Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: trebuie sa conteze mult parerea parint din 27 oct 2009 15:56 de Pasaroi_Cuminte
Cutarescule, tu preferi sa mori impuscat, decat sa mori de curiozitate ?
:cat:
Re: Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu ca din 27 oct 2009 10:15 de basturk
deci v-ati despartit si dupa ce a-ti vorbit ai inteles ca avea ceva sentimente pt u.si?ce a rezolvat saracul?nimic!!! pai si atunci de ce il sfatuiesti sa mai vorvbeasca cu ea cand ei sunt deja despartiti?se pare ca deja este prea tarziu.nu trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa organizez o sea din 27 oct 2009 10:02 de basturk
ma bucur sa vad ca mai exista persoane care cred ca exista barbati ok.nu bag pe toti barbatii in aceeasi oala, ci pe toti oamenii.mai devreme sau mai tarziu oricine calca stramb, mai mult sau mai putin.nu trebuie sa ne mintim pe noi insine, sa fim ...
Re: Relatie la distanta din 27 oct 2009 09:36 de basturk
orice a-ti spune, o relatie la distanta nu se pastreaza.nu va mintiti singuri.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 27 oct 2009 00:45 de ExoticDream
Ha ha ha!!!!! Vrei sa spui ca "speciei" tari nu i se poate ajunge la nas decat extrem de rar!!!
Allow me.... ha ha ha!!!!!!! Uite cine vorbea de feminism! Stilul asta al tau poarta numele de [i]falocentrism[/i], un antonim al feminismului, care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 26 oct 2009 20:49 de valentine
A facut o alegere gresita? Bingo! Majoritatea alegerilor sunt gresite. Din ce cauza? Din cauza cantitatii extrem de reduse de femei cu care sa incepi o relatie si sa nu fie numita intr-un final "o greseala". Cat despre problemele de ejaculare sau ...
Re: Fantezii din 26 oct 2009 16:35 de basturk
oauuu....super tare!!!! eu as fi ales o mulatra cu sanii mari, si o alta partida cu 2 asiatice
Re: prietenul meu vrea sa facem dragoste din 26 oct 2009 16:31 de basturk
sincer, imi place cum gandesti.ai toata viata inainte si nu vad nici un motiv pentru care sa te apuci de la aceasta varsta.trebuie sa ii spui ca nu esti pregatita de asa ceva, si ca totusi ti la el.am intanlit si eu fete care nu erau pregatite, ...
Fantezii din 26 oct 2009 15:59 de Grig
Pai..sa va zic niste fantezii de ale mele, care nu stiu daca o sa le fac vreodata..
prima ? sex cu o rockeritza
a doua sex cu o tipa cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani
sa zicem, ultima, cu un cadru medical , cine stie poate la dansa in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 26 oct 2009 03:35 de ExoticDream
Corect! Uite un barbat care incepe sa inteleaga femeia! Nu-i chiar imposibil...!
:flowers::flowers::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 26 oct 2009 03:27 de Pasaroi_Cuminte
Mai sa stii ca nu e asa. O femeie pune suflet, pasiune, dragoste, incaracare emotionala in tot ceea ce face.
Atunci cand rezultatul nu este cum ar trebui sa fie , gradul de incarcare nervoasa si emtionala depaseste limita critica admisa si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 26 oct 2009 03:25 de ExoticDream
Wrong. Daca cel care plange "este eliminat din start", nu inseamna altceva decat ca barbatul cu pricina a facut o alegere gresita. Este exact ca in cazul in care el are o mini problema de ejaculare precoce sau de mentinere a erectiei, iar ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 26 oct 2009 02:44 de valentine
Sa inteleg ca din punctul tau de vedere, pentru mine, ca barbat, crezi ca ar fi o placere sa ma afisez drept un mascul feroce si insensibil in momentele in care poate sunt rupt pe dinauntru. Total gresit. Nimanui nu-i face placere sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in gru din 26 oct 2009 02:38 de ExoticDream
Problema are doua repere temporale: perioada cunoasterii si timpul petrecut in cuplu.
Trebuie sa fii zeu sau ceva pe-aproape ca sa poti cunoaste total pe cineva inainte de a intra intr-un cuplu. Oricat de mult ti-ai folosi mintea si sufletul, ...
Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 26 oct 2009 02:18 de ExoticDream
In aceeasi gama cu prefacatoria aia din procesul "seductional" se situeaza, dupa parerea mea, acea afisare cu orice pret a masculinitatii in orice situatie! Si ca sa nu ma acuzi de "hulire doar a barbatilor", tot aici asez si tentativa femeilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in grup, d din 26 oct 2009 01:45 de Pasaroi_Cuminte
aaa pai stai putin. A mai fost problema asta mai demult si ti-am demonstrat prin operatii pe biti chestia asta. Ca unu adunat cu unu egal unu.
A da , si nu vorbim de un cuplu ideal vorbim de un cuplu al naibii de real si posibil. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 25 oct 2009 22:20 de Pasaroi_Cuminte
Stii care pasarica zboara mai sus ?
Cea a stewardesei.:lol:
Ma rog ( :,:,) un paradox se ridica aici:
Intotdeauna m-am intrebat daca atunci cand o femeie zboara, este cu capul in nori si pasarica in aer sau cu capul in aer si pasarica in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi din 25 oct 2009 22:05 de baby
de ce imi arati blonde cu ochii albastri?:huh::lol:
sunt femeie!!!
mie trebuie sa imi arati barbati:lol:
si...ce ai cu avioanele?:lol:
Pasaroi...pasarica nu zboara !:lol:
Deloc fâl ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu pot avea orgasm din 25 oct 2009 12:52 de baby
intelege k noi putem vorbi la nesfarsit aici.
relaxeaza-te si nu te mai chinui atata!
nu e capat de tara.
ti-am zis ....te stresezi atat de mult incat uiti sa te bucuri de alte senzatii:unsure:
lasa orgasmu!
tu crezi ca eu am avut din ...
Re: Re: nu pot avea orgasm din 25 oct 2009 12:45 de lera
:((
Pagina 363 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |