Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: E posibil sa fiu insarcinata? din 3 dec 2009 22:35 de Dragu ionela
am 16 ani jumate si in august la jumatatea lunii mi-a inceput viata sexuala cu pr meu.Akum 1 luna jumate mi-am facut un test de sarcina pentru ca mia fost frica.Testul a iesit negativ dar tot mie frika nuhs parca imi creste burta.Si in plus mia venit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa ram din 3 dec 2009 20:10 de cherry_dream
fa un test de sarcina dupa 5,6..daca s-a intamplat aia pe 26. la 10 zile de la contact poti sa faci.
erai in perioada fertila? atunci cam ai avea de ce sa-ti faci griji.. daca nu erai..si e calculata bine..poate ai noroc sa nu ramai.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pot sa raman i din 3 dec 2009 18:18 de dddd
pe 17 trebuie sa imi vina
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina d din 3 dec 2009 13:41 de cherry_dream
puteti s-o faceti cand vreti daca n-a curs sange. de obicei, cand curge, se recomanda pauza de 3-4 zile ca sa se vindece "rana".
Re: Re: WTF ?? din 3 dec 2009 08:42 de Liia
ai putea sa o intrebi daca vrea doar prieteni sau sa fiti impreuna. pentru ca tu nu esti o papusa pe care o poate muta de colo colo. ai si tu sentimente si chestiile astea te zapacesc si nu vrei sa mai continui. o pui sa aleaga. ori asa ori asa. ...
Re: WTF ?? din 3 dec 2009 08:26 de xxxy
uff,chiar azi la scoala vreau sa vorbesc cu ea vis-a-vis de ziua de ieri si n-am idee ce trebuie sa fac,care e defapt scopu' meu.
Mai merita sa incerc ceva ? sau imi bag picioru' si consider ca si-a batut una joc de mine ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma din 3 dec 2009 03:23 de Bozgoru
zic japitza de logan in cunostiinta de cauza.. ca am avut un logan 1 an jumate.. ce era drept nu se strica.. era bun la borduri gropi etc.. dar trebuia sa-mi fac cruce de fiecare data cand faceam o depasire in afara bucurestiului.. asa ca o.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masini din 3 dec 2009 03:09 de Bozgoru
1998 spune tot.. nu trebuie sa o vad.. si nu ma simt jignit.. ca n-am japitza aia e logan:))
Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masur din 2 dec 2009 22:54 de viatapierdut
si eu sunt in aceasi situatie...suntem impreuna de 4 ani dupa 2 ani a inceput sa de-a in mine,daca mi-ar da Dumnezeu sanatate la cat am plans din cauza loviturilor si jignirilor...cred ca as devenii nemuritoare...as vrea sa pot sa pun punct dar me ...
Re: Re: Iubire = ? din 2 dec 2009 20:39 de baby
Si daca din cele 10 minute....2 min ma gandesc la Paul si alte 2 min ma gandesc la Stefan....ce mai rezulta?
ca iubesc 2 barbati?:lol::lol:
Iar in celelalte 6 minute ma gandesc daca sunt machiata misto si la bluza aia cu paiete aurii...aaaa si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masini din 2 dec 2009 19:44 de cutarescu
De ce vorbesti fara sa sti ce spui. Mi-ai vazut masina, ai condus-o? Nu, dar vorbesti sa te afli in treaba. N-am vrut sa jignesc pe nimeni, dar trebuie sa fi tîmpit la cap sa dai 9000 euro pe un Logan :wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca din 2 dec 2009 16:34 de anonimm
aham........deci nu are nimic,ca eram amandoi nedumeriti,nu ne asteptam sa fie asa...........
Acum trebuie sa facem o pauza sau putem sa o facem cand vrem??vor fi consecinte asupra ei?ca se teme:">
Re: De durata, pana la din 2 dec 2009 12:59 de basturk
chiar asa....nu prea merge faza cu "trait clipa" intr-o relatie.daca este o aventura, de ce nu.dar in momentul in care ai o relatie, e normal sa te simti bine in compania celuilalt si iti vei dori sa ramai cu el.si pentru a ramane toata viata ...
Re: De durata, pana la din 2 dec 2009 01:00 de ExoticDream
Am o reactie mai mult decat alergica la ideea de "a trai clipa" in cadrul unei relatii! Numai gandul ca ceea ce avem azi ar putea sa se incheie intr-un fel de maine mai mult sau mai putin indepartat mi-ar taia elanul de a trai iubirea, de a ...
Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut drag din 1 dec 2009 23:29 de basturk
foarte tare.in scara blocului nu m-as risca, pentru ca se plimba vecinii cam des, dar pe faleza.....hmmmm...trebuie sa gasesc un baraj, caci daca stau sa ma duc pana la mare pt asa ceva, inseamna ca sunt prea disperat
Re: Re: Re: Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 an din 1 dec 2009 23:29 de simosimina
:p:p:p
Re: Re: Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 ani? din 1 dec 2009 23:24 de basturk
e bine ca te citez pe tine si nu trebuie sa mai scriu inca o data acelasi lucru:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu din 1 dec 2009 19:53 de cherry_dream
mda,dar nu trebuie privit sexul ca un joc de loto..
nici eu nu as putea sta linistita chiar daca nu ar ejacula in mine.noroc ca si el vrea sa ne protejam de fiecare data :)
Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste din 1 dec 2009 19:10 de puiutau
ma, eu am facut-o in scara blocului pe la 4 ziua :)) si nu eram la ultimu etaj :)) si i-am facut un oral iubitului pe faleza noaptea la un far si in fatza casei :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuz din 1 dec 2009 19:03 de cutarescu
Dar femeile fara barbati cum s-ar mai reproduce?
Pagina 343 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |