Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu picatura

din 1 dec 2009 16:15 de deea88

pai stai k s-a intamplat dupa vreo 8 luni nu asa repede..cu una cu doua. oricum e posibila si varianta ta.

Re: Re: Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu pica

din 1 dec 2009 14:46 de simosimina

Eu nu înţeleg cum iubita ta poate sta liniştită...Chiar dacă fol coitus interuptus..tot se elimină acele "picături ale plăcerii". Cunosc şi eu un cuplu..care de 7 ani practică chestia asta..Ţi-am zis..eu sunt genul care trebuie să ...

Re: Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 ani?

din 1 dec 2009 14:42 de simosimina

Ştii ce cred eu? Că ăştia mici cred că vine sfârşitul lumii...şi de asta se tot grăbesc ei atât să încerce tot ce se poate :lol::lol::lol:

Re: De ce nu pot sa-mi dau drumul de fiecare data?

din 1 dec 2009 14:40 de basturk

de regula, o fata ejaculeaza cand este stimulata in punctul g.e foarte bine pana aici.dar marea majoritate au orgasm fara sa ejaculeze.acum, tu te vaiti ca nu ejaculezi sau ca nu ai orgasm si in alta pozitie?orgasm poti avea in multe pozitii, dar ...

Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 ani?

din 1 dec 2009 14:35 de basturk

te crezi "fata batrana"???cand e sa fie...o sa fie.toti copii din ziua de azi traiesc cu ideea ca daca au trecut de o anumita varsta trebuie neaparat sa inceapa.si nu putine fete cunosc, care si-au inceput viata sexuala la 14-15-etc ani, si acum se ...

Re: Iubire = ?

din 1 dec 2009 14:27 de basturk

nu stiu pe cine sa punctez, pentru ca, asa cum am spus, parerea mea este ca iubirea nu se bazeaza pe niste criterii.atunci cand iubesti te gandesti doar la : cum sa faci sa il vezi mai repede pe partener, sa petreci mai mult timp impreuna, sa il ...

Re: Sunt foarte confuz...:| nu inteleg fenomenu as

din 1 dec 2009 14:16 de basturk

:lol::lol::lol::lol: asa, si?care e problema ta ?(am reusit sa traduc:D)

din 1 dec 2009 14:01 de cocearlez

am nevoie de traducere....care ma ajuta??

din 1 dec 2009 12:59 de McLove

ok, si? :huh:

din 1 dec 2009 12:55 de dromibal

gogule...esti bine ma? :unsure:

Sunt foarte confuz...:| nu inteleg fenomenu asta

din 1 dec 2009 12:45 de Smashy

Ma uit in jurul meu la modul general vorbind si vad atata tevatura pe subiectul "SEX".E ceva firesc normal nu trebuie nimeni sa fie panicat nici cei cirgini de 13 14 15 ani pur si simplu Sex sau cum spun altii depinde cum o faci dragoste etcc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuz

din 1 dec 2009 11:18 de McLove

Faci din tantar, armasar... Nu e chiar asa, stai calma. Daca asta consideri, ca femeile sunt foarte dezavantajate, e gandirea ta. Daca umblati numai cu baieti "mari si tari", care isi bat joc de voi, nu e vina mea sau a celorlalti de pe acest ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fe

din 1 dec 2009 11:10 de Liia

desi se dau toti mari nu stiu ce cu motz in frunte.. tot femeia este mai interesanta si plina de secrete. chiar daca e ea mereu catalogata curva sau parasuta sau mai stiu eu. voi aveti un singur orgasm. mereu la fel. cu aceleasi senzatii. pe cand ...

Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu picatura pla

din 1 dec 2009 11:07 de Dunno

Prietena mea nu :D Sex neprotejat si fara anticonceptionale de peste 6 luni si totul e ok . Ah si asta tot timpul,nu doar in zile precum 2-3 inainte si dupa menstruatie . Parerea mea este ca trebuie sa fi idiot,ma scuzati,ca sa uiti sa iesi ...

BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

din 1 dec 2009 05:22 de VIPER

DATI PE GAGICI PANA VA TINE PENISUL CA DUPA AIA O SA VA PARA RAU CA NU ATI FACUT-O CAND TREBUIE!!!!!!!!HAI FRATILOR SPOR LA SEX

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 30 nov 2009 23:45 de Pitzirik

......nu trebuie sa-l testezi,trebuie sa-l simti,fi atenta la privirile lui,la gesturile lui,la comportamentul lui,la vorbele lui,,,,,,,,,asa simti daca tine la tine,trebuie sa simti daca e dulce cu tn,daca e atent cu tn,daca iti face pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie

din 30 nov 2009 23:33 de Pitzirik

...cum sa ripostezi??:huh::huh: avem noi puterea necesara sa ripostam?:lol::lol::lol:. oricat ai incerca sa ripostezi n-ai sanse..........asa k asta vom fi noi toata viatza.femeile luate in rs mereu,batjocorite,batute,luate in ras.etc):(

Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 30 nov 2009 23:04 de simosimina

Dacă ai luat Postinor cum trebuie, nu ai de ce să îţi faci griji, deoarece nu ai cum să fi însărcinată. Acea sângerare este normală, iar întârzierea se datorează dereglării provocate de pastilă, care în caz că nu ştii este ...

Re: Iubire = ?

din 30 nov 2009 22:22 de sgc

din ce-am citit in acest subiect, definitiile date de tine si de basturk, conduc detasat. cred ca la cele, deja spuse diferenta intre a iubi si-a iubi calculat ca-n definitia data de prietenul despre care vorbesti, este aceea ca-n cazul in ...

Re: Sunt prea inalt??

din 30 nov 2009 20:41 de addyy

nu cred ca inaltimea estte o problema ..eu am 1.91 si cateodata ma simt si eu prost ca sunt cam inalt ..dar trebuie sa te obisnuiesti cu asta

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 344 din 1098
«   1 ... 341   342   343   344   345   346   347 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare