Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sarut...

din 12 dec 2009 10:48 de baby

trebuie sa vada totusi ca iti pasa , ca ii acorzi atentie si ca te gandesti la ea[ asta nu inseamna ca trebuie sa o suni din 5 in 5 minute] :)

Re: Re: Re: o problema cam complicata

din 12 dec 2009 00:11 de sweety16

Dar reactia lu X cand esti cu Y care e?Daca intr-adevar te mai place sau il mai interesezi cat de cat sigur trebuei sa fie gelos sau sa observi ca in deranjeaza.Stii tu...deobicei intervine cel putin orgoliul lui de mascul...nu cred ca e prea ok ...

Re: Veau sa o fac cu el, dar mi-e frica!

din 11 dec 2009 18:03 de Dedeluzza

Eu una zic sa nu te grabesti dar daca esti sigura ca vrei sa o faci trebuie sa te gandesti in primul rand la protectie :) ca sa nu ai vreo surpriza si sa apara un bebe dupa aceea :p Si n-are de ce sa iti fie frica,trebuie doar sa te relaxezi si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta

din 11 dec 2009 14:17 de marius

nu prea cconteaza marimea, depinde in foarte mare masura lungimea vaginului. Am prietena de 3 ani , si are vagin mic, eu o am de vreo 19 si mai groasa, si sunt cazuri in care o doare, nu o pot introduce toata Asa eram si eu pe la 18-19 ani, eram ...

Re: Re: o problema cam complicata

din 11 dec 2009 10:38 de jizabell

de gasit un z nu e atat de usor,pentru ca trebuie sa-mi placa,iar unii care sunt draguti sau simpatici,au figuri in cap,sau sunt..prosti:mellow:de exemplu acum mai vrea un baiat sa fie cu mine,dar din limbajul lui si dupa cum vorbeste..deci de cum a ...

Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce

din 11 dec 2009 08:50 de ana

[b]toate medicamentele ,daca stai bine sa te gandesti au contra indicatii,mai depinde si de organism[/b]:blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 dec 2009 00:34 de simosimina

:lol::lol::lol: mă faci să râd...şi mai zici că "te-ai convertit"..la ce? la...prostie? :lol::lol::lol: Hai să nu fiu rea, însă gogoşile vândute de tine sunt cam expirate;) [Durează 2 luni pentru că trebuie să înveţi obiceiurile ...

Re: o problema cam complicata:|

din 11 dec 2009 00:03 de matei cj

va aparea un z si vei uita de x si y :) lasa lucrurile sa decurga normal. daca nu`ti place de y atunci spune`i ca e gata. nu fii cu el doar pt ca 'asa trebuie'. te intrebi daca va mai vorbi cu tine? probabil va fi suparat si nu va mai fi ca inainte. ...

Re: dragoste ca in povesti...

din 10 dec 2009 23:51 de McLove

Asa si?!

Re: dragoste ca in povesti...

din 10 dec 2009 23:27 de sweety16

Deci iti multumim ca ne-ai spus...chiar era necesar daca nu ne spuneai tu noi chiar nu stiam.:ok::lol:

Dragoste ca in povesti...

din 10 dec 2009 22:33 de mariasella

Salut! Vreau sa spun tuturor ca dragostea adevarata exista,trebuie doar sa sti unde sa o cauti!E cel mai frumos sentiment pe care il putem simti si te face sa simti ca pluteti!eu traiesc o iubire ca in povesti de 1 an si jumatate si ne intelegem la ...

din 10 dec 2009 21:06 de baby

Cred ca trebuie sa incheiem:) Gluma. Eu si Pasaroi suntem...suntem....ajuta-ma te rog:,

Re: Ce cautati la un baiat? (intrebare pentru fete

din 10 dec 2009 14:59 de Dedeluzza

Pentru mine e important sa ma respecte in primul rand :D Cred ca atunci cand 2 oameni se iubesc,trebuie sa-i lege un respect enorm,bineinteles pe langa dragoste si intelegere... Cat despre situatia materiala depinde de fata respectiva.Nu toate ...

din 10 dec 2009 14:56 de Pasaroi_Cuminte

Pai pt Baby, daca arta culinara ar fi o poezie a gustului, atunci piperul ar fi metafora versului. :love: Stiu. Sensibila ca un fulg (de nea /gaina ? :huh:) sau ca filamentul becului .:-` Te tachinez, nu te enerva.:love:

din 10 dec 2009 14:50 de baby

Doar piper. Nu pun sare:ermm: Pe Baby nu trebuie sa o enervezi:unsure: E sensibila

Re: Re: Re: A new life...

din 10 dec 2009 14:29 de Pasaroi_Cuminte

Nu stiu cum v-a invatat pe voi. De obicei se lucreaza in linie de comanda. Line, polyline, region, join, revolve, extrude, lucrul cu UCS-ul, Trim, union, intersection, subtract, dimangular,dimlin,block sabloane ISO, etc, etc, model space, etc,etc ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

din 10 dec 2009 14:12 de baby

nu ca nu iti e scarba de el....iti e scarba de actul in sine:lol:

Re: A new life...

din 10 dec 2009 14:04 de Pasaroi_Cuminte

Mica observatie daca imi permiti: Ca sa fii proiectant ( proiectare=conceptie) mai intai trebuie sa fii inginer.Asta presupune sa faci O facultate tehnica in urma careia devi inginer proiectant. Pentru ca atunci cand spui proiectant de fapt ...

Re: Re: Re: Re: sex oral

din 10 dec 2009 14:00 de McLove

Asta e o prostie... Eu m-am referit in sensul: "daca iubesti pe cineva, nu trebuie sa iti fie scarba de el."

A new life...

din 10 dec 2009 11:59 de McLove

Buna! De ceva timp, mi-a cazut ideea de a crea un jurnal intim, unde sa va obosesc cu prostiile mele. Am invatat ca inainte trebuie sa incep cu o prezentare (de ce nu cu sfarsitul?). [b]Are you ready?! Let's go![/b] Ma numesc Cosmin, cred ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 339 din 1098
«   1 ... 336   337   338   339   340   341   342 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare