil ma uitam. Asa prefer sa nu :p

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 338 din 3731
«   1 ... 335   336   337   338   339   340   341 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare