Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 dec 2009 07:34 de baby

Dragul de el...Pasaroiul a fost Pasarel:, Adormi cu muzica?Eu daca am muzica nu pot adormi. Trebuie sa dau pe Otv sau la emisiuni cu/despre politica....asa ma plictisesc si adorm:lol: As fi luat si eu banii:lol: Da da si il votam ...

Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 10 dec 2009 01:10 de oana

normal o partida de dragoste tandra care se lasa cu sarutari lungi de sus pana jos trebuie sa inceapa cu sexul oral intre parteneri,asa mi se pare normal.si normal ca ne simtim si noi femeile bn ,altfel nu am face-o.:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un

din 10 dec 2009 00:49 de Andrucutza

Buna!!! Ma amuza raspunsul tau... am 6 ore de cand am venit depe masa de chiuretaj, mai am o luna si fac 18 ani, toate prietenele mele imi ziceau k doare k e ingrozitor, citeam pe cacaturile astea de forumuri si ma ingrozeam!!! Fetelor ...

Re: Putin ajutor :)

din 9 dec 2009 13:14 de McLove

:lol: E grav, trebuie operata. Nu poti, deoarece exista o "ata", care se poate rupe (sau nu) la primul contact sexual. Nu trebuie sa te ingrijorezi, esti inca virgin, e ceva normal. PS: nu mai asculta tot ce spun prietenii tai, ei sunt mai ...

Dilema, posibila sarcina?

din 8 dec 2009 23:18 de piball

Salutare,acum cateva zile,chiar in noapte de mos nicolae deci 6 decembrie,am facut dragoste cu prietena mea,ea fiind virgina.nu am reusit din prima,nici din a doua,deabia a treia oara am reusit sa penetrez cum trebuie,deoarece n'am mai folosit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres

din 8 dec 2009 22:16 de margelatu`

boss nu reusesti incerci cu limba:))) glumesc. la mine prin clasa a 7`a eram ca acu....de atunci nu m`am mai maturizat, dar de ex un var invers, chiar pe la 20-21 de ani sa dezvoltat enorm. fizic ma refer, nu la stromeleac. aia cred ca are putin ...

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 8 dec 2009 22:15 de nu

Cum sa fii vesel cand...?

din 8 dec 2009 18:36 de GUARDIAN

Salut,va aduc in fata o problema prin care,cred eu,toti ati trecut.Eu sunt la liceu in ultimul an si de vreo 3 ani m-am indragostit de o colega insa nu i-am spus niciodata ce simt pt ea,multumindu-ma doar sa o privesc discret.La inceput am crezut ca ...

Re: nustiu ce sa fack :((

din 8 dec 2009 18:17 de yony

ity zic io c sa faci... lasa baietzii si apuca'te de scoala..:ok:

din 8 dec 2009 14:23 de Incepator

Unora nu le place limba romana .:rolleyes:

din 8 dec 2009 13:51 de basturk

aham...voi sunteti frustrati ca nu v-au iesit cosurile pe fata inca?sau ce?care e problema?sau ce vrei tu de fapt sa aflii?sau doar ne spuneai noua ca ai plans tu si ca te-ai plimbat prin parc????:mellow:

Re: Re: ajutor va rog

din 8 dec 2009 13:27 de baby

am intalnit si eu vreo 2 baieti asa. :lol: crede-ma ca ei chiar se blocheaza:lol: si ajung sa puna intrebari tampite sau mai rau....sa taca!!! acum depinde si de fata...spre exemplu daca e in pana de idei incerc sa il ajut,nu stiu cum ar ...

Re: ajutor va rog

din 8 dec 2009 13:09 de McLove

Pot sa iti spun ca nu musca daca vorbesti cu ea... Ce curaj iti trebuie? Esti barbat, ai 16 ani, nu mai e nevoie sa te impinga cineva de la spate. Iti iei inima in dinti si te duci sa vorbesti cu ea, numai ca atunci nu mai folosesti ...

din 8 dec 2009 12:44 de McLove

Eu iti zic sa mai inveti dracu' romana, ca nu e degeaba... Auzi la ei, cearta pe mess, e prima data cand aud asa ceva. PS: x si y, doua necunoscute. Folositi un sistem. :`

Re: kity bestk

din 8 dec 2009 12:30 de simosimina

O da? Şi în faţa cui voi plăti că îi fac oral iubitului şi el îmi face mie? :lol::lol::lol: Tu crezi că mama şi tatăl tău nu fac asta? Măi nu ştiu dacă ştii ce înseamnă sex sau nu, însă în pat trebuie să îndeplineşti ...

O poveste cu x si y....

din 8 dec 2009 12:06 de mdah...

buna tuturor:rolleyes: am 14 ani si o problema.. cu care ma confrunt de vreo 2 saptamni:blink: am fost invitata impreuna cu alti colegi la ziua unui coleg (X) toate buna si frumoase..:wacko: am mers la restaurant deoarce acolo sia ...

Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 8 dec 2009 01:35 de simosimina

vreau să vb ceva cu tine. Un buzz :) pup:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 dec 2009 00:45 de Pasaroi_Cuminte

McLove, ce faci ? Vai, o lasi pe Simo sa te domine . Eu nu permiteam.:lol: Unde e orgoliul de mascul ? ( glumesc stai linistit. :p ) Simo, cand am vz ca diferenta de procente dintre cei doi candidati este mai mica decat marja de eroare a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirg

din 7 dec 2009 22:09 de cherry_dream

Aoleu. nu era mai simplu sa dai search pe google? lubrifiantul este o substanta care diminueaza durerea in timpul sexului. si nu se cumpara neaparat din sexshop, il gasesti si la farmacii. depinde de varsta..nu cred ca trebuie sa exagerezi, dar ...

Re: intrebare!!!

din 7 dec 2009 19:14 de denisa galat

eu personal iau logest de 5 ani de zile,logestul se ia in prima zi de menstruatie si nu in a 5 a si poti intretine relatii sexuale i8nca din prima zi dupa prima pilula si fara probleme nu mai trebuie nici un fel de contraceptie suplimentara

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 340 din 1098
«   1 ... 337   338   339   340   341   342   343 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare