Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 7 dec 2009 13:42 de basturk
vechea problema....barbatul trebuie sa faca si sa dreaga...
hai sa discutam altfel: daca tot esti asa grabita si dornica, cumpara tu un apartament si asigura cheltuielile zilnice, si atunci ai sa vezi ca se va muta cu tine.daca nu ma insel, asta ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 7 dec 2009 13:21 de baby
Trebuie sa recunosc ca am un ditamai golul in stomac.
Nici nu stiu cum sa mai reactionez.
Gura mea a spus in cateva minute tot:lol:
Nu m-am mai gandit la nimic.
Doar tranteam vorbele cu o sinceritate ce m-a speriat pana si pe mine:lol:
Acum ...
Re: Re: Pierderea erectiei-exercitii de marire din 7 dec 2009 13:00 de basturk
nu stiu daca e normal, dar eu te-as sfatui sa incetezi.daca faci prea incet nu se cunoaste, daca faci prea tare...s-ar putea sa ai "mici" probleme
Re: Re: Orgasm? din 7 dec 2009 12:44 de basturk
da, si vei fi arsa pe rug:x
Re: Pierderea erectiei-exercitii de marire din 6 dec 2009 20:43 de nosferatu
salut ionutz bre fac si exercitii de astea am deja o luna dar nu prea vad efectele lor. tot asa imi prind penisu cu degetul mare si aratator pulsez singele spre virful penisului.
dar timp de o de zile miau aparut doar o duzina de vene pe penis si in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 dec 2009 12:38 de baby
ori pisy ori caine?
trebuie sa te decizi:lol:
astept poezia de la Pasaroi....poezie de dragoste vreau!!!!!:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 6 dec 2009 12:27 de valentine
Am facut putina curatenie in topicul asta si in cele ce urmeaza voi incerca sa si raspund intrebarii initiale.
In primul rand, dat fiind segmentul de varsta mult prea mic, nu stiu daca ceea ce spun eu este valabil in totalitate, insa in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 dec 2009 00:49 de Pasaroi_Cuminte
De ce ai ideea preconceputa ca orice barbat care vb cu tine trebuie sa te ..salute ? :wacko::wacko:
Si cine e "norocosul" ? O:):-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 dec 2009 20:56 de Pasaroi_Cuminte
Adica sa te duci la vot . Exact.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 dec 2009 20:52 de baby
pai fac ce trebuie:lol:
imi vad de treaba:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 dec 2009 20:45 de Pasaroi_Cuminte
Nu. Faci [b]ce trebuie[/b].
Re: De ce nu-mi sare sperma? din 5 dec 2009 19:00 de moku
f ciudata dilema ta :blink: ...pai , cred ca cel mai bun sfat ar fi sa o lasi draq de laba... poti sa fii si virgin, nu trebuie sa fai laba ca obsedatul pana iese sange... ia o pauza de cam o luna si poate iti trece...SERIOS acum, cred ca ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa raman insarcinata p din 5 dec 2009 15:42 de adelin86
la 15 ani tie sex cu "prietenul tau" iti trebuie?
mai fetelor, mai treziti-va si voi! nu vedeti ca baietii astia nu vor decat sa profite de voi?
Re: Re: De ce nu mi-a curs sange? din 5 dec 2009 15:36 de adelin86
corect
Re: Re: Zoofilia? din 5 dec 2009 15:34 de uzintern
Saliva cainelui nu poate produce infectii absolut deloc. Deasemenea nici alte jocuri sau sex cu cainele. Deasemenea nici nu poate ramane gravida daca va fi 'pangarita' de sperma lui. Trebuie totusi tinut cont de faptul ca aceste animale au un anumit ...
Re: vreau sa-mi fac o prietena!PLZ help! din 5 dec 2009 14:39 de adelin86
pi nu-i suficient sa ai camasa armani sau D&G...dincolo de invelisul cum te imbraci conteaza mult cum te porti...deci nu conteaza mult ambalajul...important e sa fii tu insuti...sa nu te dai mare...sa vb frumos cu ea....trebuia sa specifici ...
Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata? din 5 dec 2009 14:27 de McLove
E mai bine..
Saracu' copil, avea o mama analfabeta.
Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata? din 5 dec 2009 14:22 de Ionela
Crede-ma ca nu est edeloc devreme am bune prietene care si-au inceput viata ssexuala de la 14 ani...15.
Eu am asteptat am zis ca e prea devreme iar cu pr meu actual sunt de 2 ani si cred ca era cazul...si simt ca ma iubest esi cu el vreau sa ...
Re: Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat. din 5 dec 2009 03:14 de adelin86
apropo: cand am zis ca iubirea se impartaseste "cu altul" m-am referit cu alt om , de sex opus....
detest poponarii...
Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.) din 5 dec 2009 03:12 de adelin86
baga-ti un vibrator in fund si te dezvirginezi!
IDIOTULE!
auzi tu...vrea sa se dezvirgineze singur...
bai tampitule...omul isi gaseste implinirea in celalalt...se implineste prin iubire....iubirea trebuie sa o oferi si sa o primesti de la ...
Pagina 341 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |