Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai dure/tris

din 9 apr 2011 13:58 de baby

Mi-a spus un fost ca spera sa gasesc un barbat care sa ma iubeasca asa cum imi doresc eu daca el nu a fost in stare... Nici n-am avut replica...doar imi venea sa il pocnesc

Re: discutie intre doamne

din 9 apr 2011 10:42 de dorinda

:lol::lol::lol::lol::lol: Ce scriu ele acolo e tiganeala. I-am spus si eu ceva urat unei tipe, dar asta dupa ce ma frecase la creier cu zdranganit de dulap mai bine de juma de an, de cateva ori pe zi, desi i se spusese clar ca deranjeaza.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kilogramele in plus...

din 9 apr 2011 10:35 de dorinda

:lol::lol::lol: Hai ca pe-asta n-am auzit-o! Ca niste rate!:lol: Am remarcat si eu asta la majoritatea fetelor. N-am idee de ce au asa miscari.:lol::lol::lol:

Discutie intre doamne

din 9 apr 2011 09:16 de Rolando

Astazi am vazut pe cocalari ceva ce merita impartasit cu toata lumea! http://cocalari.com/2011/04/discutie-intre-doamne-3/#more-22144 Si ca astea doua mai sunt multe,foarte multe fete!Daca ma gandesc mai bine...ce se intampla acolo este tipic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kilogramele in plus...Saun

din 9 apr 2011 08:02 de Rolando

Vale009 zice ca alearga 2km...eu am impresia ca ea crede ca 2km sunt echivalentul a 200m :unsure:.Eu nu cred ca am intalnit fete care sa poata alerga mai mult de 500m.Daca stau bine sa ma gandesc...nu am intalnit nici macar fete care sa stie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: FIXISM

din 9 apr 2011 02:59 de ExoticDream

Este adevarat ca, spre deosebire de barbati, noi, femeile, simtim aceasta nevoie de siguranta ca maine totul va fi la fel de roz ca astazi, nu putem 100% gusta frantura de fericire de azi daca asupra ei planeaza riscul ca maine ea sa se evapore. ...

Re: Re: Lichid Alb dupa penetrare

din 9 apr 2011 02:22 de simosimina

acelasi raspuns ca si pentru cel ce a deschis topicul..este de la ea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai dure/triste cuvin

din 9 apr 2011 00:31 de Firentze

Prietena mea cea mai buna nu a mai vorbit cu mine din senin, am intrebat-o de ce, ba chiar am insistat si ea nimic! Am lasat-o in pace si peste jumatate de an am intrebat-o " De dragul a ce a fost vrei sa-mi spui de ce te-ai racit fata de mine? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare..pentru baie

din 8 apr 2011 22:40 de PunkStyle

sunt baiat si iti zic,pe lumina te poate vedea,si e mai excitant,fa diferenta cand el iti vede fata si cu mintea lui bolnava se gandeste la prostii si perversiuni....mintea baiatului e geniala!

Re: Am motive de ingrijorare?

din 8 apr 2011 22:38 de PunkStyle

pai,fata aia il iubeste...nu prea ai ce face...orq in zilele de azi toti se iubesc intre ei in 2 ore....na,nush ce sa zic....daca te iubeste nu se va duce la ea ;)

Re: Re: Re: USTURIME CAPUL PENISULUI !!!

din 8 apr 2011 22:23 de dorinda

Astepti Pastele? Du-te acum, pana nu e prea tarziu.

Re: Dezvirginare!

din 8 apr 2011 22:22 de PunkStyle

1.Cum plm sa faceti sex pe banceta si nu od uci simtu undeva,e stresata fata cum sa nu o doara....minti bolnave 2.o doare deoarece nu ai excitat-o destul de tare sau pur si simplu nu se simtea bine si te-a pacalit....3.eu zic ca varianta 2 e cea mai ...

Re: Re: USTURIME CAPUL PENISULUI !!!

din 8 apr 2011 22:16 de spookye95

Multumesc , asa o sa fac , astept sa treaca pastele daca nu imi trece pana atunci drept la doctor o sa ma duc.

Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai dure/triste cuvinte/g

din 8 apr 2011 21:53 de Rolando

Si daca te lasa dupa ce iti incepeai viata sexual cu el?Nu era mai grav asa?:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai dure/triste cuvinte/g

din 8 apr 2011 21:53 de dorinda

Draga, ce-ai cautat sa te bagi in treaba lor? Chiar daca te-a rugat, nu trebuia sa faci, e problema lui, el s-o rezolve, indiferent despre cine este vorba si ce fel de relatie are cu persoana respectiva. Chiar daca zici ca iti este prieten, ...

Re: Re: Re: Re: Cele mai dure/triste cuvinte/gestu

din 8 apr 2011 21:42 de suparicy

buna....m-am logat pe acest site pt ca sunt ft dezamagita de o anumita persoana...:( simt nevoia sa spun cuiva...sh am decis sa va zc voua...celor care cititi aici... IN URMA CU CEVA TIMP mi-am ajutat un ft bun prieten sa iasa dintr-o incurcatura in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lume nebuna.....

din 8 apr 2011 19:30 de Rolando

Deci.....nu stiu cine e omul asta....Ce a facut el de trebuie sa stiu eu de existenta lui?:ermm: Daca e vreo celebritate...sa fie sanatos.Celebritati cunosc daca au macar putina legatura cu fotbalul,gen Bianca Dragusanu ,iubita pseudofotbalistului ...

Re: Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani)...

din 8 apr 2011 19:10 de dorinda

Mai copilule, uita-te si tu de cand e topicul inainte sa scrii! Baiatul ala nu-l mai citeste!

Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani)...

din 8 apr 2011 19:06 de PunkStyle

stiu eu ce sa faci,dar tine de tine 1.trebuie sa o cunosti putin,daca e mai "rea" sau mai "la locul ei",varsta ta e foarte avantajoasa 2.spunei cuvinte frumoase,aparo daca e cazul... 3.cand vine momentul fa pasul cel mare :P

Re: Sfaturi inainte de sex

din 8 apr 2011 19:04 de dorinda

Cica vinul rosu, in cantitati moderate, poate fi afrodisiac. Iar cu masturbarea....s-ar putea sa nu te mai exciti deloc, dar asta depinde de fiecare in parte.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 339 din 3731
«   1 ... 336   337   338   339   340   341   342 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare