Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ceva intre el si din 10 apr 2011 15:40 de toy
Iesiti intr-o zi la un suc doar voi doi si vorbeste-i deschis despre sentimentele tale. S-ar putea sa te refuze dar macar stii ca ai incercat ...totusi, s-ar putea ca asta sa fie semnalul pe care el il astepta si sa iasa ceva...Incercarea moarte ...
Re: Re: Sunt din 10 apr 2011 15:36 de toy
Eu am fost printre cei care "te-au luat mai tare", dar ma bucur ca te-ai trezit la realitate. Tine-o tot asa:ok::ok:
Re: Ceva intre el si din 10 apr 2011 14:59 de dorinda
Vorbeste cu el, dar s-ar putea sa te refuze daca mai are mandrie de mascul sau nu te mai place.
Re: Re: Sunt din 10 apr 2011 14:49 de dorinda
Bravo!
Re: Fotbal pe placul femeilor :)) din 10 apr 2011 14:49 de dorinda
Lovitura aia trebuie sa fi durut.
Omu' cred ca era nervos. Dar i se flutura frumos. Pare dotat.
Nu se vede mare branza, asa ca m-am uitat degeaba.:(
Sincer, m-as uita la un meci doar daca fazele de genul asta ar fi una dupa ...
Ceva intre el si "prietena" mea? din 10 apr 2011 14:42 de Firentze
Simt o neliniste in suflet... si poate si pentru faptul ca si eu am gresit si simt ca roata se intoarce... . Vorbesc de ceva timp cu un baiat, pe care l-am refuzat de foarte multe ori, dar am continuat sa ies cu el ca prieteni. Intre timp s-a ...
Re: Help!m-am indragostit de verisorul meu! din 10 apr 2011 14:40 de dorinda
Tu nu-ti cunosti verii???
M-am indragostit de verisorul meu! din 10 apr 2011 13:25 de chrissu951
Anul trecut in vara am fost la bunici si am cunoscut un baiat...era tare dragut...insa am aflat ca e verisorul varului meu primar...de atunci am pastrat legatura ne-am plimbat singuri prin sat povesteam pana am facut schimb de id-uri de mess...am ...
Re: Sunt din 10 apr 2011 13:17 de viorel89
salutare am revenit am facut exact cum mi'ati zis nu am mai cautat'o nu am mai sunat'o de 3 saptamani am lasat'o sa faca ce vrea cu viata ei si sa ia ce hotarari doreste.in schimb am realizat ca nu e capat de tara si nu se sfarseste lumea la ea si am ...
Fotbal pe placul femeilor :)) din 10 apr 2011 13:04 de Rolando
1) http://www.youtube.com/watch?v=JDwwiaKxAH8
2)http://www.youtube.com/watch?v=HIcNLGB2Tuc&feature=related
3)http://www.youtube.com/watch?v=8x6ubHcR15I&feature=related
Daca la fiecare meci ar avea loc astfel de intamplari,femeile s-ar uita ...
Re: Am des erectie din 10 apr 2011 10:09 de koolsavas
E ceva normal,sunt emotii care iti provoaca erectia,excitatia :)) stai calm ca si eu am trecut prin astea,e misto !:)):ok:
Am des erectie din 10 apr 2011 10:05 de hotshot
Am si eu o problema, defapt nu stiu daca ii chiar o problema sau doar asa ii ::mellow:
De fiecare data cand vorbesc cu o fata, pe mess sau oriunde si ii spun ca imi place de ea sau chestii dinastea am erectie ::huh:
Sau cand iau o fata in brate, ma ...
Re: Re:DEPINDE..... din 10 apr 2011 06:13 de Minnie1l
mare dreptate ai in cazul asta . e adevarat cand mergi prima data la medic iti cere sa faci analizele pentru a vedea daca ai ceva in sange. apoi prenoteaza a 2 vizita.pentru a vedea ce tratament. este necesar. depinde intradevar .de ce fel de ...
! un sfat din 10 apr 2011 05:55 de Minnie1l
si eu am probleme cu aja .cv este foarte jenant. sa iesi pe strada si sa se uite lumea la tn ca la masini straine. e te simti ciudat .! sa ai cosuri nu ins. sa fi alt om . Ci fizic te doboara. si psihic .in timp o sa dispara. poate chiar .mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine rezista mai mult din 10 apr 2011 00:24 de Rolando
De ce s-au facut profesoare?Ca sa aiba de unde alege "victime".Copii de 12-13 ani sunt usor de fraierit/corupt.Itit dai seama ca multi la 13 ani poate au vazut prn filme scene de sex si daca le propune una asa ceva,indiferent cat e de urata sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine rezista mai mult fara din 10 apr 2011 00:18 de dorinda
Si asa ajungi sa te intrebi: de ce s-au facut profesoare daca au astfel de apucaturi?
Re: Re: Re: Re: Aici da boala... din 9 apr 2011 22:47 de DaNNY_DiViNO
japonezii sunt cei mai bolnavi din punctul asta de vedere...
Re: Re: Re: Re: Aici da boala... din 9 apr 2011 22:24 de koolsavas
Clar sparti!!!!
Re: Re: Re: Aici da boala... din 9 apr 2011 22:22 de dorinda
Daca o oaie ar avea orgasm, ar face ca tipele alea. E oribil. Distrusii aia de japonezi au chiar o sarbatoare, a fertilitatii parca. Au pana si acadele in forma de penisuri...
Re: Aici da boala... din 9 apr 2011 21:57 de koolsavas
Nu ma uit pentru ca stiu deja la ce sa ma astept si sincer nu cred ca ar trebuii sa postezi asa ceva,n-are nicio legatura cu sexul pe acoperis. Daca puneai altceva mai interesant,probabil ma uitam. Asa prefer sa nu :p
Pagina 338 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |